Přejít na výpis diskuzí
Porovnání grafiky Zaklínače 2 na PC a X360
6.4.2012 | Adam Homola
185 příspěvků
-
"I kdyby, pořád čumíš do malého monitoru atd.. "
fakt ? :) ta za prvé: velkú plazmu o ktorej hovoríš má minimum konzolistov, za to aspoň 24" lcd má pomerne veľa pc hráčov, za druhé na plazmu/tv sa pozeráš z niekolkých metrov, na monitor z cca metra, čiže zdanlivá veľkosť obrazovky je u PC často väčšia ako u televízora. Nehovoriac o rozlíšení.
"jebe se s instalací a dalšíma chujovinama"
- tak keď človek nevie ani nainštalovať hru a nejaký ten patch tak potom mu asi naozaj nič iné ako konzole neostáva.
"Hratelnost > grafika. To je nepsaný zákon. Každý ať si vybere to, co mu vyhovuje líp"
- a tým si chcel čo povedať, tá hra je po stránke hratelnosti rovnaká na oboch platformách. *1* -
Já raději špenát:)
-
Doufám že si před chvílí vstal a ještě se neprobral, protože tvoje narážka je úplně mimo.
Jen jsem chtěl říct, že jsou PC hráči, co sedí správně, špatně, na židli, v křesle a pod. a hrají na 17" monitoru, 22", 27", nebo maj připojenou TV, a jsou xbox hráči, kteří leží v posteli/na pohovce nebo maj na tv do pokoje, sedí u toho (taky shrbení, nebo taky pohodlně usazení), stojí na hlavě a pod. a hrají na velké plazmě, ledce nebo mají starou CRT TV, vše různých velikostí. -
Mam rad svickovou a nechutna mi koprovka. Ja zase miluju koprovku a svickovou bych nemoch. Asi takovou hodnotu maji tyhle debaty konzole vs. pc :)
-
Evidentně jsi to nepochopil ty. Já se klidně můžu připojit na svou 42 palcovou televizi ve fullHD (což ty rozhodně ne), ale proč bych to dělal? Každému vyhovuje něco jiného.
-
PC verze bude vždy vypadat lépe.
Ale na to jakej má X360 hardware vypadá X360 verze skvěle.
A to je vše.
Dál už se tady můžete pobít jak chcete, pokud máte potřebu pomilionté vytahovat PC vs. konzole. -
a já 42" plazmu a ? evidentně vůbec nechápeš. Někteří mi tu připomínají sebe před x lety :) zbytečné řešit ..
-
Najnovším pc? Najnovší pc ti dá tw2 ľavou zadnou na 1080/1200p na max (okrem ubersamplingu) a v 3d - a nie v 720p na medium ledva s 30 snímkami za sekundu.
Len si ďalej vychutnávaj veľkú plazmu a interpolované 720p - keď sa od nej posadíš 5m a viac, možno si to ani nevšimneš. -
Mám 24 monitor. To je malé? Tvé představy o hraní pc her jsou jako představy 2letého dítěte o sexu.
-
Ty se u hraní houpeš? I kdyby, pořád čumíš do malého monitoru atd..
Tím jsem chtěl říct, že každé má něco do sebe. Někdo prostě řeší každou texturu a kupuje co chvíle nový hw, jebe se s instalací a dalšíma chujovinama. A někdo prostě jen chce zapadnout do postele, zapnout a hrát...
Hratelnost > grafika. To je nepsaný zákon. Každý ať si vybere to, co mu vyhovuje líp... já už si vybral ... a podotýkám že mám zkušenosti z obojího od dob prvních her na pc. -
Ja som vyvalený na gauči v mojej izbe a hrám na PC v HD kvalite na 23' monitore a nemenil by som
-
už nežartuj ... o akých najnovších PC hovoríš ? W2 rozbehneš na slušných detailoch aj s 3 roky starou GK... keby bol W2 šitý skutočne na to najlepšie a nemusel by sa pri výrobe brať ohlad na to, že bude bežať na konzolách vyzeral by ešte podstatne lepšie. A pokial sa ty u PC krčíš za stolkom tak to je tvoje problém, väčšina pc hráčov sedí pohodlne v kresle...
-
Naopak, to srovnání ukazuje, že i na XBOXu to vypadá velmi solidně.
-
Na střední detail to vypadá snad i lépe (až na textury) na xboxu, díky lepšímu nasvícení a lepší barevnosti, Ale záběry z tábora na PC high nastavení jasně ukazují, že ubox je tu už 7 let.....ale zase nadruhou stranu jsem necekal ze z xboxu dostanou tak neco dobre vypadajciho *5*
PS: V pondělí mi dovezou 40'' Ful HD Led 100hz TV, a zaklínače 2 na x360 mam předobjednaneho.....o mě nikdo hodně dlouho neuslyší *3* -
to je zase porovnání... proč neudělali okýnko, kde se PC hráč pohodlně houpe v křesle a Xbox hráč sedí skrčený na pohovce a drží gamepad *2*
-
Docela směšné představy. I já můžu hrát na plazmě, ale proč bych to dělal.....
-
Na PC monitoru ta hra vypada vzdycky stejne jako na videich, ale na TV to muze byt ve vysledku barevne taky trosku jine.
-
To je zase porovnání... To je snad jasný, že 10 let starý HW nemůže konkurovat naplno nejnovějším pc, ikdyž se jich drží neskutečně... škoda že neudělali okýnko, jak se pc hráč krčí u stolu a monitoru a Xbox hráč pohodlně leží v posteli a vychutnává si velkou plazmu :)
-
nejhorší u takových videí je, že nikdy nevím, které nastavení barev se mi líbí víc... chladnější jsou real ale barevné zas taky pěkné *13* *1*
-
Tu jde vidět, jak je ÚČINNÉ udělat port z PC na konzoli... fandím všem studiím co se do toho pustí takhle "naopak" *4*
(pokud jde jakože o grafiku. RPG inventáře zatím nekomentuji, moc dobrých příkladů jsem neviděl, rolovací menu mě ultimátní nepřipadá)