Přejít na výpis diskuzí
Podělte se s ostatními o své dojmy z Battlefield 3 multiplayer bety
29.9.2011 | Petr Poláček
377 příspěvků
-
No nevim jak vy ale ja se nemuzu napojit tedkom na zadny server. Pise mi to server neocekavane odpojen. Doted jelo vse v pohode *16*
-
nekupuj !
-
Jestli myslíš Jurassic Park: Trespasser tak to neznám ale z videa co jsem se koukl si vidíš jen hrudník ne nohy. To je jedno stejně. Nejde o to ani která byla první. Jde o to že většina her je pořád létající kamera s rukama což je opravdu demence a kord na dnešní dobu.
-
Jen si nadávajte že cod hrají děti protože se nechaj snadno ovlivnit *15* . Protože co se děje kolem BF3 jsem dlouho nezažil, takže se připravte....Budete mít novou komunitu *15*.
Prostě v té hře nevidím nic zázračného, grafika je sice úžasna ale to má i crysis nebo witcher navíc destrukce nevypadá kdo vý jak úžasně (možna je to betou nevím).
BC2 jsem hral jen u kamaráda a betu, takže nemůžu moc porovnávat.Můžu ale říct že pokud se chci pořádně odreagovat tak si zahraju cod, kde moc nepřemýšlím a jen si užívam hratelnost.
Pokud chci přesnej opak tak si zapnu RO2 kde se člověk musí vážně dlouho rozhodovat jestly mám vůbec vystrčit hlavu.
A BF3 mi tyhle dvě hry co teď hraju dost připomíná, bohužel není ale tolik zábavna, pokud chci realitu zahraju si radši RO, pokud rambo akci zapnu zase CoD.Tak proč bych si měl kupovat tohle? -
Ale fakt. Směj se jak chceš, ale CoD je nejkonzumnější konzum a proto to má takový prodeje. Že poslouchá pop nejvíc lidí neznamená, že je to nejkvalitnější muzika. Všichni víme, že je tomu právě naopak. A stejně je na tom CoD.
-
Ono je smutne ale tym to fakt je, spravny marketing je schopny predat aj h*vno ked ho zabali ako snickers. Vid firma Apple a jej iPhone ;)
-
To je BETA, vcelku.
-
Strašnej bullshit...očividně jsi nehrál betu.
-
Argument, že jsem hloupé diítě už nefrčí? Čemu jako nerozumím? Vyběhnu zpoza rohu a jsem mrtvý a ani jsem neviděl nepřítele, protože teprve na mém monitoru přiběhl? Bezva hra, to mě baví.
-
Mé dojmy se nevešly do 1500 znaků:) Více zde:
http://www.facebook.com/notes/martin-hejtm%C3%A1nek/dojmy-z-pc-betaverze-hry-battlefield-3/10150394511366810
(i pro facebookové (z)neuživatele:) -
diky za info ...tj pr*ser vcelku
-
beta jde pocitove hur (fraps jsem nezapinal), v BC2 jsem mel krom HBAO vsechno na max, 4xAA a FPS nesly nikdy (!!!) pod 50.. tady mam high medium 2xAA a v lesoparku mam kolem 40FPS (+problikavajici grafika i s beta ovladaci). (athlonIIx4 oc, 460 eoc, win7-64b)
-
budeme predpokladat, ze nejses moc technicky erudovany
-
klavesy nastavovat jdou, na klavesnici v pohode, na mysce mi to nejde .. predpokladam ze neduh beta verze ..
-
nevim jak plna verze ale beta je narocnejsi nez BC2 .. BC2 jedu na high, BF3 na low ... abych se drzel nad 30fps .. a i to padam sem tam pod 30 ..
-
Tak proč je úplně stejná? Včetně nereagování.
-
jaky BC porad? jediny kdo tady furt neco mele o BC jsi ty, tohle je uplne jina hra
-
trolololo
-
vie niekto napisat ako je to s narocnostou oproti BC 2 ? snad bude ta narocnost taka ista popripade dobre graficke nastavenie v hre
-
Jasně, tím to bude. Je dobrý, že máš alespoň nějaké odůdnění čtvrtinových prodejů :D