Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • odstavec
    1: co jsi hral z bf serie
    2: predstaveni obtiznosti
    3: vycet modu
    4: popis beta mapy
    5: suppresion fire
    6: bugy v bete
    7: tvoje nastaveni
    a co presne z tohohle tada povazujes za inovace?
  • MishKonn
    Opravdu? Tak se nauč číst.
  • Bohuzel cely tento odstavec je venovan jen suppresion fire :D
  • MishKonn
    http://www.facebook.com/note.php?note_id=10150394511366810
    Přečti si moje dojmy, je tam inovacím věnován celý odstavec. Krom grafiky, která je sama za sebe víc inovativní, co se pokročilosti týče, než všechny hry za poslední 4 roky.
  • Dekuji za radu ale to mi nepomuze protoze ja se nedostanu ani do hry.. jakmile me nacita browser tak hned hodi htuto hlasku jeste ani jednou jsem nevidel menu teto hry proste me tam nepusti :(
  • JJ to je presne ono stale se tam nedostanu! Jeste ani jednou jsem nebyl ve hre.. Podelany browser! Alespon ten BFBC2 jde poustet normalne! *16*
  • Ty jsi blb! Za prve od kdy je BETA orig a za druhe orig jeste neni proto je BETA *1* Tobe bude asi tak osm ze uz umis psat...
  • mam stejnej problem a pisu o nem asi o tri stranky dal, tak ti sem hodim odpoved jendoho uzivatel:

ZOLLINO (anonym)
    líbí nelíbí vlákno reagovat
    kdyz ti da disconn. na konci mapy tak to da vsem a to se zroubal server, jestli je to pocas hry a jenom tobe, vypni si uPnP

kazdopadne me to nepomohlo, ale ty to muzes zkusit...
  • Jo taky mi to dělá... včera večer sem stáhl z originu a spouštím to přes browser ale zatim sem si ani jednou nezahrál... To je vážně na nic udělanej přístup... proč se to prostě nědá spouštět přes nějakého clienta...
  • Kup si originalku pirate
  • Jsou v BF3 nějaké inovace třeba?
  • uz jsem to nasel...problem, je ze to je uz vypnuty, takze v tom problem nebude :)
  • calwin
    náhodou BF je veľmi pekne spracovaná hra... prečo by mala byť nahovno? za to že sa to už nepodobá predchodcovi ale skôr bad company 2?
  • to hrajes jenom tyto dve hry?
  • ok, kazdopadne diky za radu
  • Problem BF3 bety je v mape. Blbove z Dice tam dali mapu bez techniky a myslej si ze lidem budou padat celisti kdyz na sebe budou moct svitit baterkama misto aby je nechali ridit tank.
  • nojo... battlefacebook, co nadelas...
  • uPnP (universal Plug and Play) je vetsinou v sekci hry, nebo forwardovani portu. Kedze software kazdeho routeru je iny, bud budes musiet pozriet do manualu, prezriet cely router software alebo poprosit nejakeho zdatnejsieho kamarata. kazdopadne ja ti nevim rict kde to nastaveni mas... ale funguje to na 100%
  • Ale kurnik s týmto tu, ignorujte tento príspevok *7*
  • Vážne? Ja mám zase dojem, že množstvo vývojárov nechápe rozdiel. Kedysi som sa na základe dema BF2 rozhodol kúpiť full. Teraz som sa na základe bety BF3 rozhodol, že o full nemám záujem *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit