Přejít na výpis diskuzí
Porovnání grafiky Zaklínače 2 na PC a X360
6.4.2012 | Adam Homola
185 příspěvků
-
Rozlíšenie 1080p/60 v zásade podporuje, áno.
Každá graficky náročnejšia je v 720p (alebo menej) a následne upscalovaná. -
lugal: je spousta ''100Hz'' Tv na trhu, které ve skuečnosti vůbec 100Hz nemají, používají to jako reklamní trik, protože se skutečnosti jsou to pouze 50/60Hz panely a uváději 100Hz truemotion (nebo podobne vymysly)...coz je nejaka funkce ktera to dopocita aby to bylo plynule jak u 100hz
-
ja jsem reagoval na kolegu nahoře, ten mluvil pouze o Tv samotne. To co pises je samozrejme pravda, ale zase nadruhou je nesmysl si kupovat 50hz Tv na hrani (kdyz uvazim ze uz se blyska na next gen, tak to je 50hz tv jeste vetsi nesmysl). Ale o tom moje PS nebylo, moje PS byl spíše o tom, že se opravdu těším až si to na tom metrovém obraze užiji...
-
Ani mu nehovorte, že pc sa dá plnohodnote ovládať aj pomocou tabletu. *15*
-
No má to Blue Ray mechaniku v základu (ps3). Ale že by to byla výhoda:)
-
Sak nemusim mit klavesnici ve vzduchu. Na konzoli jsou jenom hry na gamepad. Ja si muzu pripojit PC k tv a hrat hry co se daji hrat na gamepadu. Hry co maji kl+mys muzu hrat u stolu.
Porad tu nevidim neco co konzole muze a PC ne. -
Na ovladani pc jako s mysi ale prec nepotrebujes mnoho tlacitek, s gamepadem s vystacis v pohode. A ktere hry vyzaduji mnoho klaves, co by se na gamepad nevesly? V dnesni dobe? Vzdyt vse je maximalne zjednodusene prave, aby tech ovladacich prvku nebylo tolik. U akcnich her, autaku, sportu, dokonce i adventur, akcnich adventur, si prece s gamepadem vystacis krasne. Problem by snad mohl byt u PC strategii, ale to tak ci tak stejne nejsou moc vhodne hry na hrani na TV.
Jeden cas jsem presne takhle pc pouzival. Pripojeny k tv a ovladal jsem ho gamepadem a hral par PC her a emulatory. Bezproblemu...
Je to cele o tom, co komu vyhovuje, takze se divim, ze takovymu starymu hraci jako tobe, vubec stoji za to, se o tomhle dohadovat ;) -
No ty toho o ergonomii ještě nevíš. Mám plastickou klávesnici, se kterou si můžu psát i ve vaně a stejně bude fungovat. Pc gamepadem může ovládat, jelikož existují i zabudované s klávesnicí (stejně tak na PS3) a nedostatek tlačítek není problém. Spíše to vypadá, že prostě nevíš, co existuje a jaké jsou možnosti a pak z Tebe vypadne toto.
-
No já měl v základu na Xboxu nastaveno 720p a televize měla 1080p, takže to vyřešil kabel. Sám jsem se v tom moc neorientoval ze začátku co a jak. Povětšinou ale stejně jedu na 720p, na televizi jsem si nastavil speciální režim Xbox a jedu na těch 720p i na televizi.To nevím, to jsem bohužel nehrál, takže nevím.
-
U toho Zaklínače asi jo, pač by to neutáh. *4* Obecně ale XBOX 1080p podporuje.
-
Nechci se s tebou přít, ale já mám HDMI kabel z XBOXu do telky a na XBOXu mám nastaveno 1080p a na telce taky. Možná mluvíš o kompozitním kabelu (ale tam už se v detailech ztrácím).
U většiny her je v podporovaném rozlišení uvedeno 720p - takže tam není sporu, ale např. taková Bayonetta se chvástala nativním 1080p. -
Len si bodkuj *15* , všetko sú to fakty, ktoré si môžeš overiť na stránke výrobcov, či už hdtv, xboxu alebo hry.
Len toľko k tvojmu "argumentu." -
Veď o to ide - zatiaľ čo na pc to bežný hráč bude hrať na 1080p, poprípade možno ešte 1050p, tak na xboxe je to 720p.
-
Skutečný fullHD Xbox skutečně neumí. Na to doporučuji koupit kabel, který to převede. Musíš hlavně přepnout přímo na tom kabelu, který si zakoupíš Je tam takový přepínač a pak když zmáčkneš na ovladači tlačítko uprostřed a vlezeš do Settings, tak tam máš video a tam budeš mít 720p a 1080i a 1080p. Ale samozřejmě hry jako Portal Virtual Tennis 3,Street Home Court jedou na 1080i, ale ne na 1080p a samotný výrobce doporučuje jet na 720p, aby to bylo plynulejší. Navíc většina her na Xbox je dělaná na maximálku 720 jako HD rozlišení, na to ostatní, jak jsem psal pomocí kabelu převod, ale občas to jde i poznat.
-
robotron: nemuzes, protoze gamepad nema tolik tlacitek co klavesnice, myslenka ze gamepad vzdy muze nahradit klavesnici s mysi a se stejnou ergonomii neni spravna, ale jsem ted zvedav, jak se s timto vyrovnaji pc fanatici, kteri by za normalnich okolnosti neco takoveho odmitli pripustit.
Kockopes: mit klavesnici s mysi jinde nez na pracovnim stolu ci jeho obdobe neni ergonomicke. Ja nepopiram technickou realizovatelnost, ale ergonomickou, chapes? -
Evidentne nechapes vetu: PC s monitorem u stolu a televize pred sedackou? Meles ho.na.
Zadnou vyhodu nemazu, komp muze byt polozenej vsude kde konzole, muze mit gamepad, muze byt pripojenej ke kazde televizi atd. Neni nic co by neumel. -
Jejdasku. Jako starsiho hrace (takovyho herniho dedka) te uplne chapu. Ale nemel bys tak kategoricky rikat ty svoje pravdy, kdyz proste ty ses ten, co nevi. Na PC muzes gamepade ovladat cokoli. Steam myslim jde ovladat gamepadem uz v zakladu. A kdyby ne, porad mas i free programky na tohle, i dokonce aby sis nadefinoval jakykoli tlacitko na klavesnici. Na PC jsou zkratka moznosti neomezene :)
-
Muzu poprosit o upresneni, co je podle tebe fullHD a HD?
Jinak, XBOX samosebou umi 1080p (v Cechach oznacovane jako fullHD), ale precejen neni XBOX tak vykonnej a vetsina her tim padem jede v 720p (pak je obraz upscaleovan - podle me na 1080i, aby hezky pasoval na ty nase televize *4*). -
U nas rovnez mame kabely.
Sedet u ergonomickeho pracovniho stolu s klavesnici a mysi na ergonomicke pracovni zidli nebo kresle muzes, ale to pak uz muzes klidne hrat i na monitoru. Protoze tim zcela mazes vyhodu hrat v obyvaku a jeho relaxacnim pohodli. A chci vas u toho stolu videt ctyri :-).
Bezdratova klavesnice a mys na tom nic nemeni.
Jak budes gamepadem ovladat pc? A jak budes gamepadem ovladat hry jako magicka nebo spacechem?
Ne timto stylem popisovat nechci a ani nepopisuji. Mluvim o necem jinem, asi je to tezke k pochopeni.
veskoslav: ty jsi proste prizdisrac ktery se schovava za ostatni a smejes se sve vlastni hlouposti, akorat o tom nevis.
kockopes: poridil jsem si rozumne maximum sve doby, vykonny a zaroven tichy herni pocitac, dobre mi slouzi dodnes. I kdyz se stavim proti hlouposti nekterych pc fanatiku, neznamena to, ze bych pc nemel rad a nehral na nem. -
On jednou vyjmnovával:-D Dvě konzole, netbook, 2 notebooky, tablet, pc za 40 000. No smáli jsme se dlouho:-D