Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales

Naprosto super. Předčilo očekávání, takže opět se střídmějším očekáváním výsledku to musí dopadnout přinejmenším stejně :)

Na to jelito, kterého mi není líto (trol si ten nick vzal chytře) jsem nechtěl reagovat, ale ukazatele např. půjdou určitě vypnout úplně (CD Projekt), graficky na tak otevřený svět naprosto super (Deus Ex jsou i ve městě jen uličky, tohle je open město bez loadingů). Nehledě na to že je to alpha a i v tomhle stavu bych si to zahrál všemi deseti.

Atmosféra vítečná, gameplay parádní, možností bude habaděj, jen jeden quest a hromada zábavy a propracovanosti (CD Projekt)....

Jako konečně se zase rýsuje něco výjimečného! Pořád radši očekávám s opatrností, ale hernajs to bude něco (ono už to něco je)

• lito

místo keců se raději poděl o názor, co se ti na tom líbí? Líbí se třeba totální ošlehnutí Ghost in the Shell a propojovaní do lidí? Musel jsem se smát, no jestli to není na žalobu😂

Femto ještě prděl do peřinky, když jsem tu začal působit, tak už prosím piš k tématu, jsi úplně vedle jantare.

• Veskoslav

Nestačí ti ty bláboly psát v Bleskovkách?

Jak říkám, japonská sekce je vedle Femto.

• lito

slabší no. Snad je to ukázka pár let stará, jinak nevidím důvod k optimismu. Moc ukazatelů pro casualy, vykradačky ze všech možných cyberpunk her, filmů a seriálů, archaická až místy ošklivá grafika. Abych jen nekritizoval, tak střílecí pasáž vypadá velice dobře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit