Přejít na výpis diskuzí
Podle šéfa EA schytala Mass Effect Andromeda víc kritiky, než by si zasloužila
24.8.2017 | Aleš Smutný
81 příspěvků
-
http://www.youtube.com/watch?v=Mjkt4UgcTmg&t=1m32s
-
Já si taky myslím která koli jiná hra by to přešla s tím že nevadí, hojit se na hře/sérii mi příjde neštastné.
Vyvojáři co neumí udržet tok myšlenek a pak to taky dopadne si zaslouží kritiku a to že se to snažily dolepit patchi už je druhá věc a celkem nepodstatná navíc by muselo re-vydat znovu a bez chyb v příběhu animacích a emocích... pak by to bylo lepší ale takhle *7*
Prostě, tím zmrvily značku a to už jim nikdo neodpáře a hra o sobě za to až tak nemohla, jen vyšla se špatným názvem a ve špatné době. ME asi RIp nebo aspon delší dobu bude uložen k ledu. Ted se člověk bojí aby prznosti nepřišli i do dalších her (R* a GTA online? GTA Vi?
Tak kolik bude mínusů - a ještě bych se přiklonil k tomu že jestli si to myslí už kreveták tak by měl uznat že tahle práce je vysoko nad jeho osobní limity a sám se vyhodit. -
Nemyslím si, že byla Andromeda tak špatná hra. Ve výsledku, když to člověk rozebere na jednotlivý prvky hratelnosti a kvality zpracování, tak z toho nevychází nějak hůř než původní trilogie. Scenář žádná sláva, ale to upřímně nebylo nic hubuotvírajícího ani v původních. Vedlejší postavy jsou asi slabší, ale taky nic uplně hrozného. Bojový systém je nejlepší ze všech dílů. Správa inventáře,zbraní a skill tree dává taky smysl, ač se mi to na papíře původně nezdálo. Grafiku a zvuk to má super...až na milionkrát kritizované animace obličejů. Já nosim helmu a hned jsem bez problémů:).Co se týče světa, tak jsou planety hezky navržené a na každé je pár zajímavých míst. A vzhledem k absenci konkurence to je pořád hra, která ted ve slevách za pár stovek určitě stojí za to. Podle reakcí lidí v diskuzích jsem čekal uplný odpad, ale hraju to soubežně s tím, když hraje přítelkyně původní trilogii a ve výsledku tam těch rozdílů v kvalitě mnohem mín, než většina lidí píše. Chce to sundat růžové brýle a zahrát si zpětně starý Mass Effect. Bez toho jména by to byla vesměs i chválená hra. Za mě klidně 7-8/10.
-
-
ty ses dobre mimo hochu *1*
ta hra je ve vsech ohledech horsi, nez puvodni mass effect, ta explorace planet byla zabavnejsi snad i v mass effect 1, i kdyz byla jedna planeta stejna, jako druha...tady vypadaji vizualne hezky, ale napl ukolu je jeste horsi, nez v puvodnim mass effectu
a navic porad nechapu vyzdvihovani bojovyho systemu, ten me je totiz uplne ukradenej, ja nehral mass effect kvuli strileni, zalezet to na me, klidne bych strileni vynechal a presouval se jen mezi dialogy a dejem, navic i tak ohlodali vsechny RPG prvky, i ty schopnosti partaku v teamu odstranili -
-
Hochu:)...Ty budeš asi taky dobrej týpek. Jestli jsi hrál puvodní trologii kvuli ději a rpg prvkům, tak máš nahráno asi hodně málo. Děj je jak klišovitý seriál z 90tých let, ač ve hře bylo super, že tam bylo několik zajimávých rozhodování. Rpg prvky, například ve dvojce jsou ještě víc umírněné než v Andromédě, není tam pořádně ani inventář. Nemluvě o tom, že v celý trilogii střílíš víc než polovinu času. Je to akční koridorová ruchárna se zajimávým prostředí a zábavnou hratelností. Ty píšeš jak kdyby to byl Kotor nebo nějaké hardcore RPG. Asi stejný jako průzkum planet. Nápln ukolu v jedničce, byl prosím tě v čem tak vyjmečný a přelomový? Jestli bys se chtěl jen posouvat mezi dialogem a dějem, tak pro Tebe serie Mass Effect není vůbec cílená a spis bys měl hrát hry od Taletale. Původní trilogii mám hodně rád, ale štve mě, když lidi vychvalují jak byla bezchybná a andromedu, která je vlastně uplně průmerný další díl, tak kritizují jako nejhorší odpad.
-
-
Děj je jak klišovitý seriál z 90tých let
No to 90% her nezvládne takovouhle kvalitu. Takže ve hrách to je nadprůměr....
-
-
Rád bych taky prozkoumával planety, ale co navíc tady bylo i fůra nepoviných úkolů navíc si je musel aspon trochu dělat aby ses pohl dál. Naopak střílení byl jeden z nejsvětlejších bodů téhle nadprůměrné jízdy.
-
-
nadprůměrné?
-
-
Ano průměrná hra vypadá jinak tohle je opravdu něco mezi 6-7, takové 6,8 *3*
-
-
Ok, tak to jo.
Ja to spis beru, ze to je podprumer v ME serii
-
-
-
-
-
SOuhlas s tím že to nebylo špatné jen prostě neštastné. Pak to taky dostali nezkušení nekompetentní lidé a pak to nedokázali dolepit. Jenže s prvními 2 díly se to srovnávat nedá ani okem jehli.
-
-
Jack1947 - prosím tě než začneš cokoli hodnotit, douč se prosím český jazyk. Evidentně vůbec nevíš která bije a kde se píše jaké i/y, nedá se to po tobě číst.
-
-
-
Od autora článku bych rád vysvětlení proč podle něj zaostává v příběhu natolik, že si hra zaslouží takovou kritiku. Vzhledem k tomu jaký byl děj trilogie je zcela logické, že příběh tohoto nemůže být tak skvělý. To prostě nejde takže logicky musí být horší. Takže děj je takový jak jsem ho já očekával a jako takový je optimální. Takže by měl dostat dle mě cca 8/10 děj. Takže kde podle autora zaostává?
Nebo chceš říct, že cod by od tebe dostalo mínus protože v ději zaostává za trilogií mass effect? Toto je přesně takový případ -
-
Pises: Vzhledem k tomu jaký byl děj trilogie je zcela logické, že příběh tohoto nemůže být tak skvělý. . To prostě nejde takže logicky musí být horší.
Proc by nemohl byt lepsi nez predchozi? to nekdo zakazal?
Prilitnes do galaxie jako pruzkumnik, a 50% hry strilis? Urcite to slo postavit jinak a lip, jen toho nevyuzili. -
-
Já narážel na děj jako takový ne na hru samotnou. Děj trilogie byl epický a pojednával o konci veškerého života. Toto žádný děj netrumfne. Ano má mouchy a v některých místech mohl být lepší, ale takových much není zas tolik aby to ovlivnilo pohled na děj samotný. Hra a děj jsou dva rozdílné detaily. Hra mohla být lepší v několika ohledech. Třeba prozkoumávání planet je docela slabé, výzkum dobrý, postrádá vylepšní lodi, vylepšní týmu, možná možnost upravovat zbraně a výzbroj týmu atd atd atd. To však s příběhem nemá nic společného. A pokud si jsem vědom neustále se uvádí že příběh samotný je to nejhorší na celé hře. Jo a v každém díle ME jsi hodně střílel málo kecal. Tento díl je nejukecanější ze všech tří předešlých. Je v něm tolik textu jako ve dvojce a trojce dohromady. Nejvíc času zabere jen prozkoumávání těch několika málo planet které máš možnost projet ve vetší lokalitě. Bez tohoto by ta hra byla sotva na 30 hodin. No a když každej komentuje ten příběh vymyslete lepší děj. Schválně jak kvalitní by byl oproti tomuto. Je více možností jak udělat děj v nové galaxii a každý smysluplný by se točil o boji s neznámou rasou v dané galaxii. Takže teď už jde jen o to komu se toto líbí víc a komu méně. Ale vesměs by byly každé vaše nápady v 60% stejné jako příběh této hry
-
-
-
To snad musí být každému jasné, že kampaň proti ME:A byla účelovka. Chtějí EA a celou sérii zničit. Jako nějaké chyby tam jsou, ale podívejte se třeba na Ubisoft. Proč se tady řeší EA a ME:A, když Ubisoft tam vydává jednu betu za druhou?