Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mechwarrior_bw
    "I kdyby, pořád čumíš do malého monitoru atd.. "
    fakt ? :) ta za prvé: velkú plazmu o ktorej hovoríš má minimum konzolistov, za to aspoň 24" lcd má pomerne veľa pc hráčov, za druhé na plazmu/tv sa pozeráš z niekolkých metrov, na monitor z cca metra, čiže zdanlivá veľkosť obrazovky je u PC často väčšia ako u televízora. Nehovoriac o rozlíšení.

"jebe se s instalací a dalšíma chujovinama"
    - tak keď človek nevie ani nainštalovať hru a nejaký ten patch tak potom mu asi naozaj nič iné ako konzole neostáva.

"Hratelnost > grafika. To je nepsaný zákon. Každý ať si vybere to, co mu vyhovuje líp"
    - a tým si chcel čo povedať, tá hra je po stránke hratelnosti rovnaká na oboch platformách. *1*
  • Veskoslav
    Já raději špenát:)
  • Asharak
    Doufám že si před chvílí vstal a ještě se neprobral, protože tvoje narážka je úplně mimo.

Jen jsem chtěl říct, že jsou PC hráči, co sedí správně, špatně, na židli, v křesle a pod. a hrají na 17" monitoru, 22", 27", nebo maj připojenou TV, a jsou xbox hráči, kteří leží v posteli/na pohovce nebo maj na tv do pokoje, sedí u toho (taky shrbení, nebo taky pohodlně usazení), stojí na hlavě a pod. a hrají na velké plazmě, ledce nebo mají starou CRT TV, vše různých velikostí.
  • Mam rad svickovou a nechutna mi koprovka. Ja zase miluju koprovku a svickovou bych nemoch. Asi takovou hodnotu maji tyhle debaty konzole vs. pc :)
  • Veskoslav
    Evidentně jsi to nepochopil ty. Já se klidně můžu připojit na svou 42 palcovou televizi ve fullHD (což ty rozhodně ne), ale proč bych to dělal? Každému vyhovuje něco jiného.
  • Ringwraith
    PC verze bude vždy vypadat lépe.
    Ale na to jakej má X360 hardware vypadá X360 verze skvěle.

A to je vše.

Dál už se tady můžete pobít jak chcete, pokud máte potřebu pomilionté vytahovat PC vs. konzole.
  • a já 42" plazmu a ? evidentně vůbec nechápeš. Někteří mi tu připomínají sebe před x lety :) zbytečné řešit ..
  • Najnovším pc? Najnovší pc ti dá tw2 ľavou zadnou na 1080/1200p na max (okrem ubersamplingu) a v 3d - a nie v 720p na medium ledva s 30 snímkami za sekundu.

Len si ďalej vychutnávaj veľkú plazmu a interpolované 720p - keď sa od nej posadíš 5m a viac, možno si to ani nevšimneš.
  • Veskoslav
    Mám 24 monitor. To je malé? Tvé představy o hraní pc her jsou jako představy 2letého dítěte o sexu.
  • Ty se u hraní houpeš? I kdyby, pořád čumíš do malého monitoru atd..

Tím jsem chtěl říct, že každé má něco do sebe. Někdo prostě řeší každou texturu a kupuje co chvíle nový hw, jebe se s instalací a dalšíma chujovinama. A někdo prostě jen chce zapadnout do postele, zapnout a hrát...

Hratelnost > grafika. To je nepsaný zákon. Každý ať si vybere to, co mu vyhovuje líp... já už si vybral ... a podotýkám že mám zkušenosti z obojího od dob prvních her na pc.
  • misho8723
    Ja som vyvalený na gauči v mojej izbe a hrám na PC v HD kvalite na 23' monitore a nemenil by som
  • Mechwarrior_bw
    už nežartuj ... o akých najnovších PC hovoríš ? W2 rozbehneš na slušných detailoch aj s 3 roky starou GK... keby bol W2 šitý skutočne na to najlepšie a nemusel by sa pri výrobe brať ohlad na to, že bude bežať na konzolách vyzeral by ešte podstatne lepšie. A pokial sa ty u PC krčíš za stolkom tak to je tvoje problém, väčšina pc hráčov sedí pohodlne v kresle...
  • exmaxx
    Naopak, to srovnání ukazuje, že i na XBOXu to vypadá velmi solidně.
  • Umaroth
    Na střední detail to vypadá snad i lépe (až na textury) na xboxu, díky lepšímu nasvícení a lepší barevnosti, Ale záběry z tábora na PC high nastavení jasně ukazují, že ubox je tu už 7 let.....ale zase nadruhou stranu jsem necekal ze z xboxu dostanou tak neco dobre vypadajciho *5*
    PS: V pondělí mi dovezou 40'' Ful HD Led 100hz TV, a zaklínače 2 na x360 mam předobjednaneho.....o mě nikdo hodně dlouho neuslyší *3*
  • Asharak
    to je zase porovnání... proč neudělali okýnko, kde se PC hráč pohodlně houpe v křesle a Xbox hráč sedí skrčený na pohovce a drží gamepad *2*
  • Veskoslav
    Docela směšné představy. I já můžu hrát na plazmě, ale proč bych to dělal.....
  • Na PC monitoru ta hra vypada vzdycky stejne jako na videich, ale na TV to muze byt ve vysledku barevne taky trosku jine.
  • To je zase porovnání... To je snad jasný, že 10 let starý HW nemůže konkurovat naplno nejnovějším pc, ikdyž se jich drží neskutečně... škoda že neudělali okýnko, jak se pc hráč krčí u stolu a monitoru a Xbox hráč pohodlně leží v posteli a vychutnává si velkou plazmu :)
  • Asharak
    nejhorší u takových videí je, že nikdy nevím, které nastavení barev se mi líbí víc... chladnější jsou real ale barevné zas taky pěkné *13* *1*
  • Asharak
    Tu jde vidět, jak je ÚČINNÉ udělat port z PC na konzoli... fandím všem studiím co se do toho pustí takhle "naopak" *4*
    (pokud jde jakože o grafiku. RPG inventáře zatím nekomentuji, moc dobrých příkladů jsem neviděl, rolovací menu mě ultimátní nepřipadá)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit