Přejít na výpis diskuzí
Podělte se s ostatními o své dojmy z Battlefield 3 multiplayer bety
29.9.2011 | Petr Poláček
377 příspěvků
-
BF na hovno, COD na hovno, čo poserú ďalej? Neviem sa dočkať *16*
-
DICE dnes ukončili testování této mapy a vypli všechny servery, na kterých jela. Darn.
-
nevies pls heslo na caspian border? ak ano napis thx
-
nepotrebujes kod k bete, stiahni si origin aplikaciu (cca 50MB) zaregistruj sa, pustis ju, daj si stahovat b3 betu, pusti to, otvori sa ti browser a cez to mozes hrat
-
Ne caspian border servery so down...už si ji nezahraješ. Testování této mapy skončilo
-
skvely... router to je tak blikajici krabicka na stole ehm?... No asi tak nejak na tom jsem, ce se tehlech veci tyce...nemuzete to pls trosku vic rozepsat? :)
-
Nevite lidicky proc mi to stale pise toto? You were disconnected from the login server. Od vcera to zkousim se tam pripojit ale vzdy mi to napise toto v levo dole u game manageru :( Prosim poradte... Diky moc
-
takže když někdo vykrade samošku a o 10metrů dál to bude prodávat za polovic, budeš nakupovat tam?
se nedivim, že tenhle svět jde čím dál víc do zadnice -
Jak se prosimte dostal k mape Caspian Border? Je nejaka moznost tu mapu zkusit i pro me, jakozte predplatitele?
-
Jn ale chtěl bych :/
-
zapomel sem dopsat win7x64 1366x768
-
Core i3-350M Ati HD5470 512mb 4GB ddr3 ram, na low bez vyhazovani a tak tech 30fps asi, hratelne
-
Phenom X2 3.11GHz, GTX260 OC, Win7x64 na low v 1680x1050 se to pohybuje mezi 30-45fps s framedropy pod 30
-
nemyslel som si, že to napíšem ale vyzerá to lepšie ako som dúfal, mapa Caspian Border sa vpíše do histórie multiplayeru veľkými písmenami.
-
E4600 - 2,4 Ghz, 3 GM RAM, nVidia 9600 GT
v 1024x768 na low (efekty na medium) a vyhlazování a takový blbosti vypnuto.
Po updatu stabilně kolem 30 FPS. -
prosim pošlete mi kod k betě na steam taky si ji chcu zahrát.
-
Mel bych dotaz mam Athlon 64 X2 2,9 GHz, 4870 512MB a Win 7 x64 a i na low je to spis slideshow (11-30 fps). Zkousel nejaky jiny masochista podobnou sestavu, jestli je to normalni. Potrebuju zjistit jestli je to grafikou nebo procakem tzn. co upgradovat.
-
holt proste po dlouhe dobe vysla hra delana na PC a tak x-let stare pocitace nestihaji ..
-
s tim low a i tak nestiha nekdy je to na Phenom X2 550, GTX260 a 6GB RAM ... az nebudu linej tak to nahodim (ale asi az plnou verzi) na pracovni PC a uvidim ..
-
To že MW3 bude jak přes kopírák s přrdchozími díly bylo zřejmé už od prvního gameplay videa a zrovna u BF3 mi připadá, že to v EA uspěchali(jenže si nechtějí ujít vánoční trh). No a samozřejmě těm inteligentnějším muselo být už z alpha videí z BF3 taky jasné, že to až zas tak žhavé jak EA tvrdila nebude(i když stejně nové CoDy nešahají ani po kotníky). Prostě v tom vidím až moc rozruchu kvůli dvou velkým jménům.