Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč tam píšou current-gen, když tohle by na current-genu běželo v HD tak akorát z přehrávače? Alespň pro srovnání by mohli ukázat část stopáže z konzolí.
  • Maximum jump
  • To bolo na idTech 4 a konkrétne išlo o raytracing verziu Quake Wars http://www.youtube.com/watch?v=mtHDSG2wNho
  • Kašlete na endžíny, pojďme hromadně k nějaké tůňce obdivovat takové krásné žabičky *14*
  • Asi tak ale vim že nekde to zkoušeli. Už je to dyl nepa si ani jsmeno ty hry ale vim že se tam psalo o 30FPS a osmi šestijadrovej procikach :D ale už je to par let.
  • Jinak ty animace a fyzika v Crysis "3" by šly ještě zlepšit... (nárazy předmětů - do postavy, některé doskoky, trochu ničitelnější prostředí, lepší kopání zbraní - hlavně když někdo ve střelbě zamíří/přiblíží...) pak by to bylo víc cool ještě -.- Je toho škoda, těch "nových" efektů které do dvojky nepřidali. Vždy tomu něco chybí a doufám že to nechcou přidávat do dalších dílů postupně :/
    Ale pořád je nejhorší, že tom dali název Crysis 3 místo datadisku *16* Aby to nedopadlo jak CoD/MoH
  • ;) Rozlišení dela hodne zkus to pichnout na 1080p telku a jsi na High nehratelnej
  • Pokud si to člověk chce vychutnat se vsi paradou je potreba si připlatit stim souhlasim. I když vim že kamošovi jsme staveli bednu za 14k (GTS450 a silna i3) a Crysis 2 jel na High prumer FPS 35. Ja jsem zkousel se vsim vsudy Ultra DX11 a dalsi graficky dodatky na 90FPS ale to je jina vahova kategorie (i7 2600K a GTX580) doležity je to že diky Cryenginu to ve 3D kleslo jen o par FPS myslim že neco kolem 70
  • Kvuli konzolim museli Crysis 2 pro PC dost ošidit a pak se to snažili dohanět ruznejma texturepackama a DX11 tesselaci doufam že u trojky se soustredej spis na maximalni vyždimani z PC a pak to osekat pro konzole nez obracene.
  • Moc pěkný. *4*
  • mno ale ten let tech holubu jako nic moc, na to ze je tam cpali do tolika zaberu. jinak pekne pekne. snad verzi s temihle vsemi vychytavkami vydaj hned s konzolema a ne jako posledne pul roku po
  • aa vám to někomu v tom HD skutečně jelo?
  • Hra, která u mě na PC vydržela nejdýl naistalovaná a stále hraná byla GTA San Andreas. Každý má pochopitelně jiné nároky na různé vlastnosti hry (grafika, zábava, zvuky, ovládání), ale chci tím ukázat, že někteří lidé se výborně a sakra dlouho baví u hry, která už v době vydání má sakra špatnou a zastaralou grafiku. Grafika není zdaleka to hlavní.
  • DangerousDave
    určite je to špičkový engine a zrejme aj najlepším (oproti UE/FB) ale s realitou si to ešte nepomýlim. Škoda, že nie je dosť výkonu na raytracing, s korektnými reflexiami a osvetlením by tieto scény vyrážali dych. Tak snáď o 10 rokov :)
  • CryEngine 3 je prostě pro mně nejlepší herní engine kam se na něj hrabe nějakej frosbite 2. Opravdu je to nádhera. A celkově crytek odvádí skvělou práci. Těžko se to rozeznává od reality. *4*
  • Ty všechny směry bych chtěl vidět. Spíš bych řekl, že jsou si oba dost rovnocenný. Cryengine je komplexnější a unreal eng. je zase rozšířenější, ale řekl bych, že zásadní rozdíl v kvalitě moc není.
  • Namiesto Smejkiho zaplaťte radšej poriadny prehrávač...lebo toto je hnoj ako tie články o DAY-Z......seká to najviac na svete a to mám 70 mega optiku.....FullHD na Youtube v sekunde načítané a tento škaredý hnoj ide po sekunde...

video nikdy viac na games.cz
  • Co rybník to žabí boss? *1*
  • LTM3
    Tak snad toho Vávra dostatečně využije!
  • To s tou hratelností jsem myslel spíš obecně, než přímo na crysis

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit