Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jasně, pár měsíců po vydání oznámí "Dishonored DLC", díky kterému si budeš moct zahrát nejen za žábu, ale i krokodýla, křečka, vydru nebo motýla. Vše samozřejmě explodovatelné.
  • Tak doufám, že půjde hrát za tu žábu... Jinak to vypadá moc pěkně...
  • to je blby no... na pc vychazeji taky lepší tituly, treba mmo rpg (guild wars2, tsw), strategie. tohle by mi na konzoli chybelo
  • Rozhodně to vypadá lépe jako dřív a hlavně nepotřebuju vše hrát na nejnižší. Když to jede na medium tak pohoda. Dřív se člověk bál aby mu za půl roku vůbec PC rozjelo i nové pecky.

Jako, myslím si, že nejsem jediný komu se líbí, že nemusí do PC stále vrážet další a další finance každou chvíli. :)
  • Já jsem rád, že to teď nejde tak kupředu jako dřív. Alespoň nemusí člověk neustále do toho vrážet peníze ... A nějakou super reálnou grafiku nepotřebuju ... To co je teď mi také stačí.
  • *1*
  • trolo
    ta doba nikdy nebola. akurat grafika isla dopredu. detaily si si mohol dat na minimum a zahrat si normalne. no dnes to je jedno. das maximum alebo minimum ide to rovnako a rovnako zle to aj vyzera.
  • Ta doba, kdy se každý rok kupovala nová grafická karta je už dávno pryč.

- A za to sem rád! :)
  • trolo
    http://www.youtube.com/watch?v=niD9ZllpcBg
  • Robotron3
    Tak to je ale každého věc, jaký hardware si pořídí. Většinou se PC kupuje i třeba silnější, než je v tu chvíli potřeba, aby ti ta konfigurace vydržela co nejdýl. I když to už možná dnes tolik neplatí, protože hry jsou více cílené na hardware konzolí, než že by ze současných PC ždímaly maximum. Ta doba, kdy se každý rok kupovala nová grafická karta je už dávno pryč.
  • No tak neviem ale mam 50Mbit net a stale mi to seka jak jebnute...
    A to HD on fakt neznamena ze to ide v HD , kvalita na bode mrazu a este to aj seka pri nacitavani , mali by radsej linovat tie videa na youtube aspon tam je REAL HD on *5*
  • ale to né, jen nejsem zarytý psychopatický pcčkář. Na portu nezáleží. I když je hra vyvíjená třeba pouze pro pc ...ten hw co má většina doma, je naprosto nadbytečný :)
  • Souhlasím každej měsíc pěkně nová serie grafickejch karet, procesorů a základních desek všechno pěkně nekompatabilní z čímkoliv co je starší jak 2 roky a ve hrách super nová grafika na místo vylepšování umělé inteligence, příběhu a snaze přidat nějaké ty nové nápady. Však oni to tatíčkové těm děckám co pak vyřvávaj že by měl mít B3 ještě lepší grafiku zaplatí. Já jsem kromě PC také spokojeným majitelem PS3 zrovna hraji Killzone 3 a grafika mi naprosto vyhovuje možná to není super reálný ale myslím že na dnešní dobu dostačující. Kromě toho má také hra atmosféru které se crysis nepřiblíží ani kdyby měl grafiku uplně realistickou.
  • Robotron3
    Ty jsi nějaký konspirační teoretik? :) Pokud na PC potřebuješ mnohem silnější hardware, než má konzole, na stejný výsledek zobrazení hry, tak je to dáno hlavně tím, že taková hra je port z konzolí a ne přímo od začátku vyvíjená na PC.
  • Internetový pirát není nic jiného, ... než zlodej!!! Sťahovať a používať hru (hrať ju) a nezaplatiť za ňu, je to iste akoby si v obchode s potravinami vzaj maslo a nezaplatil za neho. A to len preto lebo je drahe, alebo chuť nieje dokonalá (paralela - hra je draha alebo sa ti úplne pači). Alebo by si šiel do kina a chcel vidieť film zadarmo, len proto lebo listok je drahý, alebo nieje až tak kvalitný. A je úplne jedno či je hra kvalitná alebo nie, či ma vývojarske štúdio tvoje sympatie alebo nie, či si vydavateľ hry tie peniaze zaslúži alebo nie. Jednoducho ak za to nezaplatíš, tak to nemožeš hrat!!!
  • Každý ví (někteří si nepřipouští), že k tomu aby sis zahrál na pc, jsi vždycky (nebo v drtivé většině + extrémy) potřeboval silnější stroj, než by za pořádné optimalizace stačil. Je to bussines nic víc, taháme z lidí peníze.
  • DangerousDave
    no veď high degradation je evidentne ON :)
  • Robotron3
    Optimalizace na konzole není výhoda, ale z nouze ctnost. A optimalizuje se hlavně paměť, každý MB, dokonce i ušetřený KB se počítá. Což když PC má 8GB ram třeba, tak se s nějakou pamětí netrápí. Ale to není výhoda konzolí. Výhoda konzolí spočívá jen v unifikaci hardware, že to tam prostě poběží, jak běžet má.
  • Robotron3
    Nepíšou tam náhodou i pro nextgen konzole? Pak by to na PC nemuselo být limitováno současnou generací...
  • No, já to vidim tak, že záleží na tom, co chceš koupit. Když chceš pořádný PC, tak do toho dáš 30K. Ale když chceš obyčejnej comp, žádný dělo, tak do toho dáš 10K. Když si chceš zahrát na konzoli a pořádně si to užít, tak musíš koupit pořádnou telku a nějaký domácí kino a hned to máš taky za 30K. Nebo koupíš konzoli a hraješ na klasický TV, co máš doma. Mě konzole neberou tak, abych si je koupil (ale nic proti nim nemám!), takže raději cpu prachy do PC.

A v dnešní době, když de vše koupit na splátky, tak není problém si koupit dražší věci. Samozřejmě když máte pravidelný příjem. Já si před půl rokem koupil super mašinu. Sice dva roky splátek, ale najednou bych to dohromady nikdy nedal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit