Podívejte se na třičtvrtěhodinové demo z Cyberpunk 2077
-
Odhadovat na základě vlastností hráčské postavy, zkušeností s tím daným typem NPC, grafiky a animací.... jaká to heretická myšlenka :-)
V Pen and Paper RPG taky nevíš kolik nepříteli zbývá, maximálně ti to DM popíše.
Chápu že videohry často prezentujou RPG jako arkádu s upgradovatelnějma statama, ale to není jedinný způsob jak se na ten žánr dívat.
-
Tohle měly hry jako Cyberpunk nebo Shadowrun už v 80. letech. takže bych řekl že nejvíc je Cyberpunk inspirovaný sám sebou.
-
Tohle měl už Fallout 1, číslíčka jsou MMORPG styl a fakt netuším co tím CD Projekt sleduje.
-
No vypadá to zajimavě, ale je vidět , že i tohle universum ma sva pravidla a limity. Prijde mi to dost inspirované ghost in the shell včetně auta kterým jezdí atd...možností se vylepšovat implantáty..možností hackovat následně lidi s implantáty a i zbraně se dost inspirovali ...no uvidíme, snad to nebude pruser...to že nejde řídit auto beru jako jedno veliké mínus
-
Ono se dá udělat RPG i bez číselek, já třeba razím vizi, že RPG ne RPG zásah na vitální zónu, který přešel obrannými prostředky by měl mít odpovídající účinky = jedna mezi světla a je konec.
-
Jo, do RPG se nehodí ukazatel poškození. Lepší je to odhadovat.
-
Minimálně souboje jsou divný.
-
Dle očekávání vzhledem k žánru to bude trochu dětinštější než Deus Ex, ale to mi vůbec nevadí. Čím ovšem opovrhuji je možnost přechodu do 3rd person kamery při určitých příležitostech. Když už chtějí First person akci k prohloubení zážitku, tak to musí dotáhnout až dokonce. Žádné výjimky! A co mě doslova uráží jsou ty vyletující číslíčka poškození při střelbě. Do takovéto hry se nehodí. Jinak to vypadá skvěle, zatím.
-
Vypadá to brutálně. Krásné prostředí, temný příběh, svižný gameplay. CDPR umí. Opět klasika - všude ve světě se to líbí, jen na Games.cz by to zase borci udělali lépe a hra vypadá na h*vno :D.
-
Ačkoliv jsem to nečekal, tak tohle mě nadchlo. Deus Ex na steroidech.
-
Chlape (?), Cyberpunk 2077 vychází z deskové hry (USA) Cyberpunk 2020 z roku 1988. Ghost in Shell vyšla v roce 1989. Kdo koho kopíruje je úplně fuk
-
Jasně, že ve Skyrimu by měl být šíp do hlavy jasná smrt na jeden zásah, samozřejmě pokud nemá protivník helmu. Když to funguje v Kingdom Come (a je to zábavnější), může to fungovat všude.
RPG žánr neříká nic o tom, jak špatný má soubojový systém být :) To, že většina dnešních RPG ještě pořád adoptuje nějaký systém inspirovaný D&D je jiná věc a trochu fail.
-
To, že je Ghost in the Shell jediny cyberpunk film který si viděl neznamená že to obšlehl CD projekt... první trailer na CB byl asi někdy před 5 lety a to Ghost ještě ani nezačali natáčet...takže klid bobiku :)
-
Mas recht... rizeni auta vypada opravdu hodne slabe ale jinak mam ted opravdu obrovskou chut si to zahrat.
-
No nevim jestli vynikajici nastupce protoze puvodni Deus Ex mel skvelej a vyborne vypravenej pribeh se zajimavym zaverem coz je neco co se o Human Revolution rict s cistym svedomim proste neda.
-
Ja tedy cekal trochu lepsi vizual, ale predpokladam ze takove veci jako dynamicke nasviceni se dava az nakonec takze to nejspis bude mohem lepsi.
Pak me zarazily nektere animace zvlaste rizeni auta je hodne nemastne a taky to ukazalo ze i kdyz se jim to mesto fakt povedlo co se vzhledu a zivota tyce, tak mi zvlast z auta prislo takove disproporcni, cesty vylozene prtave a vsechno je to takove trochu zdrcle.
Ale jinak musim rict ze hra vypada fakt paradne a i lajk snad pozna ze to bude neco vyjimecneho.
-
tak zahraj nejaky battleground, a budes mat to, co mas radsej :)
-
Musim říct docela solidní nářez. Celý video sem čuměl přikovanej k obrazovce, což se mi už moc často nestává. Nemám prakticky co vytknout. Graficky to vypadá hodně dobře - na to, že je to takhle masivní open world ve stylu GTA. Tohle by mohl být Deus Ex nový generace (uvidíme, co předvede SS3). Nášlápnuto má dobře. Teď záleží na tom, jaký bude hlavní příběh a dialogy (příběh u open world her - častý problém). Doufám, že tam bude nějaká hloubka. Z ukázky toho bohužel zatím moc nevyplynulo.
-
Až na to, že:
a) CP2077 už dělají skoro stejně dlouho jako SC (cca 6 let) a ještě tak 1-2 roky dělat budou.
b) Je to singl hra, SC je MMO s větším rozsahem a tech. úrovní.
c) RSI dělají navíc ještě SQ42, takže nesmyslně porovnaváš vývoj 1 a 2 her.
d) SQ42 obsahuje kolem 150 naskenovaných reálných herců, což je rozsahem mimo svět současných AAA her.
Každopádně nechápu, proč sis SC představoval takhle. Nikdy to nemělo být RPG. Btw, https://m.youtube.com/watch?v=lwUFMMjhuZU. Trochu jiná liga.
-
Jako dobry, ale cekal jsem vic. Je jasny, proc to vypada jako Deus Ex. First person, cyberpunk .. co naplat. Z pocatku to bylo obzvlast silne, uzke chodby, malo NPC, plus trochu prkenne animace .. pak se to nastesti trochu otevrelo.
Hlavne jsem ale cekal jsem neco zajimaveho, neco noveho. A to tam proste neni.
Asi je zasadni, jaky bude hlavni pribeh. Tohle bylo na urovni nepovinneho sidequestu. No a taky kdy to vyjde. Vidim to na jaro 2020 nejdriv.
A ten komentar ? This was intense ! Ani ne covece .. ani ne ..