Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na nové tech demo CryEngine 3 se super žábou
10.8.2012 | Adam Homola
157 příspěvků
-
první crysis ano, ale dvojka mně poněkud zklamala *7*
-
Doufam ze ti tenhle pristup ti jednou nekdo oplati ty zlodejska socko zbytecna! Ty hry se jen tak nevyskytujou... delaj je lidi! Je to jejich prace... To ze se ti nelibi bud pristup vydavatele nebo hra samotna te neopravnuje automaticky k jejimu ukradeni... Hry ktery nejsou kvalitni proste nehraj! Tohle dela jenom lidska spodina a nuly, ktery si timhle balastem (spatny hry é ukradnu je) okolo svoji kradez ospravedlnuji... Nemusis takovej byt :D
-
Co uniká Crysis na hratelnosti? Mně to teda přijde mezi střílečkama jako nadprůměr.
-
Heh tak NEO ty jsi vážně kusan. Prej UE3 je namakanej jak svina *1* , jestli si za tímhle stojíš tak Ti velmi doporučuju návštěvu u očního lékaře. A dál, prej a co potom UE4 *1* *1* , si přečti tenhle článek tady na gamesu, tam je vše jasně řečeno a nechci opakovat citace Cevata http://games.tiscali.cz/tema/co-predvedl-unreal-engine-4-nyni-umi-cryengine-uz-3-roky-59775 . Ale k tomu OČNÍMU si stejně zajdi *4*
-
Wau, na dálkové ovládání! To by byly aspoň vymoženosti! *14*
-
V každé Unreal Engine 3+ hře počínaje UT 3 po Mass Effect.
-
*1* *7*
-
kopiruje ostatni *15* *1* *1* zatím nejlepší komentář *14*
-
I Am Legend jako vystrizeny *3*
-
kde doskakujou textury? ze jsem nic takovyho nevidel
-
jeste jsem o pomenul novej engine final fantasy kterej je jeste dal, a ma dokonce animovanou teselaci, a crytek z toho dela vedu ze maj neco novyho , no lol, crytek spis kopiruje ostatni co maj jiny studia a ne ze posouva hranice, to je dost utrzeny ze retezu
-
tou optimalizací myslíš jak dostakujou textury ? to je vážně hnus
-
ha ha, a co treba takovej unreal engine, kterej je stale na tom lip, ve vsech smerech, navic napr udk 3 je namakany jak svina, a udk 4 ktery uz brzy bude tak to bude teprve pecka, navic unreal engine ma stale nejlepsi optimalizaci
-
Pokud to slovo porušil u Crysis 2 Crytek, tak nebude. Pokud jejich slovo porušili v EA, tak ANO, bude opět limitovaná konzolemi, protože EA.
btw, ten slib byl: první vyjde C2 na PC s DX11, a ejhle, DX11 přišel po půl roce nebo ještě později páč to vyšlo k vůli konzolím s optimalizovanou grafikou. -
Tak grafika by už byla, teď by mohli i tu hratelnost pozvednout do nových výšin... Hlavně že vývojáři mají plný huby grafiky, ale hratelnost jim furt uniká. Díky bohu za borderlands a zaklínače. Jen doufám že Crysis 3 nezklame a bude mnohem blíž k jedničce.
-
Next-gen quality button! *1*
-
no za 1k€ máš dneska komp na 5-6let, no záleží kam se to teď rozběhne, už by mohly být 2x lepší hw než jsou což je blbě.
-
ANi nápad, teď mám vedle druhý komp s GTX 260 + Core 2 duo @2,68GHz + 2GB RAM a jedu Metro 2033 na DX10 s nejvyššími detaily a 1050p rozlišením bez sekání (ale bez MSAA), sice sem ještě neměřil FPS, ale běží to v pohodě. So, gtfo! *5* *3*
komp se prodává za 7000,- -
Tady je jasně vidět, že Crytek je jediný studio, který posouvá hranice grafiky správným směrem, a tak to mám být, to říkám odjakživa. Tam kde je Crytek dnes nebudou ostatní studia ani za 5 let, krom pár vijímek CDPR,CI,V což je škoda. VIVA Crytek, VIVA CE1,2,3.
-
I just dont like their logic ^^.