Přejít na výpis diskuzí
Portal 2 a Zaklínač 2 se na PC daří, prodeje krouží kolem milionu
30.8.2011 | Petr Poláček
78 příspěvků
-
malo je ked neni zisk. a americky trh je nejdulezitejsi? hahaha :D. ano keby bol witcher robeny pre americke publikum tak skonci ako dragon age 2... srackovo ale co sak hlavne ze peniaze ne? tie su najdolezitejsie *16* *16* *16* *16*
-
U Portalu 2 je to v podstatě za 2 měsíce. Počítám správně?
-
Nezlobte se na me, ale milon prodanych kusu na AAA titul je malo. Navic W2 ma prodejnost jen v evrope a na americkem trhu, ktery je nejdulezitejsi, tak tam je to vylozene propadak.
-
A digitalna sa tiez cinila, som mal volny listok na jednu 5.99 a 9.99 hru z GoGu. Osobne som sice tie listky nevyuzil, ale holt to je moja skromna vdaka tvorcom :)
-
Nemají čas, protože oni mají co hrát! *6*
-
Však oni se ukážou a beztak i rýpnou :)
-
podla mna to neni prekvapujuce - http://i.imgur.com/5yuRl.jpg *1*
krabicovka ako sa patri -
Ještě aby mě to bavilo, co ?
Pak bych si to možná koupil... -
kde su ti proroci co trepali ze PC is dead?
-
Jde zejména o to, že už od prvních ukázek ze hry na ní bylo vidět, že je dělaná pečlivě a s láskou. Už dlouho mne žádná jiná hra neupoutala a nepřiměla jen pomocí screenshotů (jako je např. tento http://games.cz.imag3box.com/uploads/witcher2-2011-04-10-18-45-57-88-game13251-img198845.jpg ) těšit se takovým způsobem, jakým jsem se těšil právě na The Witcher 2. Já sám si připisuji zásluhy za minimálně 30 kopií, protože jsem tuhle hru doslova propagoval, kudy jsem chodil, a všem lidem, o kterých jsem věděl, že by si ji mohli stáhnout, jsem vysvětloval, jak CDP prezentuje svůj marketing a jak si na hře dává záležet, a co je nejdůležitější, jak potřebuje zrovna jejich podporu. Dnes se můžu pochlubit tím, že každý z mých přátel, ať už v ČR, či mimo ni, včetně těch, kteří hry pravidelně pirátí, si hru koupil, a za svou osobu jsem tuto snahu završil koupí Collector's Edition. Mám radost, že jsem očividně nebyl sám, kdo marketingu této hry aktivně napomáhal, protože její prodeje jsou na PC singleplayerovou hru přímo kouzelné. Jsem moc rád, že se očividná snaha vývojářů celou hru posunout na všech frontách minimálně o level výš, naslouchat hlasům fanoušků PC her a pomocí lásky a píle udělat co možná po všech směrech nejdokonalejší plnohodnotné pokračování, se jim vyplatila. Viva la CDP!
-
kupeny Witcher 2 cez gog pred 2 tyzdnami za 29$ :)
-
V rámci PC je to hodně slušné.
-
A otázka.. Někdo z Vás se snad podivuje nad tímhle? Obě dvě jsou opravdu skvělé.
-
Dobré hry si slušná prodejní čísla zaslouží. Jen tak dál!
-
Hm, čekal jsem lepší čísla, přece jenom by si to hra zasloužila.
-
Prodeje jen na PC budou ke dvěma milionům do jednoho roku, na xboxu to snad taky dá aspoň půl milionu, no CDP je finančně zdráv a může se věnovat nové hře The Witcher 3 - Assassins of Emperors :-).
-
Menší info: do těch prodejů Zaklínače 2 není započítaný prodej za červenec a srpen, takže už je v podstatě jisté, že milion prodal......
-
Tak iba 20 % z predaných verzií tvoria digitálne verzie, trochu prekvapujúce, ale treba povedať, že pri Zaklínačovi 2 sa veľmi oplatí si kúpiť krabicovú verziu..a to tie krabicové verzie sú len za prvých 5 týždňov zarátané a keďže tvoria okolo 80 % predaja, si myslím, že už teraz majú cez 1,3 milóna istotne predaných kópií.. fajne fajne a gratulácie do Poľska