-
Jinými slovy:
"Co tvůrci křesají ze sedm let starého jádra má grády, o jakých se pionýrům žánru Muž s bouchačkou bohužel asi nesní. Hra přitom vypadá parádně a především díky práci s osvětlením otevírá monitor naprosto dechberoucím scénám."
:) -
Asi jsem špatně pochopil jednu větu z recenze a moc si přeju aby to byla pravda tak se zeptám a bojím se odpovědi. V režimu ko-op je možné aby hráli dva hráči na rozdílných platformách současně? tzn. PC+PS3 nebo PS3+XBOX atd.???
-
Nemůžu si pomoct ale Portal 2 bych rozeslal 80% dnešních vývojářů těch nejkomerčnějších her aby se podívali jak se dělá atmosféra a hratelnost která nemá ani náznak sterility které je většina posledních her plná. U jakéhokoliv SP poslední doby jsem nevydžel ani hodinu. Od tohodle jsem se musel vnoci odlepovat protoe někdy taky musím trochu spát :D......... awesome.
-
Vše hodnotíš na první pohled? :) Tohle je nejlepší hra co jsem měl možnost za dlouhou dobu zkusit............................. a to že to není FPS či něco čeho se vydávají 3 pr**** tě asi odradilo .) Každopádně osobně taky 10/10 Atmosfére/Hratelnost/Spracování.
VALVE - RESPEKT a díky za připomenutí toho jak vypadá super gamesa! -
provokatére *1*
-
hele lidi a neni to jedno? hlavně že se ta hra dobře hraje..někdo prostě přemýšlí tak, že pokud na hře nenajde ani jednu chybičku, dá tomu plné hodnocení..vidíte na ní nějaký zápor, něco co by jí sráželo? já se snažil ale prostě to nejde:D ale prostě srovnávat to s cod, to se asi někdo zbláznil:D už jen proto, že Portal nemá prakticky žádnou umělou inteligenci, která by stála za nic a je to úplně jiný žánr
-
looks boring. NUDA.
-
Nebo tak :D
-
Práve som to dohral.dávam za seba 10 z 10.a prečo? -lebo valve zasa raz dokázalo že umenie v hrách nie je len abstraktný pojem.je to schopnosť dať umelej inteligencií charakter.je to schopnosť dať obyčajnej koridorovke epický a otvorený vizuál.dať jej intelekt a seriózny náboj.a hlavne zakončiť to tak aby na to nikto nezabudol.+ songom ktorý konkuruje skladbe still alive .. ďakujem.
-
ted jsem dohral s casem 10 hodin, ale je pravda, ze ja se rad koukam po okoli a prohledavam vsechny zakouti levelu :)
-
ano je to osobní soukromý subjektivní názor plný osobních soukromých subjektivních věcí *1*
-
Je i třetí možnost: legrace s Combine běží dál a na otlučenou boudu někde uprostřed pole se dávno zapomnělo..
-
jako nou offense, já se sem chodim bavit, hru si orajtuju sám a zhodnotim si jí po svym, spíš mně zajímala debata na todle téma. Je vaše právo tomu dát deset, moje zase s absolutníma desítkama nesouhlasit. *5* a kdo tvrdí, že mirča chlastá, na toho si posvítí kmenta!
-
Tak hlavně, že to rozběhne i méně zkušený komp.
-
Omlouvam se, nevim co se stalo, ale tohle je reakce na NegrArmot. Nevim proc to udelal jako novej koment :)
-
!!POZOR SPOILER!!
No, GLADoS byla puvodne zena a nahraly ji do pameti robota, ale zda se ze se nejak casem vytratila, proto si pak GLADoS spomela kdyz si prochazel tima test chamberama v podzemi. Lidi nevym pac se to odehrava o 100 let pozdeji od portal(nevim kdy probihal ten, ale tusim ze nekdy na urovni HL1-2) tak sou 2 moznosti: 1) Bud uz je lidstvo zniceno Combinama, 2)Lidstvo znicilo Combiny. Aspon tak sem to pobral ja :) -
Mirča nesenilní, Mirča s odpuštěním hodně pije, ale to je OT.
Jasně, máš pravdu. V době, kdy na ta vysoká čísla dosáhne každá druhá hra, je to hodnocení pro Portal 2 navíc i jaksi devalvativní, na druhou stranu nevím o ničem podobném, co by mělo v posledních letech obdoby. Je to inovace jak prase, žádné ohrávané / opisované téma. Takže to Portal 2 přeju, ty to přej nějaké hře od F - FlatOut? :-D
Ale souhlasím s tím, že ti Tví levharti mě poškádlily mé estetické vnímání krásy. Bravo. -
Pak ale řeknu, že každého baví něco jiného. Takže se zeptám: četls ten post vůbec do konce? :-) A víš, jaký je mezi ní a mnou rozdíl? Ona hned nekompromisně napíše, že Portal desítku mít nemůže a že je to pravda pravdoucí, na což já jsem reagoval tou subjektivitou. Já na rozdíl od ní pak netvrdím, že jsem neomylný s těmi mnohem lepšími hrami, viz poslední věta. Už chápeš? :-)
-
Určitě se dočkáme v nějakém z DLC. Upozorňuji, že Valve dosud vždy vydávalo DLC's zdarma, jen Xboxáci kvůli neinteligentní politice Microsoftu musejí platit.
-
ano, to byl první portal, a druhý portal fakt nestaví na mulťáku. Ten ve hře není. Jedna část je tam SP, druhá co-op. A to je sakra roozdíl.