Přejít na výpis diskuzí
Podělte se s ostatními o své dojmy z Battlefield 3 multiplayer bety
29.9.2011 | Petr Poláček
377 příspěvků
-
Vidím to úplně stejně ;) Kdyžtak si mě přidej na PSN - EPICnoobCZ *1*
-
Možná ste to někteří špatně pochopili muj první příspěvek vyzní to jak kdybych o té vleké mapě CB říkal že je to jak COD myslel sem to právě naopak :-)
-
Fakt ? Myslel jsem, ze v tom com centru je ta parta jen pro kecani :) Dik
-
Jo však já tomu rozumím ale tady si každej myslí že je to sranda celý a to si to nikdo nemohl vyzkoušet na jiné mapě :-))
-
Bohuzel tebou popisovany lag se bezne objevuje v MP MoH a to uz ma hra nejaky ten mesic na krku takze o nejake nevyladenosti nemuze byt rec!
-
kdyz ti da disconn. na konci mapy tak to da vsem a to se zroubal server, jestli je to pocas hry a jenom tobe, vypni si uPnP
-
vypni si upnp na routeru
-
neni pravda, dej se do stejne party v com centru v battlelogu a bude te to hazet do stejneho squadu s kamosema...
-
Nevadi mi stahovat GB opravnych patchu tesne po premiere ale abychom je nestahovali jeste ne jare.
-
COD už dávno není zábava. COD2 byl kure-ská zábava. Zábava hmmm UT3? Quake 3? HL2:Deathmach? TF2? F.E.A.R: Combat? Tyhle hry si myslím že jsou jenom a hlavně for fun
-
hral sem caspian borders i metro pul dne... a reknu vam, ze metro je prochazka ruzovou zahradou.. caspian border je tak velika ze se tam clovek plazici se k nepratelskemu tanku pod palbou bez naboju a postreleny citi jak na opravdovem bojisti. Ta volnost a destrukce je opravdu fantasticka. Hromada zbrani a vozidel.. parada! Akorat mam slabe PC jen I3 ati 4750 4gb ram, takze to mam na LOW. Ale i tak, zatim nejlepsi akce co sem asi hral. Jo a kdyz to chce nekdo srovnavat s cod, tak u mne rozhodlo to, ze bazukou rozbiju drevenou budku, a ne ze hodim airstrike a nerozbije to ani plot... Ty textury dost zlobi, clovek se propada a vidi pres zem, ale topodlemne vychytaji. Jinak konecne ma kryci palba nejaky efekt(nevim jak v bc2, hral sem jen SP). Bf3 ma u mne 10z10.
-
když už tak alespoň propojení Battlelog-Steam..
-
Jarda:
"Zkousel jsem betu na PS3 a co rici... Jako, ze by se konal nejaky zazrak?! Ani nahodou!"
..to bude asi tou konzolí, nemyslíš? -
nenech se zmast. me to je jede absolutne srovnatelne. athlon x4, atina 5770, 4gb ram (prej lowend) a jedu na high s 40fps. dostal bych z toho vic, kdybych sel na nizsi detaily...
-
Darius>To si vyprošuju. CS a COD mají společného asi to, že jsou to FPS.
-
:) ja som sa len snazil vysvetlit, ze ludia strasne podcenuju ovladace. pritom niekedy update dokaze vyrazne zlepsit danu hru (staci si precitat aktualny patch list). napr. v najnovsich Catalystoch 11.09 je fix aj na Battlefield BC2, pricom hra ma uz nejaky ten rok :)
FEAR3 som udal iba ako priklad ze coho je ovladac schopny, to iste bude aj pri BF3, ovladace urcite casom zdvihnu vykon. ale ten vykon ludia pocitia hlavne pri full detailoch s najmodernejsimi vga kartami (je smiesne cakat kvalitne ovladace pre 2-4 generacie starsie grafiky, ked nepodporuju rozne efekty atd...) -
přesně tak! ti to recyklovat budou až do tý doby, kdy jim klesnou prodejní číslo od konzolistů že ano..
co tady nacvičoval Mark netušim, ale asi mu to platěj rodiče.. 59.99 E za hru + 14.99 za jedno ubohé DLC x 4, navíc téměř bez podpory (např MW2 plné cheaterů a patche / nápravy NIKDE).. tohle může koupit jenom naprostý hňup *5* -
neumis to
-
tak to jsou kecy. mam podle nekterych lowend pc a jede mi to paradne na high. je to skvele optimalizovane. jadro grafiky a procesoru to vyuziva na max
-
Já pořád nechápu proč se tady hádáte co je pro děti jestli CoD nebo BF atd. Každý si vybere sám, buďme rádi že je z čeho vybírat a každému se líbí holt něco jiného. Pokud vím tak je tohle diskuze o hře(čili druh zábavy) a né jestli je komunita okolo CoD, BF banda vyhulenců nebo uřvanejch dětí.
Co se týče mě tak já jsem kdysi hrál BF2 a ještě před tím CoD2 přes ESL a Clanbase a vím že s bandou pohodovejch lidí kteří to berou vážně je zážitek z multiplayeru uplně o něčem jiném něž jen zběsilé pobíhání a score. BF3 betu jsem zatím hrál jenom asi 7 hodin ale moc se mi to líbilo. Hraju na PS3 a na to že na konzoli mají vývojaři celkem dosti omezený prostor, jsem fakt koukal co se tam dá vytvořit. Grafika mě velmi mile překvapila ale hlavně mě potěšila fyzika. Myslel jsem že oproti PC verzi to na PS3 bude hodně osekané a celé takové nemastné neslané ale není. Rozhodně si PS3 verzi koupím akorát doufám že se najde tým lidí kteří to vídí podobně a mají chuť spolupracovat jako tým. Ale zatím jdu trénovat, nějakých 50 hodin tam ještě přihodim :D.