Přejít na výpis diskuzí
Podělte se s ostatními o své dojmy z Battlefield 3 multiplayer bety
29.9.2011 | Petr Poláček
377 příspěvků
-
Na COD to vůbec nemá. Další vyhraný rok pro mistry dělající COD.
-
Stale nejak nechapu. BF3 je co se tyce gameplay stejny na vsech trech platformach. Proc tedy rikate, ze ho nema smysl na Xbox/PS3 resit? *4*
-
Ak toto porovnavate s CoD tak ste asi totalne slepy alebo hrate inu hru...
Mimochodom preco vyplakavate tu na chate a nejdete reportovat bugy na oficialne forum ktore je dostupne priamo z battlelogu ako normalny ludia ?
Coho dosiahnete tu na chate ? Zmenu urcite nie. -
Zkousel jsem betu na PS3 a co rici... Jako, ze by se konal nejaky zazrak?! Ani nahodou! Treba me ukamenujte, uvidime, jak dopadne finalni verze, ale zatim mi to pripada, ze se kona dalsi COD, na ktere vsichni nadavate, akorat umeli videa v EA pekne sestrihat... Nic to nemeni na tom, ze si oboje zahraji, pouze se podeluji o sve dojmy, ze se skutecne zazrak nekona a bohudik to neni jen muj nazor, ale temer vsech co v okoli, at na PS3, X360 ci PC to zkusili...
-
Mě zatím ne, hrál jsem několik hodin a ani jednou mě to neodpojilo ani jsem nezaznamenal žádný lag. V tomto ohledu mi to šlapalo v pohodě.
-
jediny, co me zatim opravdu vadi krome bugu je nemoznost vlizt do Squadu s kamosi. Clovek ma moznost squad jen opustit nebo si najit nejakej, ale vetsinou to hodi cloveka do toho, co v nem byl. Jinak jsem zatim spokojenej, ale to asi proto, ze jsem hraval BFBC2 od betu taky a vedel jsem do ceho jdu, ze to opet bude zabugovany az to hezky neni a bude to jeste zabugovany nekolik mesicu po vydani :D Kazdopadne hra jako takova je dobra a uz se tesim az to vyjde.
-
Díky, nechápu, proč to není v nastavení kláves v menu. Bad Company jsem nehrál a jak to bylo nastaveno v Battlefield 1942 už si nepamatuju :D
-
já mám dvou jadro a ano, občas to lagne, ale nic strašného...
-
konkretne mi to pise: your connection to the server has timed out
-
tak to je divné... *9*
-
takže stejný jako v BF:BC2 *15*
-
J - all, K - team, L - squad
-
Mě právě hra zamrzala s aktualizovaným driverem. Ati HD 5850.
-
No jestli z tohodle ještě dokážou udělat něco hratelnýho, tak to budou vážně frajeři.
-
Taky mate tak casto disconnect jako ja? Podari se mi dohrat maximalne kazdou druhou hru... a co je horsi - po disconnectu se nazpocitvaji zkusenosti ani statistiky ... :/
-
Chlapi prosím vás, jak se ve hře spouští chat? Hledal jsem všude možně, v nastavení, na googlu, zkoušel jsem snad každou klavesu na klavesnici a prostě nic. Občas potřebuju něco napsat, ale absolutně netuším jak.
Co se týče hry, tak je to chytlavé, méně náročné na sestavu než jsem čekal. I s rok a půl starým notebookem mi to šlape na poměrně vysoké detaily a to dost svižně.
Chyb je tam dost, ale od toho je to BETA, aby se ty chyby odhalili a odstranily. Kromě těch tradičních o kterých každý ví se mi ještě stávala chyba v zobrazování soupeřů. Třeba na mapce a dokonce i na jmenovce se mi soupeř zobrazoval někdy zeleně a několikrát jsem tak zbytečně umřel, protože jsem neznal všechny jmena nazpamět a jelikož hra ukazovala, že je spojenec, jaksi mě překvapilo když mě pak ten člověk zabil :D
A to, že člověk muže vlézt do nastavení hry až když je přímo na bojišti, to je docela dementní. -
Po všech těch kecech o dokonalý hře, mne beta na celé čáre zklamala a sem rád, že jsem si nic nepředobjednával. Grafika je super, ale to je asi všechno. Bugy ještě překousnu, ikdyž jsou fakt otravný, ale po hodině hraní sem se nudil, jak jen to šlo. PROČ PROBOHA ORIGIN ? Proč musím mít spuštěný prohlížeč ?? Vždyť je to jak nějaký trapný F2P odpad. Zklamání, a to velké.
-
Děkuji našel jsem to.
-
njn.. ve spravci procesu je hra pustena a zabira zhruba 70MB paměti. Stále jsem ale ve winech a pise to joining server. Restarty a vypnuti buh vi ceho jsem samozrejme aplikoval.
-
dobry lamer, nevie rozoznat anti air od anti tank :D ten v zivote BF nehral.