Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ciste podle odehranych let jsem pc hrac jak poleno. Hry na pc nejsou ergonomicky designovany pro sledovani na televizi, pc a i spousta her se neda ovladat bez mysi a klavesnice, ktera se k televizi nehodi a tak dale. Proto i ty mas normalni herni pc u stolu a monitoru a nevystacis si s jednim pc schovanym za televizi. A nez mit dve PC, to je lepsi si poridit konzoli, ktera je k tomuto zpusobu uzivani urcena a designovana a vcetne veskereho software prizpusobena.
  • Mechwarrior_bw
    veď to je ten fantastický argument konzolistov : odsuniem sa 2 metre a už nevnímam horšiu kvalitu textúr, odsuniem sa 4 metre už nevidím vzdialené detaily, odsuniem sa do druhej izby a odrazu to vyzerá rovnako ako na hi-end pc :) fantastická logika...
  • Takhle to ale na PC nikdo nezapne, jelikož ty detaily a efekty zaniknou (lepší textury s výrazně nižším rozlišením prostě neuvidíš). Ve výsledku srovnáváš pouze barvičky, jako se tady ostatně děje. High tady v tom případě vypadá pak jako low end PC s kartou pod 2000Kč.
  • Mechwarrior_bw
    ja som PC fanboy a verejne to priznávam, napriek tomu považujem gamepad za štandartné zariadenie k hernému PC, rovnako ako myš a klávesnicu :)
  • To, že s toho odstranily ty barevné filtry je jen dobře, vypadá to přirozeněji. Nikdy sem si u Z2 na ty přesycené barvy nezvyknul. Ve skutečnosti to na PC v detailech vypadá lépe než se v tom videu snaží presentovat, ale to může být konzolistům fuk. Sem zvědavej jak se budou prát s tím přeplácaným inventářem a zda je bude bavit míchat lektvary.
  • deridon
    já bych neřekl, že nejde tak o to, porovnávat pc verzi na full s ubersamplem, ale spíš o to, které detaily u pc verze mají nejblíže k té konzolové a s tím se to srovnává...
  • Veskoslav
    Tak nezapomeň, že Xbox neumí fullHD a musí si vystačit jenom s HD, navíc FPS je mnohem nižší. Tudíž museli udělat video na pc tak, aby bylo srovnatelné s Xboxem jak rozlišením, tak nastavením grafiky. Přece jenom to nemohli dát na plný kotel, protože by se jasně ukázalo, jak už je Xbox bohužel zastaralý.
  • Umaroth
    Sharp LC-40le530e, aneb tyhle fake 100Gz dela smasung a LG, sharpky to maj poctive *3*
  • Kdyz si nejsem jistej, jestli by se mi hra libila, ale presto me zajima, koupim ji s odstupem ve sleve za par supu a pak nelituju, ani kdyby to byl jen prumer. Sbohem zajici v pytli! :)
  • OK, beru. Je to ale hodně individuální, protože třeba já osobně nerad hraji při 10 fps. Samozřejmě nemám nic proti lidem, kterým to vyhovuje.
  • kostejnesmrtelny
    Tak jich buď kupuješ hodně málo, nebo máš neuvěřitelný štěstí. Good for you *3*
  • Na druhou stranu musis pocitqt s tim, ze u konzole se divas na obraz z dalky a spousta veci co by ti na pc vadila te na konzoli nerusi.
  • deridon
    to nikomu nevysvětlíš.. stejně jako pc fanboyovi nevysvětlíš, že se s gamepadem některé hry hrajou doopravdy lépe než na klavesnici a myši např. :)
  • Zajice v pytli jsem si taky jeste nekoupil, ale hry si normalne kupuju. Nic na tom neni ;)
  • Nevim jak moc jsem neslusny, ale nikdy si nekoupim zajice v pytli.
  • To jiste, pro piraty... Ale tak snad sme tady vsichni slusny lidi ne? ;)
  • Mno, kdyz vemu v potaz ze musim hrat originalky a kdyz konzoli flashnu (nebo jak se tomu dnes rika) tak nepojede online, tak mi porad prijde PC vic free.
  • .V jakém je to rozlišení? Vždyť ten PC(High) je rozmazanej! Já to hrál na maximum s GTX470 na IPS monitoru 24" 1920x1200 a tohle vypadá na 2x-3x menší počet pixelů.
  • V jakém je to rozlišení? Vždyť ten PC(High) je rozmazanej! Já to hrál na maximum s GTX470 na IPS monitoru 24" 1920x1200 a tohle vypadá na 2x-3x menší počet pixelů.
  • Veskoslav
    Náhodou takový Rayman MRDa nemá a proto jsem udělal vyjímku a už se mi hřeje na poličce:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší