Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • doktorzhoror
    Někde jsem četl, že přichází doba, kdy by se měly hry recenzovat jednou, ihned po vydání a pak ještě jednou, pul roku po vydání, kdy budou odbugované a se spoustou "dodatečných" DLC.
    • suhlasim, po pol roku alebo roku doplnit druhe ciselne hodnotenie + kratky komentar
    • jack
      Ano, to jsem tu jiz do Tisc diskuzi nekolikrat psal...
  • hehe a co prodeje jak lamou "neprolomitelne" hry prodeje? co? najdenou se ukaze, ze ty nejpiratenejsi byly i nejprodavanejsi *1* *1* *1*
  • At jsou ceny na steamu stejne, jako maji rusaci i pro nas a nemam problem. Trochu na hlavicku,platit stejne ceny jako zapadni evropa.
  • VergiliusGrey
    Tak hlavně, aby to DRM nebyl problém pro lidi, co si to opravdu koupí.
    • Lukyz
      S Denuvo jsem problém nikdy neměl, za zbytečný zlo považuju always on-line DRM, obzvlášť když si to vydavatelé nedokážou ošetřit při spuštění na svojí straně jako např. SimCity nebo třetí Diablo.
  • Sice chápu, že vydavatel i výrobce se snaží chránit svou investici, ale mě se na druhou stranu nechce dát přes 1000,- za něco co se ve výsledku může projevit jako naprostý brak. V 90.letech aspoň vycházely demoverze, kde měl člověk možnost si vyzkoušet herní mechanismy a rozhodnout se jestli si hru koupí. Teď ta možnost není, koupím krabicovou verzi a už mám smůlu, jestli mě hra nebaví nebo je z mého pohledu naprostý brak, tak už své peníze neuvidím. Taky sem si nejdřív sehnal cracklou verzi aklínače 3, ale po hodině hraní jsem věděl, že mě hra baví a tak sem naklusal do krámu a koupil originál. Asi nejsem sám, kdo je ochoten za hry platit, ale bez možnosti vyzkoušení mě nákup úplně neláká. Na druhou stranu já už mám věk kdy sem rád, že si vůbec něco stihnu zahrát, takže když dám 2 hry do roka tak je to hodně.
  • cumpi3
    kolikrat to uslysime? Proste vsechno to jsou jednicky a nuly, tak se smirte, ze se to prolomit dat pujde..budeme cekat dlouho, ale ono to proste pujde,,,
  • "Podle šéfky čínské skupiny bude protipirátská ochrana her do dvou let neprolomitelná."
    A podle mě se zároveň do dvou let producenti tak zaměří na neprolomitelné DRM, že bude samotná hra po vydání nehratelná.
    Nechcete DRM? Podporujte distribuce bez DRM. Já třeba nakupuji primárně u GOG.
  • Az ta doba nastane, kdy opravdu nepujde nic upiratit (prestante pouzivat pojem ukrást delate ze sebe hlupaky) tak bych rád videl presny cisla o kolik se zlepsil prodej.

Myslim ze vsichni uz zname jak to asi bude vypadat.
    • predaj sa mozno aj zhorsi.
      jedine ak zacny vydavat dake DEMA, inak vela ludi upirati hru len aby odskusalo ci stoji za kupu.
      samozrejme ze kupa bude az neskor v zlave :)
      ale takto bez odskusania si obcas hru kupia a ked dojdu na to ze to bola pii covina.
      tak zacnu kupovat nakoniec este menej.

mozno som zly prorok, ale uz bolo vela "studii" kde vyplynulo ze piratenie je sposob reklamy :)
  • Hrozná píčovina... 3DM čeká jen na patch který optimalizuje hru aby jí vůbec bylo možné normálně hrát a jestli firma Denuvo Software Solutions vidí budoucnost v protipirátské kampani v tom že budou hry vydávané způsoben "neoptimalizace" tak hodně štěstí... osobně beru crecknuté hry jako demo, pokud se mi hra líbí koupím ji a podpořím vývojáře v tom aby pokračovali v tom co dělají pokud ne tak prostě ne ale každý by měl mít šanci si odzkoušet to co kupuje a né si koupit sliby jak je něco super žůžo labůžo a ve finále je to exkrement na dvě hodinu za dvanáct set.
  • Boze to sou zase zvasty ... kolikrat ze to tady uz bylo? lol ... pokud neco bezi jako single, tak je vzdy jen otazka casu, kdy to bude cracknuto, a pokud nekdo udela novy typ ochrany, tak to napoprvy holt trva dyl, a pak uz to opet jede jako po dratkach ...

Jediny problem muze byt proste casova narocnost debugovani toho, co jak to dela, ale to staci udelat jednou.

BTW: On nekdo hraje hry driv nez 1/2 roku po vydani a 148 patchich? Nehlde na to, ze tyhle hovadiny presne vedou k tomu, ze pak lidem veci nefugujou, specielne v pripade, ze maji vse legalne koupeno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit