Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na nové tech demo CryEngine 3 se super žábou
10.8.2012 | Adam Homola
157 příspěvků
-
http://www.youtube.com/watch?v=niD9ZllpcBg
-
-
Next-gen quality button! *1*
-
-
Zatím nejhezčí tech demo o Cryteku co jsem viděl možná nejhezčí vůbec
-
Žába na prd, ale ten krokodýl to bylo něco.
-
-
Nevím proč mínuska. Jste slepí a toho krokodýlka nevidíte.
-
-
pekne, jsem zvedavy jak moc ty technologie vyuziji, kdyz to ma byt hratelne na konzolich
-
-
druhý díl mám na xbox a musím uznat, že vypadá naprosto parádně. Jednoznačně hra s nejlepší grafikou co jsem na tom viděl, i přesto jaký má v sobě hardware. Cry engine pracuje výborně s optimalizací a třetí díl určitě ukáže i něco víc :-)
-
-
Škoda, že to na xboxu padá často pod 20 fps, až k 15....
-
Kvuli konzolim museli Crysis 2 pro PC dost ošidit a pak se to snažili dohanět ruznejma texturepackama a DX11 tesselaci doufam že u trojky se soustredej spis na maximalni vyždimani z PC a pak to osekat pro konzole nez obracene.
-
-
-
Kašlete na endžíny, pojďme hromadně k nějaké tůňce obdivovat takové krásné žabičky *14*
-
Ty "technologické termíny" by jste ale měli znát..
-
No, engine má vychytávky celkem pěkné. Obzvlášť mě potěšila teda simulace vegetace a její teselace.
S těmi HDR efekty by měli v enginech už něco k sakru dělat. Dycky je to přehulené na dobrých 140% úrovně, na jaké by to mělo být. Do Unreal Enginu to třeba pasuje, tam ten svět tak prostě má vypadat, žádný nádech reality, ale u jiných her mi to trošku vadí. Viz. poslední Anno, kde toho byla vysloveně škoda.
Celkem mi však v hrách chybí jedna věc, že když se koukám do slunce, tak by "oslnění" mělo komplet zbělat obrazovku a na chvíli udělat něco jako mžitky před očima. Myslím, že v FPS hrách by to mohlo mít i taktický dopad, třeba se někdy někde pořádně dočkám. =)
A "my 50 cents" zní: Level design v tech demu je nádhera, ještě tak z toho udělat sandbox hru (aka poslední Fallouty), s místy uzavřenými eventy, a mohlo by to mít říz jako hrom. -
A stejne jako Crysis 2 Nvidia 3D vision ready. :)
-
Nadhera! Zajimalo by me jak by ty sceny vypadaly bez teselace.
-
-
Myslíš jak je uvidíme všichni ostatní? *1*
-
-
Jo tenhle engine ma obrovskej potencial, krasa, ve 3d to musí bejt bomba.