Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vim že na tom taky procovalo DICE *4*
  • Ja si nemuzu pomoct,ale ta hra vylozene krici CoD a BC2.
    Tohle opravdu neni nastupce bf1942 a bf2,ale konzolovy mix cod a bc a aby se nereklo ,tak tam pridali stihacky a podporu 64 hracu.
    Co ale cekat od EA,kdyz jejich ultimatnim cilem je momentalne sesadit cod z trunu.Ostatne oni se tim ani netaji,prave naopak.
    A potom co predvedli s novym MoH a crysis 2 me to ani neprekvapuje.
  • SA-reg
    Musím říct jedno... hraje se to fakt dobře. A skvěle to jede i na mým notebooku se starýma driverama.

Jo a zbraně zní zvukem jak z CoD. Asi schválně...

Hraju dál, zatím jsem příjemně překvapen... dost na to, abych si to koupil ve slevě nebo levně z Ruska nebo tak nějak...
  • A ja zase nechapu jedno.Pises ze jsi velkej fanousek BF,coz byla az do nedavna ciste MP hra a pritom pises,ze si to stahnes kvuli SP.To mi opravdu hlava nebere.
    Jinak nezlob se na me,ale tvoje obhajovani toho,ze si hru stahnes je docela chabe.
    EA ti nabizi nejaky produkt a ty bud muzes na jejich podminky pristoupit a nebo je odmitnout.Nikdo te do toho nenuti.
    Ale to,ze nesouhlasis s jejich podminkama, te neopravnuje ,aby jsi sel a stahnul si to.
    A to EA nechcu obhajovat,sam je v posledni dobe nemam moc v oblibe.
  • sou i lidi jejíž život se netočí jen okolo PC... ty tlustej pihovatej chytrolíne
  • No jestli bude BF3 halvne o SP,tak to bude hodne velka tragedie,protoze ten SP je cod v hezkem audiovizualu,tudiz brak.
  • Ono by bohate stacilo,kdyby si odpustily ty nechutny naklady na ten jeste nechutnejsi hype a pak by si mohli dovolit udelat i takovou hru,kterou nedokaze hrat i petilete decko a presto by jim ta hra vydelala.
  • nemáš na to komp? je fakt, že codko bude opět jen recyklovat mw2 *11*
  • Počkajte si na íné mapy, to len bude bugfest *2*
  • No nebudu hodnotit, kdyz jsem to sam nehral. Ale ze zkusenosti vim, ze nekdo rozdil mezi 60 a 35fps nepozna. Ja ho bohuzel poznam naprosto bezpecne. Samozrejme jak rikam, nehral jsem to, takze nevim, treba je to volake cudne.
  • Origin se steamu nevyrovna z jednoho prosteho duvodu.A tim je samotny pristup EA k hracum v porovnani pristupu k hracum od valve.
    Od takove spolecnosti tezko cekat,ze vytvori program pro digitalni distribuci her tak,aby vysli v ramci moznosti hracum vstric.
    Origin vitam jen z jedineho duvodu, a to ze ma potencial byt alespon trochu schopny konkurent,z ceho nakonec vzdy tezi zakaznik.
  • Ale fps tam lita jak chce a vubec to nejde poznat...ja kdyz zapnu hru tak mam cca 60 a po najeti na "dalis" mi to klesne na 35 a pritom zadny rozdil v plynulosti...jedu na ultra hd
  • full hd vse na max 60fps kupte si novej pocitac kdyz chcete hrat novou hru
  • prudislav
    to přihlašování přes webbrowser je snad největší pitomost od výmyslu autohealu :-(
  • Presne tak, to tvrdim od zacatku a lidi se mi tu za to smali:) Nekdo holt za plynulou hru povazuje 15 FPS:) Nastesti v MP jsou stejne oku lahodici efektiky k prdu, takze to dam klidne na total low. Problem ovsem muze byt i v tom, ze vykon pomerne vyrazne ovlivnuje CPU a tam nam pak ani minimalni detaily nepomuzou. Sam jsem to jeste nehral, protoze jsem u rodicu a mam jenom ntb. Doufam, ze doma na 2600k@4,5GHz (v nouzi jede i na 4,9 ale tomu bych se kvuli potrebe extremne zvysovat napeti radeji vyhnul) dokaze na minimum dat nejaky solidnejsi framerate.
  • koukal jsem najake benchmarky, v rozlišení 1900x1200 max. nastavení na GTX 570 35 fps - v multiplayeru nehratelne. V multiplayeru to nestačí i GTX 580 dava jenom 40 fps.
  • MidnighT91
    + tobě člověče máš naprostou pravdu !!!
  • Hmmm asi ano :( Kazdopadne dikes.
  • hadam asi to bude krapet pretizene, no dramas at all champ, pockej az se to trosku uklidni.
  • No tak ale Valve má k zákazníkom trošičku iný prístup, ako EA. Už len preto mi bol STEAM od začiatku sympatický. To sa u EA imho moc očakávať nedá. Jeden príklad, si zober, koľko obsahu dáva Valve k svojim hrám zadarmo, EA ti je schopná naúčtovať aj blbú sadu oblekov pre postavu *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit