Podívejte se na třičtvrtěhodinové demo z Cyberpunk 2077
-
Takhle Praha rozhodně vypadat neměla, protože v tomhle kyberpunkovém městě by nikdo nic ze skutečné Prahy nenašel. A když to na realitu ničím nenavazuje, tak je zbytečné, aby tomu říkali Praha, Vídeň, Paříž nebo Benátky, a je rozumné to nazvat třeba Night City v Kalifornii. Tak, jak to udělali tvůrci.
-
Právě naopak, třeba by pri nulovém skille mohl být HUD křížek přes půl obrazovky a pri míření přes mířidla by se tyhle mohli víc kmitat, plus tedy zakomponovat náhodu typu stráhvání zbraně nesprávným spuštěním. A samozřejmě čím více jdeš na horu tím lepší jsi ostrostřelec. Zakomponovat různé ráže - pro příklad .22lr nebo třeba 9x19 prostě přes IIIA neprůstřelku neprojdou naproti tomu 10mm auto ti poláme žebra a 7.62x51 prolítně skrz jak horký nůž máslem.
-
škoda že to samý nemohla říct tvoje máma :)
-
Tak nemusíš, máš tam na výběr, troubo...
-
Jen je škoda, že na nový Deus Ex si díky takovéto konkurenci můžeme hodně dlouho počkat :D
BTW, takhle nějak měla vypadat Praha v tom posledním.....
-
Hra jako tahle je dobrá odpověď na kecy typu, singl už nikdo nehraje, všichni chceme už hrát jenom MP. Kvalitní singl se nikdy neztratí.
-
Tak uz jsem si to nasel..bezelo to na high-end PC...takovy zelezo asi doma jen tak nekdo nema..ale v poho by mela byt i konzole xbox one x
-
Ještě by mě zajimalo, zda někdo neví na čem demo běželo..podle čudlíku pojmenovaných B,A,X,Y je zřejmé že xbox...ale jakej? X ? Two? :)
-
Očividně si pleteš akční hru (RPG) a RPG, ty faile.
Akční RPG = boj závisí na ovládaní a skillu hráče.
RPG = boj závisí na skillu postavy uvnitř herního světa.
Kdyby stačilo zamířit na hlavu a trefit 1-shot, tak jsou k ničemu všechny itemy, staty, perky, který mi zlepšujou damage, přesnost, kritický hit atd. To samý jako defense/dodge stat. K čemu to je, když každýho můžu ucouvat a uběhat.
-
Dynamické nasvícení? Nepleteš si to náhodou s dynamickou globální iluminací? Dynamický světla mají hry už minimálně 2 dekády. Dynamická GI je dost náročná a u takovýhle masivní hry bych s tím nepočítal. Možná v PC verzi.
-
"Číslíčka" lítající z nepřátel nejsou MMO styl, ale JRPG styl. Ty s tímhle přišly už dávno (řekl bych trochu inspirace v bojovkách). Podle mě to v imersivní hře jako je CP2077 nemá co dělat. Doufám, že to půjde vypnout.
-
Na KCD fóru jsou podobný témata, náboženský fanatici. Jinak zrovna nechápu jak někdo kdo má nějaký bytostně morální předsevzetí může hrát hry, který jsou jasnou degradací co se týče nějaký "morální čistoty", stejně jako TV apod. :)
-
Pročetl jsem hodně diskuzí, ale bizardnější než je tato, jsem nenašel.
https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/9ay2bd/about_the_nudity/?utm_source=reddit-android
Aneb má někdo z vás problém s nahotou ?
-
Nechci hrat za ženskou.
-
Přijde mi vtipné jak často čtu, že je CP77 inspirované GITS.
Ale málokdo si uvědomuje, že předloha Cyberpunk 2020, ze které čerpá CP77, vyšla 1 rok před mangou GITS.
-
Hoši a děvčata tak z tohodle mi padla čelist na zem. Sem z toho paf a regulérně mi zvlhly oči při nasednutím do auta. Díky všem transhumanistickym božstvům, Miku Pondsmithovi, Gibsonovi, Stephensonovi a všem dalším úžasným lidičkám z CD projektu co tuhle vizi realizujou :) Držím jim palce a všechny implantáty co mám.
-
Máš problém chápat kontext nebo jen trolíš/brečíš?
-
I tobe ze? Jedna mezi svetla a mas game over.
-
To vis ze jo. Vsechny cisla z rpg pryc. To myslite vazne? Achjo. Si hrajte adventury kdyz vam vadi cisla.
-
Auta by mělo jít řídit ne? Jenom ty létající auta nepůjdou.