Přejít na výpis diskuzí
Podělte se s ostatními o své dojmy z Battlefield 3 multiplayer bety
29.9.2011 | Petr Poláček
377 příspěvků
-
jasny, tohle prave chapu. me prave vytaceji lidi co nevedeji co tam je, ale jsou schopny rikat, ze to je vpohode.
-
Jejich eula my na tom vadí asi nejvíc...
-
Dajte preč zameriavací kríž, všetky tie priteplené svietiace blikátka na hudu, autohealy a vôbec všetok ten arkádový odpad, dajte tomu dostatočne silné zbrane a bude to pecka. Takto je to len ďaľší konzumný Quake čo sa hrá na vojnu *9* Nestojí mi to ani za stiahnutie bety. Škoda, ale to by som chcel moc.
-
Sorry, tak je to tam, toho jsem si vubec nevsimnul... V tom pripade lekarnicky a medik je total k nicemu.
-
nejde ani tak o to co das do registraci. doporucuju ti spis precit eulu se kterou souhlasis pri instalaci originu.
-
Promiň ale tohle mě fakt netrápí platím jen za hry co si to zasloužej a který my stojej za to aby stály na poličce, když my EA se*e pod nos origin i když ho nechci a bez něj si to nezahraju tak co mám dělat? Jediné řešení je stáhnou cracknout zahrát singl a smazat. Stejně za tejden nebudu vědět o co v té hře vlastně šlo... Jen tak mimochodem, měl jsem to předobědnané hned jak to šlo ale s první zprávou o originu jsem to zrušil...
-
deje sa to tam stale. chod si to vyskusat. nechaj sa postrelit, zalez niekde, cakaj 10 sekund a potom pozeraj na health bar. ako zazrakom sa zacne plnit az k 100%
-
lol
-
Takže:
Jak se sakra píše? Kde je voicechat? Proč se nedá hra nastavit předem? Proč se propadávám do textur? Proč nemůžu dát granát na mouse 5?
A ještě k tomu mám ze hry totální sekanou :D
Ale za to asi může moje relikvie jménem GeForce 9600GT -
P.S bude tu nějaká minirecenze updatu 2.0 zajímaly by mě ohlasy dalších lidí za mě naprostá paráda. Jsem čuměl jak vyvoranej když jsem spustil hru na max detaily a měl jsem o 20 fps víc než před updatem...
-
Hraju to uz dva dny, a jeste se mi nestalo, ze bych se sam uzdravil... ale treba jsem si toho jen nevsimnul.
-
Jak tak pročítám diskuzi, zdá se mi, že nejvyšší čas začít tvrdit, že Battlefield 3 bude hlavně o singleplayeru *1* *1* *1*
-
ty vypisujes do akychkolvek registracii svoje osobne udaje?
maj jeden mail na podobny junk a vypln registraciiu vymyslenymi udajmi. big deal. -
EA je u me ***, ale abych kvuli tomu kradl?! Zamysli se nad sebou!
-
No je to nezvyk, kdyz byl clovek zvyklej z Battlefieldu 2 pres graficke menu ve hre, zazadat si o doktora, munici a oznacit nepritele... No a behem hrani se mi jeste nestalo po vystrileni veskere municie, ze by nekdo pribehl a dodal mi ji. A Davat rozkazi druzstvu ??? Tak to se mi zda taky nemozne, pokud to vsechno nebude pres voicechat.
-
Chci to zkusit, ale děsí mě ten virus origin nedělá nějaký problémy? musíte se tam registrovat? atd... nechci dávat EA jakékoli svoje osobní údaje ať je ta hra sebelepší... Ať si svůj origin strčej ******* steam my bohatě stačí... chci si zkusit betu kvůli grafice abych věděl jestly my pak pojede pirátěnej singl díky originu již nemám v plánu kupovat origo...
-
OMYL!!!
uzdravuje sa stale. staci zaliest do kuta a po 10 sekundach sa uzdravis. ziadnu lekarnicku nemusis mat pri sebe. to iste plati aj pre vozidla a lietadla. ked mi neveris zahraj si to alebo si pockaj na dalsie komentare ktore potvrdia to ci pisem.
potom zistis ze je to jeden velky fail , co fail... fail je mat autoheal v multiplayerovej strielacke ale mega fail je to mat v hre ako battlefield ktory bol zalozeny na triedach medikoch spolupraci atd. -
Nebude to tak že akorat přidaj ňáké ty extra detaily?Nevím podle mě plna verze pojede možna i líp, aspoň to tak u většiny titulů býva.Řekl bych že medium v betě bude odpovídat i medium detailum v plné hře a rozdíly budou až ve vyšším nastavením.
-
auto heal tam teda je. netreba ti na to lekarnicku. autoheal je dokonca aj na vozidlach a stihackach
-
uz len fakt ze ked minuly tyzden pisali o poziadavkach tak povedali ze odporucane poziadavky stacia tak na medium detaily a ze na ultra nastavenia je treba 580SLI a podobne bestie.
a zrazu to dava na nejakej 460GTX 40+ fps na ultra nastavenie. na mojom notebooku s 6630M to ide na ultra nastaveniach 20-24fps. preco je grafika multiplayeru rozdielna od singleplayeru. skuste si porovnat tie trailery. toto ani nevypada ako onen slavny frostbite 2. je to totozne s bad company enginom + nejake lens flairs navyse.
a kde je ta znicitelnost? neslubovali full znicitelnost? tak kde je? bude vobec?
alebo nas cakaju podobne prekvapenia ako battlog a origin ktore vytacaju asi kazdeho co si to vyskusal