Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Ja to letmo projíždím, a Aha! ono se píše o Multiplayeru protože v singleplayeru by to bylo teda něco... *7*

Jen tak mimochodem o Singleplayerové části víme úplné prd... jestli teda nedělají něco extra a dělají s tím tolik tajností hm...
    • A čo by si chcel vedieť? Tunel, skript, útok démonov a tak stále dokola.
      • Jack1947
        Příběh, zbraně postavy... i když to třeba tunel bude tak ne bez dechu a života.
  • sem asi divnej, ale mě to spíš připomína serious sama. Je fakt, že jsem čekal a byl bych rád spíš něco ve stylu doom 3 něž 1,2
    • já zas nechci nic jinýho než Brutal doom v next-gen grafice... zástupy nepřátel k pokosení, vnitřnosti všude, fuckování pod klávesou E a říznej soundtrack
  • Ďalšie zbesilé vraždenie. S doomom to nemá skoro nič spoločné, malo sa to volať Quake. Ani grafika nie je nič moc v porovnaní s Unreal konkurentami. Že toto ešte stále niekoho baví hrať … divné.
    • To bylo slabsi, zkus to lip
  • Nuz tak neviem. Ak sa jednalo o MP tak to zasa az take rychle behanie nebude. Ono je to aj dost o designu map. Rychle strielacky, Doom , Quake mali docela jednoduche MP mapy. Teda neobsahovali prehnane vela miest kde sa mohol hrac v pohybe zaseknut. Z toho co ukazali pri Doom4 to naopak vyzera ze cely priestor je zahadzany krabicami a roznym "space station" bordelom co rychlemu pohybu moc nepomaha.
    Chapem ze dnes bez konzol proste velky AAA titul nema sancu ale je mi smutno ked citam o ovladani BFG na gamepade, prepinanie modov cez d-pady a podobne. Doom ktory ako jeden z prvych priniesol ovladanie mys+klavesnica. Nemam nic proti konzolam len mi to pride tak nostalgicky smutne.
    • souhlas, a to né za PC master race, ale za povyšování konzolového ovládání nad klávesnici a myš..jako nevím jak na klávesnici bude BFG a motorovka řešena, ikdyž čekal bych že obě dvě zbraně budou klasicky namapované na číselné klávesy 0-9 se zbytkem zbraní
      • K+M jsou zastarale, s gamepadem je vetsi zabava
        • nebýt K + M tak by sis nikdy na gamepadu nezahrál.
          • frag.ment
            Gamepad byl dávno před klávesnicí + myš, takže nemáte pravdu pane ;-)
            • del0
              Hmm, programovat gamepadem, to musela být výzva.
            • to je možné, ale hry na konzole byly dělané Klávesnicí a Myší a za to jim chybí určitý respekt co se konverzí na PC týče..
  • Škoda ja som čakal že to bude pomalšie. Predstavoval som si atmosféru ako vo Votrelcoch, malý elitný tím urobí výsadok, postupujú pomaly a takticky a proti nim zbesilá horda démonov. Žiaden vycvičený tím vojakov vám nebude zbesilo pobehovať po bojisku.
    • anebo jestliže chceš mariňáky v DOOM, pusť si film s The Rockem, 'geekům' jako ty pravděpodobně sedne.
    • tak proč nehraješ Aliens: Colonial Marines?
  • Asharak
    To tam chtějí dát přepínání mezi chůzí nebo co?
    • Chůze je moc fajn, když se chceš kochat pohledem, pro mě je možnost zpomalit fakt důležitá, rád si lokace prohlížím.
  • Joo... první video "teaser tailer" mě spíše odpudilo, ale postupem času se mi hra začínala líbit víc a víc až bych to ani nečekal... Grafika se snad také vylepšila od té doby... akční ráz jen k dobru a obecně to vypadá, že hra kvete lepším směrem
  • Graficky se aktuální ukázky drobet vzdálily mému vkusu, ale sákryš ty mechaniky (glory kill, nabíjení, bfg, motorovka) zní naprosto bombasticky - těším se jak malý jarda *14*
  • idTech 6 engine a ich megatextury... uz sa tesim ako budem tahat 100GB :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit