Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    PC mrtvé není, ale hraje druhé housle (bohužel). to je snad jasné, ne?
  • konečně se tu neaktulizuje celá stránka, kdyý dáte někomu + - *15*
  • miker17
    sorry myslel sem obecně...Witcher je super hra
  • "CD Projekt také prozradil, že během prvního pololetí roku 2011 vydělali 20,4 milionů zlotých, tedy v přepočtu asi něco kolem 118,5 milionů korun.Jedná se o čistý zisk společnosti."
    Je to malo pro nove studio,ktere jeste nedavno nikdo neznal? A to s ebavime jen o penezich,ne o kvalitach hry,kde prodejnost je velmi zavadejici
  • trolo
    mas pomylenu kvalitu a kvantitu. radsej nech sa witchera preda 1 a pol miliona a je to super hra ktora ma bavi a hrajem ju uz asi po 10x a ked vyjde patch 2,0 tak idem znova. jak keby to malo byt 4mil predanych ale kvalitou to bude cirka ako dragon age 2 or call of duty.... dakujem neprosim. americanom nechajte tie ich hry a nam davajte europske prepracovane hry. neprosim si americky styl
  • Spis jde v tomto pripade o problem marketingu, prodej v americe proste mohl byt aspon srovnatelny s evropou. Pokud budem srovnavat pouze PC prodejnost tak se to vejde do TOP 100, tam ale moje poznamka nemirila. (BTW lepsi je sledovat www.vgchartz.com nez wiki) Pokud budeme brat AAA tituly, tak ty dnes vychazeji na 2-3 platformach soucasne a maji prodejnost treba 3 az 4 nasobnout v den vydani. To potom 1m prodanych kusu, je skutecne na takovy titul jako W2 bezesporu je, malo.
  • A nie je to jedno či sa predá 800.000 kópií v Európe a 200.000 v Amerike alebo naopak? Stále to dá dokopy milión kópií. Ináč podľa tejto tabuľky je milión predaných kópií (dupľom za prvé tri mesiace) čertovsky veľa.
  • Ano, a přesně takto píše 84% zastánců tohoto názoru. Zbylých 16% se buď nevyžívá ve flamu nebo neumí psát.

(NEHOŘLAVÉ)
  • Nerekl bych. I podle metacritics ma svych prumernych 75 oproti 80ti u konzolove verze.
  • Ano Fable 3 dopadl spatne.
  • Urug
    "Takže jsme rádi, že lidé chtějí hráči naše hry na čemkoli chtějí.“"
  • Ataker
    Tak jestli myslí např. GTA 4, tak to jo nó :)
  • A o kterych hrach je rec? Hry ktere vyjdou na vsech trech platformach soucasne nejsou port, ty 3 platformy se delaji soucasne. Vetsina problemu je pak prave z duvodu PC platformy jako takove (vetsi mnozstvi HW, ovladace atp.). Portem by se dalo oznacit Fable 3 ci Mass Effect a ty preci nedopadli tak spatne ne?
  • On to asi myslel obecne a ne konkretne witcher nebo portal.
  • Ataker
    Se bavíš o Witcher 2? By mě zajímalo, jak může být port, když to bude portované z PC na Xbox.
  • miker17
    kdybi polovina her nebyla jen šitoví konzoloví port tak by se her prodávaly miliony...kdo jako chce dát 1000kč a více za doj*baný a zabugovaný a skoro nehratelný port hmm *16*
  • malo je kdyz je zisk malej. :) A ano, americky trh je pro zapadni styl her nejdulezitejsi (nejvetsi kupni sila). Jestli je clanek o prodejnosti a penezich, tak se tu preci nebudem bavit o kvalite. Jak sam naznacujete, vubec to s tim nesouvisi :)
  • no já mám PS3 i PC nechci se ani jedný strany zastávat ale hraní na PS3 se mi líbí ale hraní na PC je lepší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit