Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na nové tech demo CryEngine 3 se super žábou
10.8.2012 | Adam Homola
157 příspěvků
-
Moc pěkný. *4*
-
nezájem, hlavne aby napredovala hratelnost, technologicky pokrok, ktery bude vyzadovat investici dalsich 1000€ do pc me az tak nezajima, kdo si dnes muze dovolit pc za 30 tacu *7* ktere vam navic vydrzi 1-2 roky. zlaty konzole
-
-
no za 1k€ máš dneska komp na 5-6let, no záleží kam se to teď rozběhne, už by mohly být 2x lepší hw než jsou což je blbě.
-
No, já to vidim tak, že záleží na tom, co chceš koupit. Když chceš pořádný PC, tak do toho dáš 30K. Ale když chceš obyčejnej comp, žádný dělo, tak do toho dáš 10K. Když si chceš zahrát na konzoli a pořádně si to užít, tak musíš koupit pořádnou telku a nějaký domácí kino a hned to máš taky za 30K. Nebo koupíš konzoli a hraješ na klasický TV, co máš doma. Mě konzole neberou tak, abych si je koupil (ale nic proti nim nemám!), takže raději cpu prachy do PC.
A v dnešní době, když de vše koupit na splátky, tak není problém si koupit dražší věci. Samozřejmě když máte pravidelný příjem. Já si před půl rokem koupil super mašinu. Sice dva roky splátek, ale najednou bych to dohromady nikdy nedal. -
-
to je blby no... na pc vychazeji taky lepší tituly, treba mmo rpg (guild wars2, tsw), strategie. tohle by mi na konzoli chybelo
-
-
Jj technologickej pokrok saje! Half Life taky nepotreboval zadnou super grafiku a podivejte se jak byl uspesnej. Upgrady jen obtezuji. Ja bych vsechny ty teselace, HDR a ropuchy zakazal.
-
to není pravda, dneska koupíš slušný počítač i za 10 tisíc
-
-
Solidní herní PC stojí cca 15-18 tisíc (intel je dražší). Za 10 tisíc máš PC, na kterém sotva poběží Witcher 2 na 30fps s osekanými detaily.
-
-
Nic ve zlém, ale vůbec nerozumíš hardwaru. Projeď si ceny dnešních komponentů prosím. Na PC za 10k ti nepadne takřka žádná dnešní hra ve full hd pod 30fps. Pokud teda do těch 10k nezahrnuješ 2TB disk a zdroj za dvojku...
-
-
To je sice hezký, ale nezahraješ si na něm Crysis na plný detaily co tu ukazovali..
-
-
Já mám doma Athlon X4 640 za 2 ticíce
Radeon HD 6670 za 2200
4Gb ram 800MHz DDR2 (cca 2500)
A zakladovku 4 roky starou (kolem 3 tícíc) a crysis 2 jedu na Full kolem 50 FPS
Battlefield 3 na vys. 40 - 50 FPS
Ale je pravda že jen na 1024x768 (4 roky starý monitor :D ) -
-
;) Rozlišení dela hodne zkus to pichnout na 1080p telku a jsi na High nehratelnej
-
-
-
jen grafika vyssi mainstream stoji nejakych 270€
-
-
-
Jinak ty animace a fyzika v Crysis "3" by šly ještě zlepšit... (nárazy předmětů - do postavy, některé doskoky, trochu ničitelnější prostředí, lepší kopání zbraní - hlavně když někdo ve střelbě zamíří/přiblíží...) pak by to bylo víc cool ještě -.- Je toho škoda, těch "nových" efektů které do dvojky nepřidali. Vždy tomu něco chybí a doufám že to nechcou přidávat do dalších dílů postupně :/
Ale pořád je nejhorší, že tom dali název Crysis 3 místo datadisku *16* Aby to nedopadlo jak CoD/MoH -
-
Žádný další díly nebudou, Crysis je od začátku vnímána jako trilogie, a taky se to třetím dílem zakončí. Další počiny od Cryteku 100% spatříme, ale ne již pod názvem Crysis.
-
-
tak nevim, ale když chci videt žábu, jedu do lesa...
-
-
Hodne stesti s hledanim zab v lese. Ja bych spis zkusil mocal nebo rybnik.
-
-
*1*
-
-
ja napisu "zaba" do google a vyhledavam v obrazcich *5*
-
A kdyz si chces zastrilet, tak jedes do afghanu. Ty mas perly, ty vole...
-
-
uplna Amylee Anderson
-
-
Ženu ani květinou neuhodíš, barbare.
-
-
Ale květináčem můžeš zabít.
-
-
-