Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Bobovy myslím stačejí titulky...

• zdeeneek

Ani kdyby mluvila česky?

• Jack1947

To že hráli za ženu je buřt, ted jde hlavně o to aby to vypadalo a hrálo se dobře...

• Samozřejmě jsem tím mířil na velikost/počet obyvatel. Takhle podobně by klidně šla zpracovat i Praha, ne ulice s 15 obyvateli a 10 policajty, kde je na každém rohu zastávka metra. 

Ale tohle je bohužel mor většiny RPG, že tamní města mají vždy max. 30 obyvatel (čest výjimkám).

• Je otazka do jake miry Cyberpunk neni dalsi Deus Ex.

• wenceslaus

Nemůžu si pomoct, ale „srozumitelný produkt" zní jako něco co bych hrát asi nechtěl :-)

Taky mě samořejmě zajímá, co dělají za hru a jak ji chtějí prezentovat. Nemyslím si ale, že v rozsáhlém Cyberpunkovém RPG jsou číslíčka vylétající z hlavy zásadní pro poselství které chtěli tvůrci dílu přiřknout.

Pravda je, že to už něco napovídá o tom jak se hra hraje a co by hráč neměl očekávat (realistický zranění, headshoty... atd). Jakmile to ale přijme, nemělo by mu nic bránit si hru alespoň v maličkostech (jako práve HUD) přizpůsobit.

• i586

Akorát v dnešní době multiplatforem si nemůžeš dovolit nemít nastavení, zvlášť když chceš uspokojit casuala i náročnějšího hráče. Ledaže by ses spokojil s kompromisy, což je tuplem ústupek v designu.

• Paulcz

Podle mě to moc nefunguje, produkt má být srozumitelný. Pokud vidím, že jsou ve hře viditelní nepřátelé za překážkou tak mě v první řadě nezajímá jestli to půjde vypnout, ale spíše proč to tam sakra je a co že to tvůrci teda dělají za hru.

• lito

Takže Praha měla být random cool město, kde není ani památka po historických budovách. TVL tady tihle tleskači CDP jsou rakovina...

• Tak na tom sice něco je. Ale zase vidím docela rozdíl mezi herním prvkem a gui elementem. To už pak můžeme tvrdit že možnost zapnout titulky, nastavit jas a customizovat vzhledp ostavy je selhání gamedesignéra :-D Jsou věci, kde není dobré se snažit zavděčit všem. A pak jsou kosmetické věci, kde je to úplně jedno, takže pokud se tím můžou zavděčit všem, tím líp.

• wenceslaus

Tu přednášku jsem taky slyšel, ale jsem spíš názoru že bohaté nastavení herních prvků je vstřícný krok fanouškům a známka silného základu který se nerozbije každou menší změnou.

• Dlaha

Super. Bohaté nastavení herních prvků jsou teda většinou selháním game-designéra, ale tady to vítám :)

• Fordzy

Ne, samozřejmě myslí God of War. :D

A Gears of War měl skvělý systém krytí. Proto to taky všichni začali kopírovat. 

• Fordzy

Nabízí se otázka, jestli vlastně potřebujeme další Deus Ex. Cyberpunk ho zastoupí ve všech ohledech. 

• wenceslaus

Mimochodem, z jejich fora:

Aug 28/18 Marcin Momot: "That is exactly our plan. A lot of HUD elements (including damage numbers) will be optional. "

Takže čísla létají nepřátelům z hlavy se budou dát pravděpodobně vypnout. 

• Inquisitor

Jo jsem to napsal špatně, chtěl jsem napsat hry jako Cyberpunk jsou odpovědí. Určitě není jediná :)

• Still

GoW na PC byl jak mor... Pak se všechny hry opičily s tím dementním systémem krytí. To jsem na GoW nadával kudy jsem chodil.

jestli teda myslíte Gears of War :D

• Tak na tohle už odpověděl GoW :-D 30h singl kampaň, bez lootboxů, bez DLC a Season Passu a bez dalších kravin, které dnes prý nikdo nechce. A jak se to prodávalo.

• jack

Perfektni! Těším se ! 

• Za zacatek cyberpunku se typicky bere Neuromancer, tj. 1984, i kdyz naznaky jsou jeste starsi (napr. Blade Runner, 1982). Gits se uz vylozene jen veze na vlne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit