Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mmrrxx
    ok , tak dalsia statisticka perlicka, kazdy chlap co sa holil zomrel
    • ja sa radsej neholim
    • Já jsem se už holil a ještě žiju.
    • neni možný, já znal jednoho co se neholil a umřel když mu byly tři roky.
      • mmrrxx
        skoda ze mas problem pochopit pojem implikacia
        • ach jo, škoda, že nedokážeš pochopit když si někdo dělá prdel.
          • Hanzales
            není prdel, jako prdel :o)
            • to každopádně, ale snad největší prdel je to, že ta hláška je od jednoho komika co kariéru vystavěl na dost jednoduchym a pochopitelnym humoru a ono to kupodivu některým lidem i tak dělá problémy ; )
  • Aktivne hram tak 2 az 4 hodiny denne,popritom sa venujem aj mnozstvu inych cinnosti a tiez aktivne citam.Podla tohto clanku by sa logicky dalo vypocitat aku mam sancu na prijatie na univerzitu,nie?Urcite nie,to co plati vo svete nemusi platit u nas
  • By mě zajímaly jak by si poradili v jejich statistikách se čtením o hrách, hraním her, čtení fantasy a scifi *1*

PS na univerzitu jsem se dostal bez problémů, sice to není oxford ale má to v názvu univerzita *1*
    • tak oni neuvaziji s ceskou demografii, kde uz nekolik let vysoke skoly nabizi vice mist, nez je vubec maturujicich lidi. Dostat se na "univerzitu" je jen o tom, dat si prihlasku... Nerikam ze tj vsude, ale ani zprava nepsala o oxfordu, ale obecne. Tady u nas staci mit na prijimacky 35% scio a jsi tam...
      • no ja mel 95,5 ze scia a brali nad 70% no :-)
        • Vem si jak jsou na tom ale zase třeba americký střední školy, to jsou prostě továrny na dementy. I u nás ty střední nejsou žádná výhra (učňáky vůbec nepočítám, to je samostatná kategorie). V te americe jsou vlastně i vysoky továrny na dementy, až opravdu ti co chcou něco dokázat chodí na těch pár prestižních kousků co tam mají. ¨

teď si nejsem jistej jestli to mám nějak podložený anebo když jsem byl mladší "vymyl" mozek Road trip, zahulime uvidíme, a podobný rádoby studentský sračky *1*
          • No mohu tě ujistit že to podložený nemáš. *1* Stačí se podívat na seznam nejlepších světových univerzit - to, co tam uvidíš, tě možná překvapí. Drtivá většina z nich je totiž amerických (evropských jich tam moc není, natož českých lol). Ze svý vlastní zkušenosti jinak mohu potvrdit, že americký školy jsou mnohem kvalitnější než ty český (což je i logický, protože americký školství je velmi kvalitní). Ty však budeš mít jistě zkušenosti jiný, ne?

Jinak z toho tvýho příspěvku je vidět, že továrny na dementy jsou spíš český školy *4*
            • miker17 - možná to tak neni, ale mám dojem, že je to tím, že jejich vzdělávání neni tak všeobecný, je více zaměřený, jednodušše asi proto, že je nějaká Evropa a okolní svět obecně nemusí ani zajímat, jsou stále velmoc č. 1 a to jim stačí, nemusí se o okolní svět vůbec starat, to neni jako u nás kdy jsme se na základce tehdy učili historii USA celkem podrobně, z hlavy aniž bych se to nějak učil dám tak cca 40 jejich států a vedle toho jsme se učili průmysl, podnebí atd. pomalu každý zastrčený vesnice po celym světě : ) takhle to tam u nich hádám nechodí a proto ten dojem "dementnosti" který mohou vyvolávat, ale pokud to chceš posuzovat takhle, tak v mé třídě na střední kde jsme byli jen tři kluci, zhruba 90% holek na velký závěsný mapě Evropy nenašlo Řecko nebo Kypr, další země zeměpisář radši vzdal a zabalil to, dneska ty holky maji tituly nebo je to čeká.
            • Amerika má nejlepší školství? *1* Americký sociální systém, včetně vzdělávání, je na tom hodně bídně. V problémových oblastech je vzdělání absolutně nedostatečné. Když si vezmeš jejich velikost, brutálně proměnlivou kvalitu výuky v různých oblastech a počet prestižních škol, nedojdeš k příliš potěšujícím výsledkům. Ne každý má Harvard, Yale, Stanford...Obecně je americká veřejnost vypatlanější než evropská a slyšel jsem to od dvou lidí nezávisle na sobě, kteří v Americe byli.

Pokud jsi se pohyboval na území univerzity, nemůžeš soudit v celostátním měřítku

Nedělali ten tvůj průzkum ohledně prestiže škol náhodou Američani?? *1*
            • miker17
              ja jsem v USA bydlel přes 2 roky a mužu potvrdit že jsem nikdy nikde neviděl takou snůžku idiotů ..... víc jak polovina lidí ani neví kde je Evropa..... a já ze svý zkušenosti mohu potrvdit že to co jsi napsal je naprostá pičovina
  • Lidi budou zkoumat cokoliv.. Co na tom , ze vysledky vyzkumu jsou blbost .. Nikdo ho nereklamuje... Kdyby si Ti sasci radsi nasli poradnou praci!
  • V 16 letech jsem hrál tak 8 hodin denně a víc. Za měsíc dělám státnice z literatury. Buď jsem bílá vrána, černá ovce, nevěřte výzkumům. :)
    • 8 hodin jsem sice hrál tak maximálně do čtrnácti (pak mě začaly víc zajímat holky), ale i tak se dodnes považuji za nadšeného hráče. Jsem ve druháku na fildě. Tenhle výzkum je prostě hovadina - úspěšnost je otázka vůle a je jedno, jestli za mou vlastní slabostí stojí hraní, čtení, sportování nebo čumění do zdi.
      • jsou horsi veci nez hry. facebook. :)
      • Jo, to je přesné. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit