Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A vyzkouset si nazivo multiplayer je snad k zahozeni? Maji tam ty nejzadanejsi hry, takze vetsinu to uspokoji. A netvrdim ze je to jediny zpusob, uvedl jsem radu dalsich. Stara moudrost pravi, kdo chce, ten si hleda zpusob, kdo nechce, ten si hleda duvody.
  • Veskoslav
    Kdy jsi byl naposledy v herně? Tam sotva mají něco, co nepodporuje MP......
  • Pro Jejdaska: Ty mi pripadas jak Don Quijote ;) Nemuzu si nevsimnout, ze se casto snazis nekomu vysvetlovat nejaky svuj pohled na vec (coz je samo v poradku). Ty to ale vysvetlujes i lidem, kteri evidentne tomu treba rozumi vic nez ty, a presto si porad tvrdis to svoje a vysvetlujes a vysvetlujes. Jako OK, ses treba starsi, mozna ti to pride potupny, bavit se s treba s klukama, co jeste pisi domaci ukoly. Ale kdyz do toho vidi vic. Jejdasku, tohle fakt nema cenu :) Ale je to zabava cist. Nechci tim rict, ze tomu uplne nerozumis, ale fakt nejde vysvetlovat nekomu neco, kdyz tomu rozumi stejne, ne-li lip ;)
  • Veskoslav
    Ano forma rasismu. Ty jsi vážně vypatel....
  • Veskoslav
    To je Jejdásek. Ale je sranda číst ohledně těchto věcí. Člověk si pak řekne, že není úplný antitalent na techniku, když vidí, co zde Jejdásek píše:)
  • vlastik.plaminek
    Ono to není o tom že neumí, ale je rozdíl mezi půlhodinovou instalací (a neříkej mi, že se ti nic takového nikdy nestalo) a jednoduchým insert and play, kdy se do hry dostaneš okamžitě. A ano, vím, že hry na konzoli se taky instalujou dlouho (samozřejmě jenom některé), ale není to nutnost pro hraní.
  • jéé Nname...ty vole ty si vůůl :)) je dobře,že máš super nadupanej komp a můžeš si všechno pustit na very high,ale nějak nechápu, proč máš v paličce makovičce zakodovaný, že na PC z roku 2007 budeš hrát současný hry na 10 fps. Pro tebe je priorita asi paření her, tak tomu holt dáváš v utrácení financí prioritu, ale představ si, že spousta lidí si při pohledu na blbečka co rve prachy do PC poklepe na čelo- bez urážky. Pro mě je pc na třetí koleji, všechny prachy rvu do svýho sjezďáka,nájmu,úvěru,paušálu atd.....a na tuning PC už holt nezbejvá. A ted ti napíšu co mám za sestavu-poserete se z toho smíchy všichni pánové :-D Intel Pentium IV Hyper Threat( jednojádro!!! :-D) 3300Mhz, 3GB DDR2, Nvidia 9800GT 512MB a hardisk 120GB :-D joo je to stará šunka,ale mě to nějak netrápí A představ si Nname, že sem na tom hral bez problému Deus Ex:Human Revolution na medium, Crysis 2 na high, Zaklínače 2 sem taky spustil bez problému, Skyrim sem hral dokonce na plný detaily-bez škubání!( U Skyrimu to cukalo jen když sem osvobozoval pevnosti od Císařskejch a mydlilo se tam pak najednou třeba 30NPC) a celkově tak vůbec se s tim daj hrát současný hry s rozumnym FPS-samozřejmně musim hrát na 1280*1024 a AA vypínám,hraju na medium,ale dá se. Já si poklepu na čelo, když vidim kluky, co si kupujou každej rok nový PC, no a spousta lidí si zas poklepe na čelo, jak můžu bejt tak blbej a koupit si za 10 000kč FOX DHX 5.0,nebo vyplaznout 10 900kč za Troy Lee Design D3 Carbon Steve Peat Replica. Prostě je to o prioritách a ty má každej jiný. Ale neposmívej se někomu, že má starý PC,v tom si hlupák.
  • Nname...ty vole ty si vůůl :)) je dobře,že máš super nadupanej komp a můžeš si všechno pustit na very high,ale nějak nechápu, proč máš v paličce makovičce zakodovaný, že na PC z roku 2007 budeš hrát současný hry na 10 fps. Pro tebe je priorita asi paření her, tak tomu holt dáváš v utrácení financí prioritu, ale představ si, že spousta lidí si při pohledu na blbečka co rve prachy do PC poklepe na čelo- bez urážky. Pro mě je pc na třetí koleji, všechny prachy rvu do svýho sjezďáka,nájmu,úvěru,paušálu atd.....a na tuning PC už holt nezbejvá. A ted ti napíšu co mám za sestavu-poserete se z toho smíchy všichni pánové :-D Intel Pentium IV Hyper Threat( jednojádro!!! :-D) 3300Mhz, 3GB DDR2, Nvidia 9800GT 512MB a hardisk 120GB :-D joo je to stará šunka,ale mě to nějak netrápí A představ si Nname, že sem na tom hral bez problému Deus Ex:Human Revolution na medium, Crysis 2 na high, Zaklínače 2 sem taky spustil bez problému, Skyrim sem hral dokonce na plný detaily-bez škubání!( U Skyrimu to cukalo jen když sem osvobozoval pevnosti od Císařskejch a mydlilo se tam pak najednou třeba 30NPC) a celkově tak vůbec se s tim daj hrát současný hry s rozumnym FPS-samozřejmně musim hrát na 1280*1024 a AA vypínám,hraju na medium,ale dá se. Já si poklepu na čelo, když vidim kluky, co si kupujou každej rok nový PC, no a spousta lidí si zas poklepe na čelo, jak můžu bejt tak blbej a koupit si za 10 000kč FOX DHX 5.0,nebo vyplaznout 10 900kč za Troy Lee Design D3 Carbon Steve Peat Replica. Prostě je to o prioritách a ty má každej jiný. Ale neposmívej se někomu, že má starý PC,v tom si hlupák.
  • "design her se prizpusobuje rozliseni i relativni velikosti bodu"

Haha, jejdasek, čo si si to zase vymyslel. A programujú sa tie hry na základe veľkosti bodu 24", 32", 42" či 65" hdtv?

"Proto se pc hry na televizi budou hrat blbe, pokud tu televizi budes pouzivat jako televizi a nebudes ji pouzivat jako monitor"
    Ďalší nezmysel a výmysel.
  • A je to jeste jinak, kazdy ovladac se jednoduse hodi na neco jineho. Na neco je lepsi klavesnice s mysi na neco jineho gamepad. Ale spousta pc hracu ma vuci gamepadum averzi, imho z duvodu jejich konzoloveho puvodu, coz je v podstate forma rasismu a to nevypovida nic hezkeho o zpusobu smysleni dotycnych.
  • vlastik.plaminek
    Jenomže ono to takhle doopravdy funguje.
  • Ja prece zadnou souvislost nevylucuji. Jen uvadim, ze vytvarna stranka je vyznamnejsi, ma vyssi umeleckou hodnotu, ma vetsi vliv na atmosferu hry. Diky ni muze uncharted dostavat oceneni za nejlepsi grafiku, prestoze bezi na zastaralem hardware. Diky vytvarne strance obdivujeme nekolik set let stara dila mistru, prestoze byla vytvorena v dnesni dobe primitivni technikou. A nadruhou stranu technicka stranka veci muze te vytvarne take naopak ublizit. Viz upadek rucne malovane bitmapove grafiky na ukor vektorove.
  • trolo
    co to tu melete? ak vie xbox 1080 tak ja som playstation. ak vie 1080 tak to max. v menu. ziadna hra nebezi v 1080. uz v 720 maju problemy s plynulostou a stutteringom. tvoja telka moze mat aj 4k a nezmeni to nic na tom ze hry budes hrat v 720
  • Rikat vsem co nemaji stejny nazor ze se pletou je patent na pravdu. *7*
  • exmaxx
    Jj, ve výsledku je to jedno *4* Hlavně, že můžem zagamesit. Tož pěkný víkend *3*
  • veskoslav: muzes mi vysvetlit jak tva plastova klavesnice s kterou pises ve vane souvisi s ergonomii? Nechapu co se tim snazis rict. Mas pravdu, gamepad s klavesnici jsem neuvazoval,protoze by me ani ve snu nenapadlo, ze by nekdo mohl vazne myslet ze to je urceno na hrani pc her a ze se to ergonomácky vyrovna normalni klavesnici s mysi. Uz jsi nekdy neco takoveho zkousel pouzivat? Vazne jsi zase pobavil :-).

Robotron: nevim jak ty, ja klavesnici pouzivam pri ovladani pc intenzivne. A ono je uz odvazne i tvrzeni, ze gamepad dokaze ergonomicky nahradit samotnou mys. Jak nesouhlasim s tvrzenim, ze klavesnice a mys mohou nahradit gamepad, tak nesouhlasim s tvrzenim opacnym ergonomie techto ovladacu je jina a vzajemne nenahraditelna. Zkus si predstavit ovladat gamepadem na pc uvedrnou magicku nebo chamspace. Magicka je akcni, tu proste hrad nezvladnes, nebudes jednoduse dostatecne rychly, spacechem asi jo ale pri citlivosti gamepadu to bude desny opruz, takze ten gamepad brzo poleti z okna. Jednoduse ergonomie v tahu. Vsechno to nadavani na konzolove ovladani u pc her je ve skutecnosti nafavani na blbou ergonomii ui neprizpusobenou klavesnici s mysi a naopak to bude fungovat totozne.

Vsak ja netvrdim, ze neco na pc nemuzes, ale ze to nebude ergonomicky. Mimo jine jsem uvadel, ze se u pc prakticky neobejdes bez klavesnice, coz mi sam potvrzujes. Zadna nahrada klavesnice s mysi neni univerzalne adekvatni. U konzole se bez klavesnice s mysi docels dobre obejdes, protoze je tak komplexne designovana.

Lugal: tablet? Tim myslis tu cernou placku na ktere prave pisu z vany a kvuli ktere mam tolik preklepu a zdlouhave je opravuji? Tak to jsi to s tou ergonomii opravdu vyhral. :-)
  • kockopes: nemam patent na pravdu, ale kdyz se nekdo plete, vysvetlim mu v cem a jak to je doopravdy, i ja se muzu zmylit a pak z toho muze byt rozumna debata. Nereaguji zpusobem "je ty jsi blbecek, nic neznas", bez jakychkoli argumentu. Vnimas ten rozdil?

lugal: to ja ovsem nezpochybnuji, nemusis mi to tudiz rikat. A v tom designovani se pletes, design her se prizpusobuje rozliseni i relativni velikosti bodu. Proto se pc hry na televizi budou hrat blbe, pokud tu televizi budes pouzivat jako televizi a nebudes ji pouzivat jako monitor.
  • XBox dnes 1080p umi. http://en.m.wikipedia.org/wiki/Xbox_360 O cem mluvis ty souvisi s necim uplnym jinym.
  • Spades
    Bohužel xbox je tak na úrovni GT8800, která Z2 moc dobře nerozchodí...
  • Spades
    A já mam xbox připojenej ke svému 21" monitoru ... Your argument is invalid :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit