Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V čistym zisku společnosti už jsou náklady započítaný.. Proto je to taky čistý zisk. On by zisk nějakých 120.000.000 za celou společnost byl dost malej, když 1.000.000 kopií se prodalo jenom zaklínače, jakože to určitě nebyla jediná vydaná hra :)
  • RakeW
    A ty si myslíš, že na xboxu udělá Zaklínač víc než milion?
  • Nejužasnější hra kterou jsem kdy hrál, hned jak sem vyděl první videjko donutilo mě koupit si první díl a sehnat a přečíst knihy.Když jsem hrál DA2 tak mi hra připadala dobrá, potom co jsem si zahrál W2 se musím jen smát.Dohrál jsem už 3x a jedinej důvod proč si jí nechci zahrát po 4 je ten že bych vypadal jako blázen, přejují ať se proda apoň ještě další milion.
  • Masa-san
    V americe se PC tolik hry nekupuji, takže pro PC je to Evropa :P ...
  • Kdyby nebylo Valve tak je PC skoro dead
  • Cahir
    COD vyšlo vedle PC i na konzole, které trhu s hrami dominují. Milion na PC je velký úspěch.
  • A to Portal 2 stal na steamu v předprodeji 760 kč a na to lidi slyší včetně mě.
  • jooo taky mě to děsí když dobrá hra Portal má nad 3 mil. prodáno a COD ma hned 10 mil. tak si říkám že je něco špatně ale hold v portálu nestačí bežet a držet tlačítko pro střelbu. Jinak podle mé zkušenosti byl díl COD : BO nejhorší a stejně se to kupuje a ještě více. To mě budou zajímat čísla prodeje COD 3 !
  • Ať už je tu witcher 2 2.0
  • Paul_cz
    Ano, a Avatar vydělal téměř 3 miliardy dolarů. Your point?
  • trolo
    a co ma cod spolocne so zaklinacom? *7*
  • Opravte mě jestli se mýlím,ale nemělo poslední CoD přes 10 milionů prodaných kusů?
  • Ovšem stále se bavíme o hře, která vyšla pouze pro jedinou, a k tomu nejlehčeji napadnutelnou (zpirátitelnou), platformu. Kdyby W2 vyšel i na konzole, tak má samozřejmě i vyšší prodej, ale také jeho tvorba spotřebuje více času, více lidí a tím i více peněz. Milión kopií PC only hry prodaných během tří měsíců je setsakra dostatečný úspěch. Našli se i tací, co tvrdily, že W2 se stane neziskovou záležitostí - nestalo se. Naštěstí...
  • U kritiků samozřejmě, ovšem hráči hru odrovnali - 5,3 mluví za vše (a na hráče dávám častěji, víc hlav...).
  • Kdysi bývaly prodeje zlomkové a kvalita her několikanasobně lepší. Ať jsou prodeje třeba 10M na všech portech, ale dělejte tu práci stejně dobře jako posledně. Připadá mi jako kdyby dnes vývojáři nesnášeli, že dělaji hry
  • smejki
    tak PC nemůže vymřít už z principu, tak proč se tím vůbec zabývat?
  • Tezko komentovat, kdyz nevime jake maji rocni provozni naklady. Ale abychom se dobre chapali, ja komentoval pouze to, ze na AAAckovou hru jakou W2 bezesporu je, 1m prodano je malo.
  • Verte, ze kazdy vyrobce by radeji prodal 4mega misto 1noho i za tu cenu, ze si to vy nekoupite. *1*
  • Tak to je asi jasne kazdemu,kdo ma v hlave aspon neco malo rozumu.Jemu spis asi slo o ty reci konzolistickyh fanatiku,kteri hlasaji smrt pc uz od dob prvniho playstationu.
    Prodeje na pc jsou oproti konzolim opravdu vyrazne nizsi.
    Castecne asi kvuli piratstvi,castecne mozna pro to,ze pc hracum konzolove hry(resp jejich porty,coz dnes tvori vetsinu pc her) moc nesedi a jsou na hry narocnejsi.
    Ale na druhou stranu jde videt,ze kdyz je nejaka hra kvalitni,tak se dokaze velmi slusne prodavat i na pc a dokonce i pc only hry.
  • Smutny je,ze takovyto nazor ma i napriklad takovy EA,kteremu strasne lezi v zaludku komercni uspech cod a tak se snazi, jak muze,aby se jim vyrovnal nebo dokonce prekonal a pri te jejich krizove vyprave za porazenim cod k*rvi jednu hru za druhou.
    Jo hotl,kdyz dneska hra nevydelava jako cod nebo wow,tak je to propadak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit