-
15 sekund? neprehanej, to se nestacis ani podivat po levelu
-
no ja portal 1 kdysi hral .. nevim nakolik znalost principu, vzhledem k tomu, ze nektere mistnosti jsou v podstate takove tutorialy, ktere te principum rychle nauci, urychlilo moje hrani, ale v podstate az na par levelu je to o prdnuti jednoho portalu tam, druheho jinde a presmerovani laseru nebo pretazeni kostky .. rekl bych, ze tam byly 2 puzzle, levely, hadanky nebo co to je, kdy jsem na chvilu zakysnul a musel premyslet, abych zjistil, ze neni spatne se treba kousek vratit nebo se dukladneji rozhlidnout a najit kousek zdi k vytvoreni portalu, ktery jsem prehlidnul (snad to neni spoiler :) ) .. mozna je to tak lepsi, akorat jsem pak bral ty mistnosti jako zdrzeni nez si poslechnu vtipnou hlasku od jednookeho mechanickeho pritele :)
-
taktiez sa pripajam 10/10 , iked zo zaciatku som mal predsudky voči tejto hre. SUPER
-
Moznosti -> Zvuk -> Skryte titulky -> Kompletni titulky
-
Sice mi asi nepálí tak jak tobě (Porta 1 jsem nehrál, takže mi to ze začátku celkem vařilo zavyty :_D ) a urcite neprochazim v prumeru vsechny mistnosti radove v sekundach ale uz ted si rikam ze nechci aby to skoncilo :) Doufam že nějaký nový levels v podobě DLC budou...... Po tomhle to má Valve v podstatě jako povinost :) BTW ví někdo kolik je tam dohromady tech Chapters pls?....mno i když to možná to ani vědět nechci :P
-
podle me se portal 1 odehraval nekdy pred HL1 a portal 2 je nekde mezi episodou 2 a 3 a v episode 3 se oba svety setkaji :D
-
chtel jsi napsat nejakou lepší hru
-
A nebylo by lepší porovnávat hry stejných/podobných žánrů? Protože srovnání z pohledu délky s RTS (asi libovolnou) nepřežije asi žádná FPS (nebo FPP, nejsem si úplně jistý co Portal vlastně je).
-
Je to tak, ale Xbox stojí stranou. Multiplatformita proudí v trojúhleníku PS3-PC-Mac.
-
povedena hra .. jedine co me trochu mrzi je, ze vsechny ty mistosti jsou na 15-40 sekund .. teda az v zaveru musi clovek vice behat tak se nektere protahnou treba na 2 minuty .. takze ty loadingy ve vytahu kazdych 20 sekund po case trochu prudi ale stejne diky skvelym monologum jsem nizkou narocnost zas tak neresil .. takze spokojenost a vydat DLC nebo mody s opravdovymi hadankami ..
-
mnohem lepší je shogun 2 total war portal 2 ma jenom 8 hodin hraci doby a nulovou znovuhratelnost a multiplayer v portalu 2 se taky rychle začne zajidat v shogunovi jsou 3 velký mp mody a kazdej ten mp mod je uplne jinej
-
VALVE umí!
-
ano i ne... multiplatformě funguje, ovšem mimo Xbox... tzn. společně mohou hrát hráči mezi PC, PS3 a MAC... hráči na 360 mohou hrát pouze s hráči na 360...
-
Prý ano. Osobně jsem to nezkoušel, ale cross-platform multiplayer prý funguje parádně.
-
desítka.....jasan - bez komentáře:-)
-
treba shogun 2 total war je lepší
-
Určitě? Portal 2 Online multiplatformně???????
-
Zobrazuje se to pokaždé, když je něco nového. A o žádné ulehčovaní v už tak jednoduché (tedy ne úplně tak jednoduché z pohledu dnešních trendů) hře opravdu nestojím.
-
Právě jsem dohrál a musím říct, že desítka je zcela zasloužená. Nejlepší dílko od Valve, jak by řekl Homer Simpson: "Tomu říkám výstřel na měsíc!"...
-
Jo.