Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mother_of_god
    Tak, asi po prvý krát som s otvorenými ústami pozeral na nejaký trailer/video. Fakt pecka.
  • Khanemis
    Páni, ta žabí technologie je současná špička, tomu nemůže dnes nikdo konkurovat. Go, CryTek, go!

Je fajn, že to hoši neberou úplně vážně a ten engine vypadá opravdu schopně. Při sledování podobných ukázek mě vždy napadá, že proč se dnes nízkorozpočtové animáče nedělají v realtime enginech z her namísto složité a dlouhé produkce okénko po okénku. Rozdíl mezi tím se již opravdu stírá (ačkoliv, pravda, věci jakoraytracing stále herní enginy neumí, ale oni si to víceméně obejdou nějakými jinými triky:)).
    • Slyšel jsi o tomhle http://mycryengine.com/index.php?conid=59 ?
      Vypada to dost kruťácky *5*
      • Khanemis
        Hmm, neslyšel, ale vypadá to dost zajímavě. Díky za tip;)
  • Tak grafika by už byla, teď by mohli i tu hratelnost pozvednout do nových výšin... Hlavně že vývojáři mají plný huby grafiky, ale hratelnost jim furt uniká. Díky bohu za borderlands a zaklínače. Jen doufám že Crysis 3 nezklame a bude mnohem blíž k jedničce.
    • Co uniká Crysis na hratelnosti? Mně to teda přijde mezi střílečkama jako nadprůměr.
      • první crysis ano, ale dvojka mně poněkud zklamala *7*
        • To s tou hratelností jsem myslel spíš obecně, než přímo na crysis
  • Proč tam píšou current-gen, když tohle by na current-genu běželo v HD tak akorát z přehrávače? Alespň pro srovnání by mohli ukázat část stopáže z konzolí.
    • dnešní PC by to zvládlo. Jen by se vývojáři museli vrátit k věci kterou už dávno zapoměli. Optimalizace
  • CryEngine 3 je prostě pro mně nejlepší herní engine kam se na něj hrabe nějakej frosbite 2. Opravdu je to nádhera. A celkově crytek odvádí skvělou práci. Těžko se to rozeznává od reality. *4*
    • DangerousDave
      určite je to špičkový engine a zrejme aj najlepším (oproti UE/FB) ale s realitou si to ešte nepomýlim. Škoda, že nie je dosť výkonu na raytracing, s korektnými reflexiami a osvetlením by tieto scény vyrážali dych. Tak snáď o 10 rokov :)
      • Asi tak ale vim že nekde to zkoušeli. Už je to dyl nepa si ani jsmeno ty hry ale vim že se tam psalo o 30FPS a osmi šestijadrovej procikach :D ale už je to par let.
        • To bolo na idTech 4 a konkrétne išlo o raytracing verziu Quake Wars http://www.youtube.com/watch?v=mtHDSG2wNho
  • Hmm, tak zase 4-5let než si to normální člověk zahraje. Přesně tolik let mi trvalo než jsem sputil všechno v Crysis na největší detaily a neměl pod 40FPS.

Kde jsou ty časy, kde jsme doslova slintali nad grafikou a atmosférou MOHAA.. Pro mě v tu dobu to bylo neskutečné. A teďka tu máme Crysis 3, kde máte detailně vymodelovanou žábu... :D
    Tech-Video o tom, jak žábá skočí do vodičky. Hlavní role - žabák Eda :D
  • Mně to připomíná nějaký film
    Má někdo nápad?
    • I Am Legend jako vystrizeny *3*
    • Vesnicko ma strediskova? 4 vrazdy staci drahousku?
      • Robotron3
        Adéla ještě nevečeřela? Tajemný hrad v Karpatech? Což takhle dát si špenát? Krvavý román? :)
  • PS3Hrac
    Dop*dele s ultra mega super grafickým zpracováním já chci pořádnou hru ,kterou si zahraju déle než 5 hodin a stejnou zábavou jako býval Half life a Doom.
    • kdyby call of duty vyšlo v době dooma nebo half life tak se z něj poserete nadšením a unešením. Doom a Half Life jsou dneska vychvalovány a považovány za legendu jen proto, že to bylo první hry svého druhu. dneska si nikoho už ani neškrtnou. (samozřejmě krom nostalgiku který ty hry mají za modlu.)
      • on keď CoD vyšiel tak ľudia aj boli nadšený... ale nie keď každý rok dostávajú stále to isté... Keby vychádzal HL alebo Doom každý rok tiež si myslím, že by kvalitatívne išli tak isto prudko dole...
    • Že ultra mega super grafické zpracování nemůže za pětihodinové herní doby dokazuje třeba CoD MW3, které žádné takové grafické zpracování nemá, a stejně má takovou herní dobu. Takže proč chtít jen buď to nebo ono, když by šlo mít oboje?
  • Já nechápu, proč někteří brečí pořád ohledně toho přehrávače, mně to načítá hned a jede plynule až do konce celý video... možná by některé děti měli jít za maminkou s prosbou o rychlejší internet. Počítačem to není mám uplně obyčejný notebook.

K tomu demu, hezký, ale k ničemu... dokud na tom nepoběží nějaká pořádná hra a nebude vypadat podobně, Crysis 3 mě moc vizuálně nebere.
    • No tak neviem ale mam 50Mbit net a stale mi to seka jak jebnute...
      A to HD on fakt neznamena ze to ide v HD , kvalita na bode mrazu a este to aj seka pri nacitavani , mali by radsej linovat tie videa na youtube aspon tam je REAL HD on *5*
    • Ty tvoje názory, to je opravdu k zblití. Večer kalba, ráno v mrákotách, pak rychle to práce/školy a zase pořád dokola, že? K tomu ještě vymývárna mozku, od rána do večera, sednout k televizi, zajít do kina a na diskotéku.
      • Máš hezké vyjadřování, ale puberťáci nikdy nechápali jiné lidi :), takže to tě omlouvá, mimo to, píšeš uplné nesmysly. Nemůžu za to, že se ti to kouše a brečíš tu. Já jen říkám, že mi to jede uplně normálně a to nemám žádný dělo, extra rychlý net , nic ...
        • A to ze to tobe funguje zarucene musi znamenat ze to funguje vsem.

Ja bych spis bral kdyby to HD is on znemanelo ze je HD opravdu on :D
          • DangerousDave
            no veď high degradation je evidentne ON :)
    • blbečkové kterým se to seká už mínuskují :D
      • Ty blbečky si nech pro tatínka a maminku usoplenče!!
  • Jan Stach: ne tak docela. Konzole mají výhodu v tom, že na nich musí! vývojáři optimalizovat co to jde... kdežto u pc je to jedno, však oni si hlupáci koupí zase 3x výkonnější počítač (a 3x dražší) než je vůbec potřeba ... na co by jsme optimalizovali a ztráceli tím čas.
    • Souhlasím každej měsíc pěkně nová serie grafickejch karet, procesorů a základních desek všechno pěkně nekompatabilní z čímkoliv co je starší jak 2 roky a ve hrách super nová grafika na místo vylepšování umělé inteligence, příběhu a snaze přidat nějaké ty nové nápady. Však oni to tatíčkové těm děckám co pak vyřvávaj že by měl mít B3 ještě lepší grafiku zaplatí. Já jsem kromě PC také spokojeným majitelem PS3 zrovna hraji Killzone 3 a grafika mi naprosto vyhovuje možná to není super reálný ale myslím že na dnešní dobu dostačující. Kromě toho má také hra atmosféru které se crysis nepřiblíží ani kdyby měl grafiku uplně realistickou.
      • Já jsem rád, že to teď nejde tak kupředu jako dřív. Alespoň nemusí člověk neustále do toho vrážet peníze ... A nějakou super reálnou grafiku nepotřebuju ... To co je teď mi také stačí.
    • Robotron3
      Optimalizace na konzole není výhoda, ale z nouze ctnost. A optimalizuje se hlavně paměť, každý MB, dokonce i ušetřený KB se počítá. Což když PC má 8GB ram třeba, tak se s nějakou pamětí netrápí. Ale to není výhoda konzolí. Výhoda konzolí spočívá jen v unifikaci hardware, že to tam prostě poběží, jak běžet má.
    • Nemám slov, už mě nebaví pořád reagovat na stejně pitomé názory lidí, kteří vůbec nerozumí architektuře a především podstatě tvorby softwarových aplikací. To co tvrdíte je jako tvrdit, že státní aparát je ve svém rozhodování za druhé efektivnější, než jednotlivci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit