Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na nové tech demo CryEngine 3 se super žábou
10.8.2012 | Adam Homola
157 příspěvků
-
Každý ví (někteří si nepřipouští), že k tomu aby sis zahrál na pc, jsi vždycky (nebo v drtivé většině + extrémy) potřeboval silnější stroj, než by za pořádné optimalizace stačil. Je to bussines nic víc, taháme z lidí peníze.
-
-
Ty jsi nějaký konspirační teoretik? :) Pokud na PC potřebuješ mnohem silnější hardware, než má konzole, na stejný výsledek zobrazení hry, tak je to dáno hlavně tím, že taková hra je port z konzolí a ne přímo od začátku vyvíjená na PC.
-
-
ale to né, jen nejsem zarytý psychopatický pcčkář. Na portu nezáleží. I když je hra vyvíjená třeba pouze pro pc ...ten hw co má většina doma, je naprosto nadbytečný :)
-
-
Tak to je ale každého věc, jaký hardware si pořídí. Většinou se PC kupuje i třeba silnější, než je v tu chvíli potřeba, aby ti ta konfigurace vydržela co nejdýl. I když to už možná dnes tolik neplatí, protože hry jsou více cílené na hardware konzolí, než že by ze současných PC ždímaly maximum. Ta doba, kdy se každý rok kupovala nová grafická karta je už dávno pryč.
-
-
Ta doba, kdy se každý rok kupovala nová grafická karta je už dávno pryč.
- A za to sem rád! :) -
-
Rozhodně to vypadá lépe jako dřív a hlavně nepotřebuju vše hrát na nejnižší. Když to jede na medium tak pohoda. Dřív se člověk bál aby mu za půl roku vůbec PC rozjelo i nové pecky.
Jako, myslím si, že nejsem jediný komu se líbí, že nemusí do PC stále vrážet další a další finance každou chvíli. :) -
ta doba nikdy nebola. akurat grafika isla dopredu. detaily si si mohol dat na minimum a zahrat si normalne. no dnes to je jedno. das maximum alebo minimum ide to rovnako a rovnako zle to aj vyzera.
-
-
-
-
-
-
Vypada to naprosto skvele, jen PROSIM! Neposerte to jako crysis 2 aby bylo potreba 20ti patchu aby to slapalo normalne! Nic proti crysis 2 nemam, bylo to bomba, ale mohli by se vratit zpet k napadu s crysis 1 a udelat to prvni na PC, ne-li jenom na PC.
-
-
Ty seš hroznej kretén..prej dvacet patchů aby to šlapalo normálně..já neměl žádnej a naprosto bez problémů jsem to dohrál(i přes to že to byla děsná a nudná píčovina)..vždycky mě hrozně baví idioti tobě podobní,co jenom mektaj kokotiny nad tím je je hra doprasená a bůhvíco,ale aby si udělali pořádek ve svým pc ,tak to je vůbec nenapadne.
-
-
Me zase idioti co si mysli ze dycky je chyba v kompu. *3*
-
-
-
To chce tak sto litrů na nový železo.
-
-
ANi nápad, teď mám vedle druhý komp s GTX 260 + Core 2 duo @2,68GHz + 2GB RAM a jedu Metro 2033 na DX10 s nejvyššími detaily a 1050p rozlišením bez sekání (ale bez MSAA), sice sem ještě neměřil FPS, ale běží to v pohodě. So, gtfo! *5* *3*
komp se prodává za 7000,- -
Naprostý nesmysl, pro většinu desktopových hráčů používajících rozlišení 1080p stačí bohatě karty typu AMD HD 7850/7870 + jakékoliv CPU z řad AMD FX/ Intel SB/IB, to je investice, která se hravě vleze do deseti tisíc CZK.
-
-
Pokud si to člověk chce vychutnat se vsi paradou je potreba si připlatit stim souhlasim. I když vim že kamošovi jsme staveli bednu za 14k (GTS450 a silna i3) a Crysis 2 jel na High prumer FPS 35. Ja jsem zkousel se vsim vsudy Ultra DX11 a dalsi graficky dodatky na 90FPS ale to je jina vahova kategorie (i7 2600K a GTX580) doležity je to že diky Cryenginu to ve 3D kleslo jen o par FPS myslim že neco kolem 70
-
-
já mam AMD 64X2 6000+, GTX 460 1gb a 4GB DDR2 a Crysis 2 mi jede na plno naprosto v pohodě. Karta stála před dvouma rokama něco přes 4000 a Processor paměti a deska je z roku 2007... takže pokud ted budu muset dokoupit desku, processor a paměti dejme tomu za 7000kč tak proč ně :) po té době :)
-
-
-
-
Namiesto Smejkiho zaplaťte radšej poriadny prehrávač...lebo toto je hnoj ako tie články o DAY-Z......seká to najviac na svete a to mám 70 mega optiku.....FullHD na Youtube v sekunde načítané a tento škaredý hnoj ide po sekunde...
video nikdy viac na games.cz -
Hra, která u mě na PC vydržela nejdýl naistalovaná a stále hraná byla GTA San Andreas. Každý má pochopitelně jiné nároky na různé vlastnosti hry (grafika, zábava, zvuky, ovládání), ale chci tím ukázat, že někteří lidé se výborně a sakra dlouho baví u hry, která už v době vydání má sakra špatnou a zastaralou grafiku. Grafika není zdaleka to hlavní.
-
-
Heh a pro mě je San Andreas nejhorší koupě, jakou jsem kdy udělal.. Po pár hodinách to šlo z disku a originálka do skříně, kde leží dodnes. Větší hovadinu sem snad nehrál. Jasně, můžu se prohánět po městě, dělat milion věcí, ale k čemu? A ještě to negerské prostředí, no prostě hnus..
A k tématu.. CryEngine3 vypadá moc dobře, uvidíme, co z toho vyleze. Asi se řadím k menšině, protože mě se Crysis 2 líbil a snad bude trojka v podbném duchu. -
Holt jsou mezi námi tací masochysté, kteří hrají nudné a sterilní hry s "překrásnou grafikou" :) Naštěstí jich není zase až tak moc :)
-
-
Engine super, akorát Crytek musí mít v každe scéně úplně všechno - 50 různých efektů a na každém pixelu musí být nějaká rostlina, smetí nebo prostě něco. Působí to přeplácaně a nepřirozeně.
-
-
neprirozene to pusobi snad jedine proto, protoze tech efektu tam je porad jeste zalostne malo
-
-
Trailery s Arma 3 vypadají tak, že mám problém posoudit, zda je to skutečnym záběr. Je mi jasné, že to jsou předem vybrané záběry, které mají hru vychválit. Tohle se mi ale u Cryteku v poslední době rozhodně stát nemůže.
-
-
Me se taky grafika typu arma, stalker a podobne libi, ale to nemuzes takhle porovnavat. Oboum jde o neco uplne jineho
-
-
A o tom píšu, Crytek jde spíše cestou megalomanských omalovánek a blýskátek. Engine je určitě lepší než má Arma 3.
-
-
-
-
-
aa vám to někomu v tom HD skutečně jelo?
-
mno ale ten let tech holubu jako nic moc, na to ze je tam cpali do tolika zaberu. jinak pekne pekne. snad verzi s temihle vsemi vychytavkami vydaj hned s konzolema a ne jako posledne pul roku po
-
CODoidni sraccka. Bye.
-
Je to velmi zajimava prehlidka grafickych moznosti. A urcite v mnoha smerem spicka mezi enginy. Nechci byt za nevdecnika ale trosku reality mi v tom celem chybi. Zkratka me v tom chybi ten "skutecnej svet" - barevnym spektrem a proste vyslednym pocitem. viz Arma2. Chapu ze ti co vedi co je engine army zac (nabalenina na stareho dedecka) by me zadupali ze to vubec srovnavam s timhle. ale me se tahle "grafika" nelibi... *7*