Přejít na výpis diskuzí
Podělte se s ostatními o své dojmy z Battlefield 3 multiplayer bety
29.9.2011 | Petr Poláček
377 příspěvků
-
Atoheal tam vubec neni. Uzdravujes se jen pokud jsi blizko lekarnicky.
-
neni to battlefield 3. je to bad company 3.
co ma najviac dostalo je autoheal. PRE BOHA! ako moze mat nejaka multuplayerova hra auto heal? mohol by som menovat dalsie zapory tejto hry ale nebudem nadarmo drazdit fanboyov.
a ano je to lepsie ako call of duty, ovela ale stale to neni dostacujuce. oni mali zobrat battlefield 2, obliect ho do slusivej grafiky (ta grafika inak tiez nic moc, in game grafika z trailerov kampane je uplne niekde inde. toto je indenticke s konzolovou grafikou a vypada to jak bad company.) a dat tam full znicitelne prostredie ako slubovali (co som si v bf3 tiez zatial nevsimol, jedine tak bad company skripty.)
ale prekvapeny nejsom. takyto sh*t som cakal uz niekolko mesiacov -
Mimochodem.. nemate nekdo link na nejaky ten clanek o te destrukci v BF3 o kterem se TotalBiscuit zminuje kolem 7:27?? Docela by me zajimalo jak to presne funguje.. snazil sem se to najit na googlu, ale nenasel sem nic :| Mluvil tam o "Gaming Boltu", ale tam sem nic nenasel :D
-
S třídou odstřelovačů souhlasím, tedy osobně mi nikdy jako třída v Battlefieldech nevadili, ale jejich přemnožení na mapách se děje již od počátků série a omezení jejich počet by byl vítaným krokem, nejen hratelně ale přiznejme si i logicky, páč ne každý si zakláda bojovat po boku praporu optik, natož proti nim, naopak uvitává podporu těch, kdo to jednak s odstřelovačkou jednak umí a ví jak s ní pomoct týmu při útoku/obraně ne ji využít jen pro svůj prospěch. Ale mám dojem, že to vše půjde regulovat v nastavení serverů od vozidel po zbraně, ale konkrétnosti nevím.
Jinak, žádost o munici by měla být nejspíš automatická jako jiný zprávy o přehledu o soupeři,ostatně quick chat a jeho osobní kontrola z BAttlefieldu už bohužel tak nějak vymizel dávno. -
když klikneš v Battlelogu na server, tak to chce heslo (a v možnostech vyhledávání dej hledat jen mapy CB)
-
To není optimalizace, ale betaverze je graficky očesaná takže předpokládám, že plná bude náročnější
-
Perfektní zatím je tam pár bugů ale to se podá. Pokud jde o CoD tak se bude muset moooc snažit aby se B3 vyrovnalo ale myslím že na to nemá.
BTW při hraní mě FRAPS ukazoval kolem 70 FPS na max detaily ale když jsem hrál crysis 2 na střední občas se hodnota FPS pohybovala kolem 50 a to se u crysis 2 na hratelnosti bohužel provjevý. (mluvím o multiplayeru) -
Už sem je tam našel, aj sem zkoušel... každopádně dík za info
-
285.38 *3*
-
No v Bete je hodne nedodelku. Vadi mi propadavani do textur a v nich nasledne utopeni, oznacene za suicide. Hra mi nekolikrat spadla, dale nemoznost jakehokoliv vyklaneni. Pak mi prijde, ze zbrane nejsou zcela vyvazene. Prirucni samopal raze .45 ma vyssi ucinnost nez utocna puska, ktera je primarni zbrani. Pak mi vadi, ze me kde kdo da na ranu kulometem a ja utocnou puskou i po deseti zasazich nejsem schopen utocnika slozit. A hlavne by tam meli zavest nake omezeni trid. Kazdy pako si veme snipera a zalehne do krovi. A pak v tymu uz neni nikdo kdo by obsazoval body (odjistovani bomb). Nestastna volba je mit v assault tride zakomponovaneho medika, protoze behem dvou dnu me ozivili asi petkrat. Hraci na jakekoliv ozivovani prdi. A jeste se mi nepodarilo zjistitm jakou klavesou si rict o munici. ale po graficke strance je hra paradni.
-
Ano, to jsou sice nejnovější stabilní ovladače, jenže pro BF3 je potřeba speciální BETA ovladače 285.38. Dají se stáhnout normálně z webu nvidia, jen jsou v sekci BETA.
-
jak pri ktorej ybrani pri m16 asi hej pri modernejsich zbraniach kde sa da ten neohrabany kus zeleya sklopit by nemal vo vyhlade acogu branit.
-
českí jazik je strašnej.
-
Polozim stejnou otazku jako TB: Proc k sakru nedali jako defaultni mapu Caspian Border?!.. kazdopadne to zatim vypada dobre. Tohle uz vypada jako Battlefield.. Ale proste obcas nechapu myslenkove pochody DICE.
-
Nejlepsi z te mapy je boj na poschodi v metru. Jak se leze nahoru po tech elevatorech. To bylo fajnovy. Takova by mohla byt jedna cela mapa. Na zacatku je to sama cerna dira, porad jsem se nekam propadal pod teren a nemohl jsem odtud vylezt. Fakt strasny. At zpristupni tu mapu z vozidlama Caspian border. Nechapu proc je to pro vyvolene. Podle ceho se mam rozhodnout jestli me to bude bavit.
-
Zatím super, hrál jsem sice jen tak čtvrt hodiny, nějaký ty bugy se najdou. Ale grafika a hratelnost vypadají slibně.
Mám obyč sestavu x4 640 3Ghz
Asus gtx560 Ti
8gb ram
a detaily jsem v žádném řpípadě nešetřil a fps kolem šedesáti. -
Tak to jsme dva kam to napsat. Jenže tady jsou tak chytrý, že ti ani neporadí, hlavně že hned napíšou troll, a odpověď žádná. :-D
-
ach ta ČJ...
-
Pekna blbost, radši počkám na COD:MW3 :) to bude lepší
-
Jak miloučké... pokaždé jsem tvrdil, že to nebude žádnej zázrak a pokaždé jsem byl nepřítel číslo jedna. A teď tady čtu ty vaše komentáře...
No nic... stahuju sám a uvidíme... jen se netěším, až budu muset vyhnat sra*ky jako Origin a Punkbuster z systému až to přestanu hrát.
http://i53.tinypic.com/j6icfm.jpg