Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ade-nai vral-ka ....
  • Minuskarum doporucuju kouknout na steam statistiky u hry Quake Live, coz je naprosto dokonaly klon q3a *3* Hra neni ani v TOP100 nejhranejsich her, takze ji nehraje denne ani 2500 lidi na svete. K tomu staci pricist, ze o vanocich stala 2 eura a mame jasny zaver, ze tohle proste uz davno netahne. Nostalgie je hezka vec, ale uz se proste hrajou jine veci.
  • Jack1947
    Už si zkusil UT ? *3* Tak zkus to hraje hodně lidí pořád.
  • já bych taky rád viděl DOOM 4 namísto DOOM rebootu. Převzetí větší horrorové atmosféry ze trojky a akce z jedničky a je alpha omega ID softu *10*
  • Byl bych skepticky ... klon Quake 3 to jiste nebude. Minimalne proto, ze circle / strafe jumping tam nebude, takze to ztrati cast rychlosti Quaka. Ale budiz, to preziju.

Ale dobra arenova strilecka mi po letech prijde k chuti.

Ale ten nesmysl s tim, ze se zbrane musi prebijet a ja nemuzu rict kdy, co to proboha je? Bud at se neprebijej, jak je se patri v Doomu, nebo at mam tlacitko kdy reknu kdy chci prebit ja.

Doufam, ze nepodelaji layout map (najal bych na to ZTN :))...
  • skoda ze s vekom ti nepribudla aj múdrosť
  • Ale v dnesni dobe to uz moc nezaujme ...
  • to si radši znovu dám Serious Sam, FEAR, Halfíka, Max Payna, Jedi Knighty, Crysis, Stalker, Psi Ops.
    Quake Arena ani Unreal Tournament nejsou můj šálek čaje
  • dokonala kopie Q3A nemuze bejt nikdy odpad!
  • MP je dokonala kopie Quake 3 arena akorat jine skiny :D zbrani atd. otres!!!posledni dobou to je sami odpad a jeslti nekdo vy o nejake petelici sem sni :)
  • původní dům vůbec nebyl 3D, ale jen jakési pseudo3D - nedalo se tam rozhlížet nahoru dolu, ale jen ze strany na stranu, takže to šlo v pohodě hrát na i na klávesnici. Taky tam nešlo skákat, takže člověk se zasekl o půl metru vysoké zábradlí. V porovnání s prvním System Shockem byla ta hra dost primitivní, a navíc zoufale neoriginální, protože se jednalo o kopii Wolfensteina 3D (pravda, kopii samu sebe, protože Romero dělal obě hry)
  • Pokud to bude primárně onlinovka a la Unreal Tournament, tak si to nechte. Já bych radši viděl pokračování Dooma 3
  • Blue.Shark
    To bych zas úplně netvrdil, i když mám Brutal Doom rád. Minimálně graficky je hra vyloženě krásná a tempo se také s updaty může zrychlit. Myslím, že Doom hodně utrpí nemožností větších modifikací, ale i tak je to něco, po čem hráči skočí.
  • proc je tady tolik prihratej pubescentu? *11*
  • Na Brutal Doom to stejně nebude mít ani náhodou.
  • Taky mi je skoro 30, taky jsem na Doomu vyrůstal, taky to pro mě byla modla Karlíku......ale čas běží, člověk dospěje a pokud se veřejně chlubíš tim, že ti ve 30ti stačí frenetický mačkání myšítka, tak věz, že to není zrovna známka "vytříbeného vkusu".....ale jestli žereš filmy z 80. let, tak chápu, že ti voní stejně primitivní scénář hry :)

Když už si virtuálně hrát na vojáčka, raději ARMU přes multiplayer s partou lidí na head setech - ale to je subjektivní. Nicméně bych si nedovolil na rozdíl od tebe tu Karlíčku (už 30 letej :)) rozumovat, co je a co neni košér hratelnost...
  • NumberFiveAlive
    tesim se moc na dooma :) ale par obav tam je - doufam, ze ty glory kills nebudou moc zpomalovat hratelnost, prece jenom jsou to animace misto strileni a behani... jasne, je to dobrovolny, ale pokud bude hodne malo naboju, tak clovek nebude mit na vyber, mohlo by to byt trochu barevnejsi jako doom 1 a 2, taky by me zajimal ten "demon powerup" v multaku, aby to nebylo moc "imba"... ale tak jako tak uz ted tenhle doom vypada mnohem slibneji nez trojka :)
  • del0
    Původní Doom myš podporoval a kdo na ní hrál, ten byl sakra ve výhodě...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit