Přejít na výpis diskuzí
Pomalí hráči budou v novém Doomovi velmi brzy mrtví
12.1.2016 | Aleš Smutný
99 příspěvků
-
tesim se moc na dooma :) ale par obav tam je - doufam, ze ty glory kills nebudou moc zpomalovat hratelnost, prece jenom jsou to animace misto strileni a behani... jasne, je to dobrovolny, ale pokud bude hodne malo naboju, tak clovek nebude mit na vyber, mohlo by to byt trochu barevnejsi jako doom 1 a 2, taky by me zajimal ten "demon powerup" v multaku, aby to nebylo moc "imba"... ale tak jako tak uz ted tenhle doom vypada mnohem slibneji nez trojka :)
-
Taky mě to pobavilo, nechci se do nikoho navážet, ale předem lituju všechny, kdo takovou hru spustí s gamepadem :)))
-
Autor je v pořádku? Psát o rychlosti Dooma a gamepadu v jednom článku :D
-
prvni vec: jdete d gamepadem do prdddele. a druha. jdete doprdddele s timhle quakem3. sraczzka.
a pro ty kdo chce NORMALNIHO DOOMA 1. tak si dejte doom3, a na to modifikaci classic doom 1.1.
To je jedinej spravnej POMALEJ doom. vy idiotii *16* -
-
proc je tady tolik prihratej pubescentu? *11*
-
-
ja vidim jen jednoho TEBE
-
-
-
Nedávno sem zase dohrál starý Doomy a rychlej sem být nemusel, prostě stačilo správně využívat tu spleť chodeb.....ale chápu, jakmile máme tunel musíme co nejrychleji utíkat....
-
nevim no, ten repertoar zbrani mi k doomovi moc nesedne spis to je jak UT
-
Je to tu temer samej 15ti letej fakan,vite co je vubec podstata doomu?? Presne to co se popisuje v clanku! Je mi skoro 30 a takova strilecka tu nebyla nekolik let! Pokud chcete akci v hlemyzdim tempu,hrajte si Codka a Batlfildy;) Doom bude poradna naloz skvele a rychle retro hratelnosti. To co se drive povazovalo za standard ( rychlost,brutalni akce,brutalni nasili) je dneska pro vetsinou mladsich divny az nestravitelny. Ja bych to srovnal jako dnesni akcni filmy bez kapky krve vs. brutalne krvave filmy 80. let. Uz aby to tu bylo,poradna akce na steroidech!
-
-
Jediná opravdu dobrá frenetická střílečka byla série Serious Sam *1*
-
-
Jo! *5*
-
-
skoda ze s vekom ti nepribudla aj múdrosť
-
COd moc hlemýždí tedy není mluvímeli o MP *7*
-
-
Zahrej si staryho dooma v muliplayeru codko se v rychlosti hry proste nechyta, podobna silenost bude i doom 4,coz je jedine dobre https://youtu.be/-wgpXbywOr8
-
-
ja mam dooma moc rad, ale tohle video je asi nejhorsi ukazka hry co jsem kdy videl. Rikas, ze ti vadi hlemyzdi tempo, na tom videu jsou hlemyzdi hned dva, to by uspalo i krecka v kole.
Ale jinak Doom/Quake je vyborna mp fofrakce a kdyz to udelaji spravne tak to bude zabava na dlouho a ostatni fps budou mit konkurenci - Killing floor 2 nebo Strafe. -
-
Dooma mam rad, ale necekam, ze to udela diru do sveta. Viz Quake a jeho Quake Live, moc lidi to nehraje.
-
-
Už si zkusil UT ? *3* Tak zkus to hraje hodně lidí pořád.
-
-
-
Tohle fakt chceš mít dneska? to bude v dnešní grafice a "hratelnost chaotická...
-
-
Ja na tom vyrustal a tohle je přesně to co chci;)
-
-
Taky mi je skoro 30, taky jsem na Doomu vyrůstal, taky to pro mě byla modla Karlíku......ale čas běží, člověk dospěje a pokud se veřejně chlubíš tim, že ti ve 30ti stačí frenetický mačkání myšítka, tak věz, že to není zrovna známka "vytříbeného vkusu".....ale jestli žereš filmy z 80. let, tak chápu, že ti voní stejně primitivní scénář hry :)
Když už si virtuálně hrát na vojáčka, raději ARMU přes multiplayer s partou lidí na head setech - ale to je subjektivní. Nicméně bych si nedovolil na rozdíl od tebe tu Karlíčku (už 30 letej :)) rozumovat, co je a co neni košér hratelnost... -
Když myslíš...
-
-
-
-
-
-
Radši bych byl, kdyby to bylo o něco pomalejší a s trochou hororový atmosféry, jako byl doom 3.
-
Takový maso jako Brutal Doom to asi nebude, ale i tak sem zvědavý, jak tahle "bude to hrozně rychlý a těžký, bojte se" marketingová masáž nakonec dopadne.
https://www.youtube.com/watch?v=0dw6F-rQ3aw
*15* -
-
njn, single vypada jak slowmo, holt packovaci kompromisy, ale snad v mp nebude crossplatform a tak bude misto na poradnou akci
-
-
packovaci kompromis? vzdyt se puvodni doom hral ciste jen na klavesnici, mys jsme v mp nikdy nepouzivali :D Ale chapu, do konzole si clovek musi kopnout :)
-
-
Původní Doom myš podporoval a kdo na ní hrál, ten byl sakra ve výhodě...
-
-
původní dům vůbec nebyl 3D, ale jen jakési pseudo3D - nedalo se tam rozhlížet nahoru dolu, ale jen ze strany na stranu, takže to šlo v pohodě hrát na i na klávesnici. Taky tam nešlo skákat, takže člověk se zasekl o půl metru vysoké zábradlí. V porovnání s prvním System Shockem byla ta hra dost primitivní, a navíc zoufale neoriginální, protože se jednalo o kopii Wolfensteina 3D (pravda, kopii samu sebe, protože Romero dělal obě hry)
-
-
Já moc dobře vím, že Doom nebyl plně 3D, v té době sem ho totiž hrál a často v multiplayeru, ale to nijak nesouvisí s faktem, že na myši se hrál mnohem líp, že ano? *7* Porovnávat SS a Dooma (asi jako srovnávat Fallouta s Crusaderem) chce hodně silnou dávku diletanství a ignorance. Mno a tvrdit, že to byla kopie Wolfa, už není ani špatný vtip. To bych potom mohl označit všechny dnešní FPS za kopie Half-lifa. *15*
Mimochodem, zjisti si fakta. Doom přinesl ovládání na myši, vícepatrové úrovně, MULTIPLAYER. Ale jinak nic extra, jen kopie Wolfa, dnešní FPS jsou více inovativní, že ano?
Ty si typický případ člověka, který nemá názor, ale jen anti-názor, hloupý rozmar zaujatosti, kterému chybí jakákoliv konstruktivní argumentace.
-
-
-
-
-
-
Mrtvý žánr.
-
-
Jo, isometrické hry jsou mrtvé.
-