Přejít na výpis diskuzí
Pomalí hráči budou v novém Doomovi velmi brzy mrtví
12.1.2016 | Aleš Smutný
99 příspěvků
-
Taky mě to pobavilo, nechci se do nikoho navážet, ale předem lituju všechny, kdo takovou hru spustí s gamepadem :)))
-
tak proč nehraješ Aliens: Colonial Marines?
-
Autor je v pořádku? Psát o rychlosti Dooma a gamepadu v jednom článku :D
-
packovaci kompromis? vzdyt se puvodni doom hral ciste jen na klavesnici, mys jsme v mp nikdy nepouzivali :D Ale chapu, do konzole si clovek musi kopnout :)
-
prvni vec: jdete d gamepadem do prdddele. a druha. jdete doprdddele s timhle quakem3. sraczzka.
a pro ty kdo chce NORMALNIHO DOOMA 1. tak si dejte doom3, a na to modifikaci classic doom 1.1.
To je jedinej spravnej POMALEJ doom. vy idiotii *16* -
Dooma mam rad, ale necekam, ze to udela diru do sveta. Viz Quake a jeho Quake Live, moc lidi to nehraje.
-
ja mam dooma moc rad, ale tohle video je asi nejhorsi ukazka hry co jsem kdy videl. Rikas, ze ti vadi hlemyzdi tempo, na tom videu jsou hlemyzdi hned dva, to by uspalo i krecka v kole.
Ale jinak Doom/Quake je vyborna mp fofrakce a kdyz to udelaji spravne tak to bude zabava na dlouho a ostatni fps budou mit konkurenci - Killing floor 2 nebo Strafe. -
Nedávno sem zase dohrál starý Doomy a rychlej sem být nemusel, prostě stačilo správně využívat tu spleť chodeb.....ale chápu, jakmile máme tunel musíme co nejrychleji utíkat....
-
nebýt K + M tak by sis nikdy na gamepadu nezahrál.
-
nevim no, ten repertoar zbrani mi k doomovi moc nesedne spis to je jak UT
-
To bylo slabsi, zkus to lip
-
Když myslíš...
-
Ja na tom vyrustal a tohle je přesně to co chci;)
-
Tohle fakt chceš mít dneska? to bude v dnešní grafice a "hratelnost chaotická...
-
Zahrej si staryho dooma v muliplayeru codko se v rychlosti hry proste nechyta, podobna silenost bude i doom 4,coz je jedine dobre https://youtu.be/-wgpXbywOr8
-
COd moc hlemýždí tedy není mluvímeli o MP *7*
-
K+M jsou zastarale, s gamepadem je vetsi zabava
-
Je to tu temer samej 15ti letej fakan,vite co je vubec podstata doomu?? Presne to co se popisuje v clanku! Je mi skoro 30 a takova strilecka tu nebyla nekolik let! Pokud chcete akci v hlemyzdim tempu,hrajte si Codka a Batlfildy;) Doom bude poradna naloz skvele a rychle retro hratelnosti. To co se drive povazovalo za standard ( rychlost,brutalni akce,brutalni nasili) je dneska pro vetsinou mladsich divny az nestravitelny. Ja bych to srovnal jako dnesni akcni filmy bez kapky krve vs. brutalne krvave filmy 80. let. Uz aby to tu bylo,poradna akce na steroidech!
-
Radši bych byl, kdyby to bylo o něco pomalejší a s trochou hororový atmosféry, jako byl doom 3.
-
Jo, isometrické hry jsou mrtvé.