Přejít na výpis diskuzí
Pomozte zmapovat českou komunitu hráčů onlineovek
9.6.2013 | Petr Poláček
383 příspěvků
-
Ty vole, jak si tady tak pročítám zdejší příspěvky, tak počítám, že takový super ohlas asi autoři zrovna nečekali.....
-
-
Alespoň je sranda :)
-
-
Tady si zase spousta lidí myslí že jsou chytrejší. Uvedomte si že ty lidi co psali ten dotaznik maji na to skolu a jsou chytrejsi nez vy.
-
-
Podobní lidé se dali vždycky snadno zmanipulovat. Má vysokou školu=je chytrý=budu mu vše věřit. tss doufám že takových lidí není víc, jinak má lidstvo problém.
-
-
Američtí vědci zjistili, že lidé věří všemu, co američtí vědci zjistili?
-
-
To bude možná tím, že strategie, nebo RPG asi zrovna zedník ze stavby s IQ 80 v nárazech asi hrát nebude, co?
-
-
To jako, že strategie a rpg hrajou jenom vysokoškoláci jo? :D
-
-
Zeptám se znova. Myslíš, že zedník ze stavby s IQ 80 bude hrát strategii, nebo RPG? Vidíš, že bych tam někde něco psal o nějaké vysoké škole?
-
-
naprosto bezmozkoidni nazor.
-
-
Ale bez mozku by přece člověk umřel Yuffi.
-
-
Já to pochopil tak, že zedník= blbec co dokáže pobrat max. CoD. Já jsem jenom alergický na házení do jednoho pytle a názory typu dělník= pologramotná opice.
Ano znám plno zedníků a apod. co rádi a bez problémů hrajou strategie a rpg. Ale jejich IQ jsem neměřil, takže nemůžu s určitostí odpovědět :). Ani nedokážu posoudit jestli někoho s IQ 80 může bavit hrát rpg a strategie. -
-
Tak jsem to vůbec nemyslel, jukni co jsem napsal nahoru, nějak se to hodilo do nesprávné kolonky, tam pochopíš, že to co nemáš rád vůbec nedělám. P.S. ale tím, že se na stavbách teď pohybuju, tak ti můžu potvrdit, že zedníci in global fakt RPG a strategie nehrajou.
-
-
-
Naprosto krasne nepochopeni jedne vety jako celku. Nic o dosazenem vzdelani nepsal, ale o IQ. A je fakt ze clovek s nizsim IQ bude vybirat hry trosku jinak a komplexni strategie, nebo RPG (ne diablo apod) asi nebudou jeho salek caje. A abych rekl pravdu, znam par lidi, kteri maji VS vzdelani a stejne makaji rukama, konkretne jako zednici a kamenici, protoze tim, co vystudovali se neuzivi a jejich prace jim vydela nekolikanasobne vice, nez tem pseudovedcum z FSS, kteri jsou prisati na struk grantum.
-
-
-
jak tahle od obrazovky poznas jak je kdo chytrej? :) a jestli muzu takova hloupa otazka na co sakra tyhle dotazniky jsou ?:)
-
Zrovna sociologií bych se jako vzděláním moc nechlubil.
-
-
No pokud vystuduješ sociální antropologii, tak to klobouk dolů:-P
-
-
Zasloužíte si veliké plus. *15*
-
-
Veskoslave, slyš mě starý brachu! Pokud je Joe královna, tak ty jsi král. *3*
-
-
S kolegou Veskoslavem bohužel krom trvalého bydliště nemáme nic společného *4*.
-
Veskoslav umění absolutního zapření skutečnosti povýšil na zcela novou úroveň. Podle tvé profilovky a jména odhaduji že když řeknu že se Veskoslav stal Králem dómu Trollů že to pochopíš.
A joe to je prostě jenom duševně nakřáplí jedinec se sklony k totálnímu odporu vůči všemu. Kdyby tu ten test všichni chválili bude joe první kdo ho bude kritizovat. *6* *6* -
Nemyslím že Yuffie je jeden z veksolavovych multinicku
-
-
-
-
-
To sedí od trolí královny, jejíž IQ končí tam, kde u běžného člověka začíná.
P.S: Základní znalosti rodného jazyka jsou vizitkou každého člověka. Tvá vizitka je taková, že píšeš jako negramotné prase. -
-
čeština není muj rodny jazyk
-
-
Proč ti to nevěřím.
-
-
-
-
Longitudinální vytahování pěněz z kapes danových poplatníků. Bohužel ne první.
-
-
To je dobra pripominka a jaksi tady nepadla ta dulezita otazka: "Kdo tyhle nesmyslne vyzkumy vlastne plati". Zvlast v dnesni dobe bych byl radeji, kdyby se ta sebranka sociologu, filozofu a pavedcu chytla nejake smysluplne prace, nez vymysleni podobnych kravin za "nase" penize.
-
http://www.explosm.net/db/files/Comics/Kris/beaker.png
-
-
Skazíme vašich synov, symboly vašej chatrnej mužskosti, vašich plytkých snov a vulgárnych klamstiev. Budeme ich zneužívať vo vašich školách, internátoch, vo vašich skupinách mládeže, na záchodoch v kinách, v kasárňach, na cestných odpočívadlách, vo vašich pánskych kluboch, v priestoroch Kongresu, všade tam, kde sa muži stretávajú s mužmi. Budú našimi otrokmi a budú tancovať, ako my budeme pískať. Pretvoríme si ich na náš obraz. Budú nás uznávať a zbožňovať. Postupne budú zrušené všetky zákony zakazujúce homsoexuálne praktiky a namiesto toho sa prijmú nové, ktoré dajú voľný priechod láske medzi mužmi. Všetci homosexuáli musia držať spolu ako bratia; musíme vystupovať jednotne umelecky, filozoficky, spoločensky, politicky aj finančne. Sláviť víťazstvo budeme môcť iba vtedy, ak sa zákerným heterosexuálnym nepriateľom postavíme ako jeden. Rodina, tá živná pôda klamstva, zrady, priemernosti, pretvárky a násilia, bude zrušená. Rodina, ktorá nedokáže nič, len obmedzovať predstavivosť a obmedzovať slobodnú vôľu, musí byť zničená. Dokonalých chlapcov bude plodiť a vychovávať genetické laboratórium. Budú žiť spolu v komunite, pod dohľadom a vedením homosexuálnych vychovávateľov. Zavrieme všetky kostoly, ktoré sa odvážia odsúdiť nás. Nám vládnu iní bohovia - krásni mladí muži. Sme vyznávačmi kultu krásy, morálne a estetickej. Zrovnáme so zemou všetko škaredé, vulgárne a banálne. Pohŕdame konvenciami heterosexuálnych stredných vrstiev, my máme slobodu žiť podľa diktátu čistej predstavivosti. Pre nás nie je nič nemožné. Zvíťazíme, pretože nás poháňa nezadržateľná horkosť utláčaných, ktorí celý ten čas boli nútení hrať vedľajšiu úlohu v primitívnej heterosexuálnej šou. Aj my vieme strieľať a postaviť barikády tejto poslednej revolúcie. Traste sa, heterosexuálne svine, až sa raz pred vami zjavíme bez masky na tvári.
Citát z Manifestu uverejnenom v Gay Community News autor je Swift Michael: "Goals of the Homosexual Movement" Gay Community News, Feb. 15.-21. 1987. text z knihy Jamesa Dobsona Výchova chlapcov zo strán 113-123, kapitola 9. -
-
A sakra, někdo zase večer nezavřel klece a koukám, že ranní šichta si ty pacoše taky moc nehlídá. Těžce pochybuju o jakékoliv medikaci. To slovenské zdravotnictví je na tom ještě hůř, než naše.
-
Ehm, jakou má tento pamflet návaznost na daný výzkum?
-
-
to sa chybne umiestnilo, bola ro narážka na logo: http://ivdmr.fss.muni.cz/img/logo.png *3*
-
-
Pokud tam nevidíš siluetu kalichu, tak seš bukva ty. Viva alkohol.
-
-
Verím, že ten čo za to logo vyinkasoval prachy daňových poplatníkov, vedel čo robí, pretože v tom obrázku je toho oveľa viac, jedine ak by gender štúdie vznikali z chlastu, tak to môže byť pohár.
-
-
Vy jste opravdu nebezpečný šílenec. Vraťte se prosím do reichu mučit homosexuály a nepřátele režimu.
-
-
-
Jste trapný homofob. Samozřejmě to neberte jako urážku.
-
-
toho neres...to je stary nacek, obcas tady ma svoje vyblitky
-
-
Výblitky? Túto reč citovali aj v kongrese USA, aby sa to nestratilo a bol zabezpečený zápis
-
-
Eh, raději se vraťte na web zvědavec anebo revolta.info, odkud jste přišel.
-
Zrovna kongres bych neuváděl jako příklad, že to není výblitek *4*
-
-
-
-
-
Diskusiu som si celú zálohoval, to ten/tá Yuffie (skrytá identita), je ukážkový prípad "sociológa" štidujúceho na nejakej Sorosovej akadémií, tu sa treba zamyslieť čo, alebo kto skutočne vymýva mozgy mladým ľuďom, či hry, alebo niekto kto vymyslel plán Prednáška Dr Richarda Daya 1969 na Pittsburgh Pediatric Society: http://files.100777.com/New%20Order%20of%20Barbarians.mp3
-
Zajímavý dotazník :D. Vyplnil jsem to jen proto, protože mě zajímalo, co bude dál :D. No některé otázky jsou těžký kalibr. Ten "kokot" co je vymyslel by to měl prvně zkusit vyplnit sám, protože na některé se ani odpovědět nedá...
-
-
Buďte konkretní. Které otázky jsou nezodpověditelné?
-
-
lol tady máme autora:)
-
-
Bohužel, kéž by tomu byla pravda. *9*
Přesto vidím spoustu, s odpuštěním, keců, ale žádné konkrétní údaje, podložené pádnými argumenty. -
-
Myslíte si, že to budu pouštět znova? :D :D
-
-
-
-
-
A za měsíc na Nově:
,,Nedávné studie prokázaly, že se hraní tzv. online her věnuje alarmující většina dospívajících...blabla hry jsou zléééé" -
-
Alarmující skupina superagresivních a sprostých individuí? *1*
-
Asi tak, jako bych to viděl. Ta jejich legendární reportáž se střepin, kde ani jeden psycholog neřekl jednoznačný závěr (jen že to "může" být), ale akční reportér měl hned jasno. Kluk vraždil ,protože hrál 24h předtím hru. To že hulil, byl ožralý a měl problémy doma/ve škole nebylo vůbec důležité, ale on hrál hru, kde někoho zabil!!! Představte si tu hrůzu, že je toho schopno x milionů hráčů po celém světě!!! Už tam chyběla jen animace nějaké apokalyptické scény, kde hráčí likvidují veškerou populaci na Zemi (ve stylu kance, který cupuje děti na dětském hřišti).
Posledně ten případ ohledně mafie byl taky pěkný co z toho TV vyrobila. X reportáží na téma, jak brutální mafia zabila kluka.
Letmo jsem proklikal dotázník (neodesílal jsem, aby tam nebyla špatná data, i když o relevanci silně pochybuji) a přesně vidím kam to míří. Asociální psychopat u online her, navíc to zase vypadá, že to tvoří někdo kdo hrál tak maximálně nějakou farmu na FB. Popravdě nechápu ty psychology "odborníky". To je jako kdybych byl profesionální pilot a nikdy neseděl v letadle, ale měl jakž takž zmáknutou teorii pilotáže a tušil, jak asi se letadlo chová, když udělám to a to.
Docela zajímavé jsou průzkumy z USA, kde se trend i v mediích a pohledu společnosti na hry otáčí, jednak generace hráčů, která "odrostla" hraje stále, mění se v rodiče a vidí ve hrách potenciál jak trávit čas spolu, kdy hry baví jak děti, tak rodiče. Samozřejmě také záleží na obsahu a případné naučné hodnotě. Ať již jde o reálné vědomosti nebo senzo-moterické dovednosti. Mimo to, hraní online posiluje týmovou spolupráci a komunikační dovednosti. A ty bezduché vyvražďovačky zase představují jistý způsob odreagování, každý se potřebuje někde vybít a je lepší pozabíjet 100 zombíků, než jít střílet na ulici. Pokud to ovšem hraje narušený zdrogovaný šílenec, tak je jen otázka času kdy něco vyvede a ta hra samotná na tom takový podíl nemá. Nejlepší je, že násilí v TV a tu jejich černou kroniku alá "zprávy" nikdy nezmiňují jako součást násilí v mediích, vždy jen hry.
http://www.youtube.com/watch?v=Dyfq7fKyIhE -
-
sú to keketi...
-
našel jsem ještě tu legendární reportáž ze střepin: http://www.youtube.com/watch?v=bvBLMNiCQc0
-
-
poměrně zajímvý dokument na toto téma BBC http://www.videacesky.cz/navody-dokumenty-pokusy/skolni-masakry-a-nasili-ve-hrach
-
-
-
-
tak si to vyplňuju a v půlce my to skočí na první stránku s takovým dotazníkem můžou jít ...
-
-
Jo a TERA je tam psaná jako TERRA Online který ... to tam tak napsal?
-
-
Někdo, kdo si to pomýlil s latinským výrazem pro Zemi.
-
-
asi nějaká kokotice, hrozně pyšná, jak je vzdělaná, a to ještě se pomýlila za cizí prachy.
-
-
-
-
Tak jsem si pročetl diskuzi a upřímě nevím, zda je Yuffie opravdu ona a ne on, ale jestli je ona tak jí opravdu lituju, protože některý reakce na její osobu jsou prostě a jednoduše příšerný a chtěl bych vědět, kde se dá získat taková trpělivost.
-
-
Takže ty lituješ pouze ženy? Ty sexisto...
-
-
Až uvidím podobné chování vůči mužům tak se pokusím taky pomoc, ale jo jsem v tomhle trochu staromilec.
-
-
ale to je sexisticky pac tim uznáváš ze zeny sou slabsi a potrebujou pomoct. Moderni zena prece je emancipovana a veri sama sobe, nepotrebuje pomoct ale zvladne vse sama alepe nez muz.
-
-
a t s tím souhlasíš? nemyslíš že když muž a žena dělali 30 000 let každej svoji praci že se pro ni určitym zpusobem uzpusobili a hlavně už pro ní byli uzpuůsobeny? Tim nechci říkat, že žena má bejt v kuchyni, ať si klidně dělaj v lese nebo v dolech, faktem ale je že tam z nich skoro nikdo nepracuje...
-
-
Tak promiň, já myslel, že se vtipným způsobum snažíš navázat vážnou diskuzi.
-
tyvole tak konecne vim jaky to je bejt troll. Sorry kluci to byl vtip myslel sem ze když to napisu takle jasne konfliktnim zpusobem ze to kazdej pochopi ale ok. Na druhou stranu je fascinujici jak je to snadny. Internet je fakt nemocny místo.
-
-
Hmm, to že někomu chceš pomoc, nebo že někoho lituješ se nerovná tomu, že jsou slabší, jde jen o to, že děláš co chceš, pokud se jim to nelíbí stačí říct.
-
-
-
-
Jsem opravdu ona *15*, alespoň v tomto jsem si (zatím) jista. Děkuji za upřímnou lítost, ale podobnému jednání se člověk nevyvaruje takřka nikde. Zkrátka a dobře, je třeba se obrnit *3*. S pány je vesměs milá zábava.
-
-
heled kolega zdenek.zahora mi zatim neodpovedel, vy ste z tech grantu placeny stalym platem, nebo to je formou odmen? Docela me to zajima.
-
-
Bohužel. Já na tomto projektu neparticipuji.
-
-
A kde je Trisska? *2* Byste si rozumnely
-
-
Vidím, že vy své parťáky již přítomny máte "Helmute" *7*.
-
-
To že spolu souhlasíme teď neznamená, že jsme parťáci:-D Boha jeho přečti si třeba hádky PS3 vs Xbox. Tam jsme přímo ideální pár dle tvé "logiky":-D
-
-
Nevím, která husa tu pořád dokola kdáká a kdáká. Přijde mi to jako reinkarnace trolí blbky Trisky.
-
Ivorne: právě jste vyhrál cenu "Misogyn roku".
-
Yuffie: řekl bych, že všichni ví, která husa se v celé této diskusi nejvíce ozývá *3* .
-
Potrefená husa se ozve. Copak jsem tě uvedla jako Helmutova parťáka? *3*
-
-
Jawohl!
-
-
-
-
-
To je zase blbounu v tehle diskuzi... Veskoslav, Miserius atp, dokazete si vubec zavazat tkanicky?
-
-
Copak tvé IQ je natolik vysoké, že jsi dokázal splodit jednu větu? Gratuluji. Celý ústav na tebe bude pyšný, určitě i Triska.
-
-
Ta už na nás prdí, asi si udělala nový účet...můžeme hádat 3x kterej *2*
-
-
Aeris? Tifa? *1*
-
-
-
Me se libi jak se spousta lidi v soucasnosti tak rada nechava omezovat, vyjebavat se sebou a proste udela vsechno co jim nekdo rekne, bez kecu a bez premysleni...
-
-
Proti komu bojujete? Proti sionistickému spiknutí anebo plánu krabích lidí na vyhubení lidské rasy pomocí ďábelského multikulturalismu?
Opět plácáte, zřejmě bez rozmyslu, drahý. Kdo vás k něčemu nutí (z ostrého tónu vašeho komentáře to vypadá, že skoro násilím). To vám stojí za zády někdo z FSS se zbraní v ruce? -
-
Bojujeme proti přesně takovým šmejdům jako jsi ty paní příručko.
-
Nepoužil bych slovo "nutí", ale společnost vytváří nátlak na jedince, aby se choval podle určitých norm. Má to svá pozitiva i negativa.
-
-
Ohledně toho nátlaku mám radu - ignoruj ho.
-
-
O mě si strost nedělejte, pouze jsem chtěl upřesnit komentář od Miseriuse.
-
-
Na toto vám povím jediné. Žijte mimo civilizaci. Jakákoliv civilizace na základě společenských norem, na vás bude vyvíjet tlak k nějakému druhu normalizovaného chování. Nepřijmutí norem = sankce. Aneb základy sociologie pro SŠ.
-
-
"Jakákoliv civilizace na základě společenských norem, na vás bude vyvíjet tlak k nějakému druhu normalizovaného chování. Nepřijmutí norem = sankce."
Ano, to jsem v podstatě napsal.
"Aneb základy sociologie pro SŠ."
Raději nebudu vztahovačný a dedukovat co si myslíte o mém vzdělání.
-
-
-
Ahoj trole, neuvažoval si někdy o herecký kariéře? prozradilo tě jenom to přehaný používání výrazů, jinak fakt dobrý :)
-
-
*7* Divadlu jsem se skutečně chtěla vždy věnovat. Nikdy mi to nebylo dopřáno. Je zajímavé, jak se plebs dokáže vypořádat s nepohodlnými jedinci. Okamžitě jsou nálepkováni, jako nepřátelé dané skupiny.
-
-
-
-