Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S tymi medikami teda neviem, vsak hovorili ze nebude mozne uz len tak resnut niekoho, ze budes mi moc ty zvolit ci si prajes byt oziveny alebo nie,,tak to bolo vtedy pisane v blogoch. A tak isto ruzica ala BF2. Vraveli ze na PC bude na 100 percent na konzolach nie....kde je?
  • Erien
    Protože hraješ betu?
  • hra je v poradku, Origin ne. je na tom neco k nepochopeni?
  • No pose*em sa tu kvôli tebe *7* Svoj názor, čo mi vadí a čo by som urobil inak, tu snáď napísať môžem, na to tu tá diskusia je. Takže kĺud, ok?
  • Hanzales
    dej si Hardcore, nevšmneš ;o)
  • No jo sahim a jeho trapný kecy jako kdyby jsi tu snad někdy předvedl i něco jiného.
  • A toto zase nechápem ja. Že nie si socka a dokážeš si kvalitnú hru kúpiť, to berem. Fajn. Ale keď sa mi hra nepáči a nestojí za kúpu, tak ju sakra nehrám a nekradnem. Načo? Jak ťa nútia? To musíš hrať úplne všetko? Prosím vysveti, dík.
  • ale ked im niekto povie ze to ma zbrusu novy najvyspelejsi engine frostbite 2.0 tak je zrazu grafika neuveritelna aj ked je to totozna grafika s bad company a totozna grafika s konzolovou verziou :) ved medzi betou na pc a konzolami neni rozdiel
  • Kdyz si to tu ctu tak musim rict ze jsou tu lidi zatvrdly v tyhle republice az to praska dverma *10*. A pro zajimavost pisete tu stejny pic.viny jako kdyz se zavadel Steam a ted ho maj taky skoro vsichni tak drzte tlamu stejne s tim udelate prd a nechte Origin aby se vyvinul protoze je v nem nadeje na uspesnou konkurenci Steamu.
  • schvalne kolko z vas si nevsimlo ze tam je AUTOHEAL? :)

tomu hovorim fiasko.
  • No jako souhlas ale to bude tim ze 85% lidi nechape pojem slova herni Engine a ze to neni jen grafika.
  • Podle mě tohle mohla být hodně dobrá hra ale EA si to ničí sama. Už jen ten Orign !!! To zase kravatáci pokazí co se dá a potom napíšou že se to neprodává protože je moc pirátů. Kdy už to distributoři a vývojáři pochopí že když budou hráči házet klacky pod nohy tak si to prostě nekoupí a maximálně jen stáhne a zkusí a konec. Jinak z grafické stránky to vypadá pěkně.
  • MidnighT91
    No jo občas my to ujede protože to po sobě nekontroluju ale myslím si že nato že to není můj jazyk tak ho po čtyřech letech ovládám docela obstojně ne? :)
  • ty ses trotl vis to ?? Presne na tohle v Dice reagovali a rekli ze nechteji delat hru jen pro urcity publikum ale pro vsechny ....... a pokud ti to vadi tak se necpi do diskuze o BF3 a jdi si zahrat Red Orchestru
  • inak je vtipne ako vsetci vychvalujete grafiku ktora je toto zna s grafikou bad company 2 :)
    porovnajte si screenshoty. ale ako vidim tak nejake svetielka v kamere vam vedia pekne ovplyvnit nazor :) tak si pozrite frostbite 2 tech demo alebo fault line trailer. potom si pozrite bad comapny gameplay. schvalne na co sa ta hra podoba viac :) ale ano hype musi byt.
  • MidnighT91
    To že mě EA donutili to ukrást není můj problém ale jejich, kdiž my piráti nabízejí lepší produkt než origo tak proč ho nebrat... P.S tohle NEplatí u všech her, takový zaklínač s oficiální podporou od poláků mě hřeje u srdce protože vedí jak se ke svím fanouškům chovat a nepodrážejí jim ještě nohy...
  • davidBray
    mě asi nejvíc vadí ta tvoje čeština :)
  • Hanzales
    Tak u mně ty prvotní dojmy dobrý. Musím podotknout, že jsem Battlefieldy v MP nějak moc nehrál, ale i přes to, že v tom open Beta je jen ta jedna mapa (malá ochutnávka) tak to působilo skvěle. Asi jsem trefil i server s normálníma hráčema. Nejvíce mne nadchly zvuky. S dobrým ozvučením se dá doma opravdu navodit válečná atmosféra :) Grafika je taky parádní, s 560Ti jsem mohl ještě cosi sem tam přiládovat na Ultra, ale nakonec jsem musel nahodit ty Beta ovladače. Pohyb a střílení je luxusní, chvíli trvalo, než jsem se orientoval, ale nakonec docela zásek. Jediný co jsem taky nepochopil je nemožnost si nastavit grafiku a hlavně klávesy někde v klidu v menu, dokonce po zápase nejde ani hodit ESC a musí se čekat na další kolo a "deploy" abych mohl hru ukončit normálně. Navíc některé klávesy vůbec nešly přenastavit, a tlačítka na myši už vůbec. Ale do plné půjdu určitě, už jen kvůli snad lépe zpracovanému singlu než v MW (ale to se uvidí) a hlavně kvůli těm ještě větším mapám se stíhačkama :D Jako věřím, že to bude hrát kvanta lidí, hlavně až se odchytaj bugy a bude to v nějakém pokročilejším stádiu. Pocity jsem z toho měl každopádně veskrze pozitivní. Jinak lepší zbraně se asi odemknou a jsou tam pak servery, kde autoheal a podobně není, prostě v tom filtru serverů odškrtnout "Hardcore" a je vystaráno :)
  • Tento rok jasny vitaz medzi FPS
  • cela hra je total k niecmu. kto chcete kvalitnu MP FPS zabavu tak vrelo odporucam battlefield 2.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit