Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Netvrdím, že jen dvě, ale tyhle mě praštily do očí okamžitě. Jinak není zač ;-)
  • To tam mám jed dvě chybi? To je na mě docela dobré *7* , ale díky za tvou opravu.Trochu zbytečnej příspěvek, stejně ale děkuju.
  • "kdo vý jak"? "jestly"?
    Proboha, sjeď si znovu základku a pak se vrať...
  • Jen doufam,ze vsechny podstatne mouchy do vydani full verze vychytaji.
    Origin/Battlelog zatim blbnou, nevidim ping u serveru, casto me to odpojuje nebo se ani nepripojim.
    Ve hre obcas problikavaji textury a hraci se propadavaji pod zem (dost zalezi na serveru,nekde to nedela).

Pokud zrovna vse jede jak ma,tak je to ale paradni zabava. Grafika je super, HW narocnost neni nijak zavratna, i-5 760, GFX 560ti a jede to na slusne detaily a plynule.
    Rozhodne mi to prijde podstatne lepsi nez Bad Company 2....
  • Ja jsem caspian border dneska hral a muzu rict ze op. metro je oproti tomu sranda.
  • Tys zase nepochopil co chtěl naznačit *3*
  • V čem se CS liší od COD?
  • No jo zase miliony lidí tvrdí jak je to nahovno... je jasný že když si všichni nemužou vyzkoušet Caspian Border tak budou nadávat ale hodnoti podle téhle COD mapy je nesmysl..
  • MishKonn
    On říkal CoD, ne CS. Trošku si pleteš zkratky, ne?
  • za pár dní to už bude v lisovnách, takže zase až to vyjde budeme stahovat XX GB patche?
  • CS je podle tvého odborného názoru také bez úrovně?
  • Podle příspěvků v diskuzi vidím, že spousta lidí si plete pojem BETA s pojmem DEMO.
  • Mistři s CoD skončili u MW2(ne-li u MW podle některých) a to že BF3 nebude zase tak bombastická hra, jak EA naslibovalii(což se dalo i čekat) nic nemění na tom že vám Activision za balík prodává už zase tutéž hru.
  • Ja neplacu, takove Metro je narocnejsi nez BF3 dodnes o tom zadna. Ale nepamatuju si, ze by mu ovladace nejak vyrazne pomohly, prave proto, ze na nej byli vyrobci grafik zamereni uz behem vyvoje. Stejne tak to je u BF3. O prumerny Fear 3 se nikdo prilis nezajimal. Nemuzou venovat miliony na optimalizaci kazde bezvyznamne hry. Jsou hry a hry a je pristup a pristup. Hry hraju pomerne dost i kdyz uz ne tak jako driv. Nejvic hraju Quakelive a Starcraft 2. Tam me nejaka procenta vykonu navic fakt trapit nemusi. Nicmene moje laska k novym technologiim jeste zcela nevymizela a proto si spoustu novych her zahraju aspon chvilku uz jen proto, abych videl, jak to pekne vypada. U niceho nevydrzim, protoze hratelnost tam proste vetsinou neni.
    Ted treba k tem dvema stalicim hraju jeste Simcity 4:D. Ale to je offtopic. Jde o to, ze nekterym hram vyrobci hardwaru venuji spoustu casu a financi na optimalizaci, prave proto, ze vedi, ze se na nich bude benchmarkovat a jejich karty budou na zaklade toho hodnoceny. A muzes si byt jist, ze zrovna BF3 je toho dokonalym prikladem. A jestli si myslis, ze je to jinak, hry mozna hrajes, ale patrne nevis nic o tom, jak to ve skutecnosti chodi.
  • Oprava: Když komedie a nulová úroveň, je tu COD.
  • Tak ja autoaim vypinam a jako ovladac mam gamepad od Razeru, takze packy jsou "ultra" presny (podobne jako byl kdysi trackball).
  • a na simulaci je tu ARMA s mody :)
  • hra je uplene skvela uz se tesim na plnou a hlavne vsechny Dlc zadarmo to je super.Hw narocnost uplne v pohode holt je to nova hra tak taky musite koupit novy veci do pc.a ne hrat to na 5 let stary sestave od bf Bc2. *4*
  • Přesně tak, není to ani simulátor, ani zábava. Zůstalo to někde mezi. Když zábava, je tu COD.
  • sugyn
    Jako kazdy battlefield i tenhle bude potrebovat tak pulrok na opraveni vetsiny chyb a vylepseni hratelnosti.Ale verim ze potom to bude dobra hra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší