Přejít na výpis diskuzí
Porovnání grafiky Zaklínače 2 na PC a X360
6.4.2012 | Adam Homola
185 příspěvků
-
Tak nemas tam treba ty DRM vosery. Zatim teda :).
-
Nenahradim, ani nechci. Krom pomeru cena/vykon (ciste ve vzahu k hrani) a exkluzivnich her netusim v cem by konzole mela byt lepsi.
-
No kazda gf za posldnich snad 5 let ma dva DVI.
-
takže to máš jenom 50hz a do 100hz to máš dopočítané... takovou bych nebral :-)
-
Jak na kterej. PC verze mela rozliseni neco jako 720x co pouzivala konzolova radka DOSU, v omezenym poctu barev asi 16. A na to se i dneska da koukat. Ale vsechny ostatni verze, treba na Amize, co meli 320x200, na to uz se moc koukat neda.
-
Jasně a proto mám "televizní" pc schovaný za televizi . To jsou prostě kecy konzolistů, aby to nějak okecali.
-
To muzes samoztejme, ale konzoli tim nenahradis. Treba z ergonomickych duvodu.
-
Lepsi je mluvit o vytvarne strance, ale jinak mas pravdu. Na takovy syndicate se da uplne v pohode divat dodnes a clovek ani nema pocit nejake zastaralosti.
-
protože by ti ji musel tatínek koupit
-
MiBox:Nemám rád zdejší arogantní pc rádoby elitu ale jinak hraju jak na pc tak na playstationu a kupodivu se u pc nehrbim páč u něj mám velký kožený křeslo a co se plazmy týče tak stačí abych nebyl uber líny prase a propojil ji s PC jednoduše pomocí DVI/HDMI kabelu.
-
Asi mozna proto, ze by ti treba tata s mamou a segra vynadali, ze prece nebudou chodit na facebook na TV. Jinak nevim :)
-
Problém? Pretaktované core2duo (alebo quad) a nvidia gtx560ti/ati 6870 a ideš na max okrem ubersamplingu.
-
Muze mi nejakej konzole fanboy konecne rict proc bych nemohl pripojit metrovou plasmu k PC?
-
Na plné koule s PC z roku 2007...:-DDDDDDDD Výborný! :-DDD
-
24ka je malá. Optimální je 27ka.
-
Palec nahoru *3*
-
Zivot neni jen o hrani, ja spis cekal az ji vyladej patchi a budou tam secky DLC.
-
Grafika ve smyslu efekty není důležitá,. Důležitá je stylizace. Stylizovaná grafika jakoby nestárla. Hrál jsem teď z GOGu XIII a musím říct, že zatímco grafika byla stále ok, lokace, hlavně interiéry byly tupě prázdné a naddimenzované a to už se je věc designu a designové prvky, ty na hrách buď stárnou nebo zrají.
-
To vieš, on stále čumí do "malého" monitoru, ale aspoň od neho nemusí sedieť 3 a viac metrov, aby na ňom nevidel pixely.
*15* *15* -
FUJ koprovka! Jak ji můžeš jíst?! A svíčkovou ne? Svíčková je lepší *16*