Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemám slov, už mě nebaví pořád reagovat na stejně pitomé názory lidí, kteří vůbec nerozumí architektuře a především podstatě tvorby softwarových aplikací. To co tvrdíte je jako tvrdit, že státní aparát je ve svém rozhodování za druhé efektivnější, než jednotlivci.
  • Ty blbečky si nech pro tatínka a maminku usoplenče!!
  • Hodne stesti s hledanim zab v lese. Ja bych spis zkusil mocal nebo rybnik.
  • A to ze to tobe funguje zarucene musi znamenat ze to funguje vsem.

Ja bych spis bral kdyby to HD is on znemanelo ze je HD opravdu on :D
  • jindra.veliky
    ja napisu "zaba" do google a vyhledavam v obrazcich *5*
  • Máš hezké vyjadřování, ale puberťáci nikdy nechápali jiné lidi :), takže to tě omlouvá, mimo to, píšeš uplné nesmysly. Nemůžu za to, že se ti to kouše a brečíš tu. Já jen říkám, že mi to jede uplně normálně a to nemám žádný dělo, extra rychlý net , nic ...
  • Jan Stach: ne tak docela. Konzole mají výhodu v tom, že na nich musí! vývojáři optimalizovat co to jde... kdežto u pc je to jedno, však oni si hlupáci koupí zase 3x výkonnější počítač (a 3x dražší) než je vůbec potřeba ... na co by jsme optimalizovali a ztráceli tím čas.
  • Ty tvoje názory, to je opravdu k zblití. Večer kalba, ráno v mrákotách, pak rychle to práce/školy a zase pořád dokola, že? K tomu ještě vymývárna mozku, od rána do večera, sednout k televizi, zajít do kina a na diskotéku.
  • blbečkové kterým se to seká už mínuskují :D
  • Ano, bude limitován konzolemi, stejně jako předchozí Crysis 2, naštěstí pro nás, hrdé desktopáře končí EA licence právě tímto třetím dílem, ten čtvrtý je (zatím) plně v režii vyvojářů Crytek, na tento balast si jen EA koupila sandbox a licenci, využili pár nástrojů navíc (na deset let starých konzolích PS3/XBOX360 stejně už nic nevylepší, maximálně to víc rozmažou blurem) a budou prodávat jako nový technologický trhák, přitom je hra co se do jejich technologických možností týče někde v roce 2008 (Crysis 1 ~ 2006). Místní mudrlanti, kteří vůbec neví, která bije, opět píší nesmysly o tom, že na Crysis 3 je nutné železo za desítky tisíc, naprostý nesmysl, CryEngine 3 poběží naprosto plynule na GPU řady AMD HD 7850/7870 + jakémkoliv CPU řady AMD FX či Intel IB/SB, tedy upgrade v řádech maximálně do 10k CZK.
  • Já nechápu, proč někteří brečí pořád ohledně toho přehrávače, mně to načítá hned a jede plynule až do konce celý video... možná by některé děti měli jít za maminkou s prosbou o rychlejší internet. Počítačem to není mám uplně obyčejný notebook.

K tomu demu, hezký, ale k ničemu... dokud na tom nepoběží nějaká pořádná hra a nebude vypadat podobně, Crysis 3 mě moc vizuálně nebere.
  • Myslíš jak je uvidíme všichni ostatní? *1*
  • Mna by zaujimalo ci tento Crysis 3 bude limitovany konzolami ako bol Crysis 2, lebo tam mi vadili nizko-polygonove objekty. Inac vypada Crysis 2 v pohode. Keby nebol C3 limitovany tak sa rad pokocham tak ako kedysi pri Crysis 1....
  • Robotron3
    Svatá pravda! :)
  • Radši záplavu postapo než zombií.
  • Robotron3
    Adéla ještě nevečeřela? Tajemný hrad v Karpatech? Což takhle dát si špenát? Krvavý román? :)
  • Khanemis
    Hmm, neslyšel, ale vypadá to dost zajímavě. Díky za tip;)
  • Vesnicko ma strediskova? 4 vrazdy staci drahousku?
  • Robotron3
    Poslyšte, pane Pulec, já jsem znal nějakýho doktora Žábu. Nejste vy jeho syn? :)

Nic, pěkný to je, a postapo neni nikdy dost, i když to vypadá, že už ano, ale neni!
  • Hlavne, ze na eurogameru maj stejnej prehravac jen v jiny verzi a tam jede v pohode.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit