Přejít na výpis diskuzí
Podělte se s ostatními o své dojmy z Battlefield 3 multiplayer bety
29.9.2011 | Petr Poláček
377 příspěvků
-
hitboxy jsou trochu mimo, ale zase tam mas aspon nejak fungujici balistiku a hra nevypada jak 3 hry splácané do sebe.. ale podle gusta...
-
BC2 je pořád beta?
-
problem vyresen, behem pripojovaní jsem nekolikrat přímo proces bf3.exe ukoncil a najednou hra najela... Jinak je to narez, trochu drsnejsi nez bc2, i na normal.. tudiz se tesim na HC .)
-
Ty decka co tady fur prskaj at jsi jdou hrat Cod 4 zadara na Gp a notrvujou tady.
-
no jako pro mě je to absolutně nehratelné, tak doufám, že to optimalizujou jinak si moc nezahraju... a to pritom rozjedu na nejnizsi vsechny doposud vydane hry
-
protoze deti se snadno daji ovladat marketingem a reklamou jako ovecky, kvalita hry moc nehraje roli
-
Hlavně všeci jste nadávaly na cod MW 3 a teď tu máte bf 3 a začínáte zas chválit cod...
A to že mw 2 je stejné jako mw 3 je možná pravda ale to samé platí u BC 2 a BF 3 *3* -
dotaz - jak je to s bindovanim (prenastaveni) klaves - lze vcetne mysi ? Uvazuju o koupi predevsim kvuli tlumici zablesku u snipovani *4* BC2 me bavilo vcelku dlouho, tak jestli je to podobna hra...
-
rozumis vyznamu slova "beta" nebo jsi jen vyjimecne natvrdly?
-
Aha, stomegabit je asi na hraní málo. Jestli to nemají odladěné, tak to nebylo ani u BBC2. Je zajímavý, že u COD se to nestává. Tady je zase chytrejch dětí.
-
Kdyby to bylo tak špatné, tak proč to má čtyřnásobné prodeje proti třeba BBC2? U BF3 to nebude jiné.
-
Te veci o ktere pises se rika lag, muze to byt tim ze jeste nemaji v tehle fazi bety zrpovoznene a odladene vsechny servery, nebo jen spis tim ze to hrajes na 56k modemu ;)
-
V cem ze to na nej nema? V zastaralosti grafiky, hranatosti map, mnozstvi dvanactitelych fakanu co to hrajou nebo co nejmin realistickem zobrazeni zbrani tak aby vypadaly jako kapslikovky? :D
-
Celkově v hratelnosti. Reaguje hned a ne že musíš čekat, jestli se hra všimne, že si po někom vystřelil. Co třeba to, že tě někdo sundá ještě za rohem? BF je prostě moc pomalý a spíše tak pro kempery.
-
Myslím další vyhraný rok pro cod.
-
Potřeboval bych poradit s Licencí.Co znamená tato věta-Dále jsou to údaje o míře používání aplikace (včetně, nikoliv však výhradně, údajů o úspěšné instalaci a/nebo odebrání). Znamení to, že bude origin kontrolovat co instaluju a mažu celkově na PC, nebo jen originu, či se to týka jen pouze samotného programu origin? Ocenil bych kdyby mi někdo poradil, děkuji *3*
-
Stejné jo? *1* *1* Zážitek z hraní na konzoli nebo na PC je úplně o něčěm jiném, díky jinému ovládání. Na PC je to víc realistický, oproti konzoli, kde máš částečný auto-aim, aby si se vůbec s těma páčkama do něčeho trefil. Lidi nebuďte prasata, konzole jsou dobré leda tak na závodní a sportovní hry a né FPS hry. :DD Abych řekl pravdu, konzoli nechci ani zadarmo, možná jako DVD přehrávač ale ne jako platformu, už nikdy!!!
PS= a navíc nerad podporuji zastaralý hardware a pomalejší vývoj aplikací. -
Tak jsem hrál deset minut a už mě to vůbec nebavilo. Chtěl jsem vyzkoušet, ale tenhle typ MP mi už nic neříká.
-
Čekal jsem to.
-
V čem je to COD lepší?? dle mýho snese možná tak srovnání tady s tou betou. plná verze BF 3 bude hodně lepší