Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • genki.sudo
    Hádanka na dnešný deň: Čo je horšie, než pozerať na games prehrávači nový trailer ? ....................................... No predsa pozerať na games prehrávači TECH DEMO !
    • Zase se akorát experti typu Poláček/Smutný vymluví na neznalost základů HTML a svalí vinu na programátory, kteří jsou momentálně v terénu, nebo na dovolené, či jinak nedostupní a napíšou, ať své připomínky uvádíme do vlákna pod fightcluby. Nebo sem prdne nějákou tu multikulti zlotřilost ctěný janchor.
    • no_matter
      Ladies and gentlemen, games.cz presents new feature for CryEngine 3 : slowmotion ... pravda, že třeba teď to jede vpohodě, ale někdy radši chvíli hledám na yt
    • Preto sa pozeram na trailerou inde http://www.eurogamer.cz/videos/technologicke-demo-cryengine-3-primo-z-crysis-3
    • Games nechává na tvé fantazii všechny ty ostré a jemné detaily si domyslet/představit. Haha.
  • jindra.veliky
    jak by to asi vypadalo ve svete bez konzoli *4*
    • Vis jak ? tak ze firmy vyda hru a pak zkrachuje protoze nema zadny primy protoze typci jako vy to zpirati a ztahnou z netu..... At zijou konzole a herni prumysl....
      • jindra.veliky
        ty si dmnt co? Si mysis nebyt konzoli tak si tech 50 000 000 konzolistu zacne piratit hry na PC? *15* *15*
        • Jasny no jsem dement, ale nesere mne to. A proc by asi predelavali hry z konzole na PC ? protoze za to nechcej utracet plno penez na vyvoji kdyz to nic nevydela, tak to jenom zkopci prdnou tam ovladani na klavesnici a je to pak vy tady plakate to seneda hrat posrany konzole a tak ale ten vyvoj ze zaplati havne z konzoli
      • Projdi si data, experte, většina pirátských kopií nepochází z desktopových platforem, ale z konzolových, projdi pár p2p sítí a uvidíš, které kopie nejnovějších her, které ještě na desktop ani nevyšly (a až výjdou, stejně to bude jen hnusná konzoloidní konverze) už jsou k dispozici na torrentech. Nic jako "pirátění" neexistuje, pouze trh není schopen akceptovat jinak nastavené vstupní podmínky s příchodem internetu, zkostnatělá legislativa na to není připravena a tak korporace tahají státy za nos a usilují o to, aby jim vytvořili ideální prostředí bez námahy o adaptaci z jejich strany a vznikají nesmyslné nálepky typu "internetový pirát". Internetový pirát není nic jiného, než racionálně smýšlející jedinec usilující o svobodu, je to jeho rozhodnutí, jsem přesvědčen, že za kvalitní tituly (kdyby tak nějáké byly) jsou lidé ochotni zaplatit, bohužel, když tady máme více než desetiletou herní stagnaci, není se čemu divit, že náklad nevyužité přiležitosti při koupi dané hry jsou tak vysoké, že se za ni platit jednoduše nevyplácí.
        • Doufam ze ti tenhle pristup ti jednou nekdo oplati ty zlodejska socko zbytecna! Ty hry se jen tak nevyskytujou... delaj je lidi! Je to jejich prace... To ze se ti nelibi bud pristup vydavatele nebo hra samotna te neopravnuje automaticky k jejimu ukradeni... Hry ktery nejsou kvalitni proste nehraj! Tohle dela jenom lidska spodina a nuly, ktery si timhle balastem (spatny hry é ukradnu je) okolo svoji kradez ospravedlnuji... Nemusis takovej byt :D
        • Internetový pirát není nic jiného, ... než zlodej!!! Sťahovať a používať hru (hrať ju) a nezaplatiť za ňu, je to iste akoby si v obchode s potravinami vzaj maslo a nezaplatil za neho. A to len preto lebo je drahe, alebo chuť nieje dokonalá (paralela - hra je draha alebo sa ti úplne pači). Alebo by si šiel do kina a chcel vidieť film zadarmo, len proto lebo listok je drahý, alebo nieje až tak kvalitný. A je úplne jedno či je hra kvalitná alebo nie, či ma vývojarske štúdio tvoje sympatie alebo nie, či si vydavateľ hry tie peniaze zaslúži alebo nie. Jednoducho ak za to nezaplatíš, tak to nemožeš hrat!!!
        • Internetový pirát není nic jiného, než racionálně smýšlející jedinec usilující o svobodu - tohle my vysvetli.... takze je to jedinec kterej se snazi obejit zaplaceni hry aby si mohl zahrat jo ?
        • Nevim no mam doma Notebook a PS3 a tu hru si na to klidne koupim protoze ta 1000 mne nezabije... dlouho jsem uz nic nestahoval a nebudu nebavi mne to protoze pak akorat hraju a najednou sek nemuzu se dostat dal, sama hra mne nepusti protoze nemam original...
      • no jo, takovy blizzard se neustale potaci na hranici krachu :D
        • Tak blizzard kterej vyzaduje pripojeni pres net a proto si musis hru koupit, ale ostatni firmy maj jinej styl a to piractvi je akorat podkopava jejich praci na hrach ze kterych nezaplati ani honorare vyvojaru. Sam hraju diablo a wowka jsem se taky naparil dost ale co ostatni firmy ktere nemaj takove zazemi jako blizzard ? kolik clanku jsem uz cetl ze firmy zkrachovali a to nevydali vubec spatny hry
          • Shaker
            Jakoby se na konzole nepiratilo... odjed zpet do utopie.
          • jindra.veliky
            treba CD Project *4*
    • Přesně tak, technologicky je engine prvního Crysis na možnostech z roku 2006, tento se posunul maximálně o dva roky, jsme tedy stále o čtyři roky pozadu, co se to možností současných SW a HW týče. Ale aspoň něco, přece nemůžou konzolářům vypálit rybník úplně, co kdyby si uvědomili, co svým rozhodnutím finančně podporovat tyto neoptimalizovatelné platformy způsobují.
      • :-D:-D:-D
        Gratuluji vam, obema.
  • Tady je jasně vidět, že Crytek je jediný studio, který posouvá hranice grafiky správným směrem, a tak to mám být, to říkám odjakživa. Tam kde je Crytek dnes nebudou ostatní studia ani za 5 let, krom pár vijímek CDPR,CI,V což je škoda. VIVA Crytek, VIVA CE1,2,3.
    • trolo
      co to je za blabol. ano crytek ma super engine a potencial obrovsky. ale co z toho ked robia call of duty v horsej grafike ako stary crysis 1 z 2007!
    • jeste jsem o pomenul novej engine final fantasy kterej je jeste dal, a ma dokonce animovanou teselaci, a crytek z toho dela vedu ze maj neco novyho , no lol, crytek spis kopiruje ostatni co maj jiny studia a ne ze posouva hranice, to je dost utrzeny ze retezu
      • Heh tak NEO ty jsi vážně kusan. Prej UE3 je namakanej jak svina *1* , jestli si za tímhle stojíš tak Ti velmi doporučuju návštěvu u očního lékaře. A dál, prej a co potom UE4 *1* *1* , si přečti tenhle článek tady na gamesu, tam je vše jasně řečeno a nechci opakovat citace Cevata http://games.tiscali.cz/tema/co-predvedl-unreal-engine-4-nyni-umi-cryengine-uz-3-roky-59775 . Ale k tomu OČNÍMU si stejně zajdi *4*
      • kopiruje ostatni *15* *1* *1* zatím nejlepší komentář *14*
    • ha ha, a co treba takovej unreal engine, kterej je stale na tom lip, ve vsech smerech, navic napr udk 3 je namakany jak svina, a udk 4 ktery uz brzy bude tak to bude teprve pecka, navic unreal engine ma stale nejlepsi optimalizaci
      • Ty všechny směry bych chtěl vidět. Spíš bych řekl, že jsou si oba dost rovnocenný. Cryengine je komplexnější a unreal eng. je zase rozšířenější, ale řekl bych, že zásadní rozdíl v kvalitě moc není.
      • DangerousDave
        *1* *7*
      • Paulcz
        tou optimalizací myslíš jak dostakujou textury ? to je vážně hnus
        • kde doskakujou textury? ze jsem nic takovyho nevidel
          • V každé Unreal Engine 3+ hře počínaje UT 3 po Mass Effect.
  • LTM3
    Tak snad toho Vávra dostatečně využije!
    • Co rybník to žabí boss? *1*
  • Robotron3
    Poslyšte, pane Pulec, já jsem znal nějakýho doktora Žábu. Nejste vy jeho syn? :)

Nic, pěkný to je, a postapo neni nikdy dost, i když to vypadá, že už ano, ale neni!
    • Radši záplavu postapo než zombií.
      • Robotron3
        Svatá pravda! :)
  • Mna by zaujimalo ci tento Crysis 3 bude limitovany konzolami ako bol Crysis 2, lebo tam mi vadili nizko-polygonove objekty. Inac vypada Crysis 2 v pohode. Keby nebol C3 limitovany tak sa rad pokocham tak ako kedysi pri Crysis 1....
    • Pokud to slovo porušil u Crysis 2 Crytek, tak nebude. Pokud jejich slovo porušili v EA, tak ANO, bude opět limitovaná konzolemi, protože EA.

btw, ten slib byl: první vyjde C2 na PC s DX11, a ejhle, DX11 přišel po půl roce nebo ještě později páč to vyšlo k vůli konzolím s optimalizovanou grafikou.
    • Robotron3
      Nepíšou tam náhodou i pro nextgen konzole? Pak by to na PC nemuselo být limitováno současnou generací...
    • Ano, bude limitován konzolemi, stejně jako předchozí Crysis 2, naštěstí pro nás, hrdé desktopáře končí EA licence právě tímto třetím dílem, ten čtvrtý je (zatím) plně v režii vyvojářů Crytek, na tento balast si jen EA koupila sandbox a licenci, využili pár nástrojů navíc (na deset let starých konzolích PS3/XBOX360 stejně už nic nevylepší, maximálně to víc rozmažou blurem) a budou prodávat jako nový technologický trhák, přitom je hra co se do jejich technologických možností týče někde v roce 2008 (Crysis 1 ~ 2006). Místní mudrlanti, kteří vůbec neví, která bije, opět píší nesmysly o tom, že na Crysis 3 je nutné železo za desítky tisíc, naprostý nesmysl, CryEngine 3 poběží naprosto plynule na GPU řady AMD HD 7850/7870 + jakémkoliv CPU řady AMD FX či Intel IB/SB, tedy upgrade v řádech maximálně do 10k CZK.
  • Tak doufám, že půjde hrát za tu žábu... Jinak to vypadá moc pěkně...
    • Maximum jump
    • Jasně, pár měsíců po vydání oznámí "Dishonored DLC", díky kterému si budeš moct zahrát nejen za žábu, ale i krokodýla, křečka, vydru nebo motýla. Vše samozřejmě explodovatelné.
      • Wau, na dálkové ovládání! To by byly aspoň vymoženosti! *14*
  • BLADIA-AMNESIA
    Rozpadaji se betonovy baraky a americky vlajky tam jeste porad vlajou. Zajimave.
    • well if you dont like 'muricah you cen giit out.
      • BLADIA-AMNESIA
        I just dont like their logic ^^.
    • Americká vlajka je to první, co Američani postaví, kamkoli přijdou.
  • Proc se mi ty videa tady tak sekaj ?
    Vsude jinde je to v pohode ale na games uplne na lejno *16*
    • Hlavne, ze na eurogameru maj stejnej prehravac jen v jiny verzi a tam jede v pohode.
  • DangerousDave
    no je to paráda, páči sa mi ako vie Crytek vytiahnuť skoro maximum zo svojich enginov... vidieť, že majú v týme špičkových umelcov. Žial hra samotná je už iný príbeh.
    • Špičkových umělců, anebo řemeslníků?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit