Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vzhledem k tomu,jake hry dostavaji 9/10 si myslim,ze portal si tu 10 zaslouzi,prestoze ma sve chybky.Ono uz jen fakt,ze dnes kazda AAA hra dostava minimalne 8/10 ,nejhure 7/10 naprosto degraduje vypovidajici hodnotu ciselneho hodnoceni u vetsiny recenzi.Ty hry to hodnoceni dosatavaji z principu,ze jsou to vyhypovane Ackove hry.
    A jednou za cas se ukaze hra,ktera si doopravdy tech 9/10 zaslouzi,ale ve vysledku na tom v hodnoceni nebude lepe nez ty mirne nadprumerne hry,ktere dostavaj 9/10 i kdyz si to nezaslouzi.Proto 10/10 mi u takovych her prijde vhodne.
  • dr.polach
    Obratím tvoji otázku. Co zhnilého je ve státě Dánském, že CoD dostávají tak vysoká hodnocení?
  • dr.polach
    No jo stoprocentní hodnocení je stejný nesmysl, jako stoprocentní ticho v podání Wheatlyho :)
    Je to sice dobrá hra, ale tak převratná (vždyť je to pokračování) a nový trend nastolující o níž by se mluvilo ještě za dvacet let, to není. Navíc má několik chybek.
    Andrew a Ice se při každé takové lehkovážně udělené desítce, obracejí v (herně novinářském :)) hrobě... *3*
  • na oficialnej stranke portalu su nejake vyukove videa, napr. repulsion gel, propulsion gel a podobne vecicky, ktore su aj v hre....no je tam aj jedno vyukove video, konkretne Pneumatic Diversity Vent.....v podstate nejaka ventilacna sachta.....ale v hre som to nepostrehol....je to len v kooperativnom mode, alebo tam vobec nie je??
  • Teď jsem to dohrál a tleskám ve stoje! To byla jízda!
  • :-)))) Tak když devítky dostávají Call of Duty, kdo jiný než Portal 2 by na tu desítku měl nárok?
  • Je to skutečně vynikající a to jedničku nemusím. Téměř 10/10.
  • ucho
    no jasně, hodnocení 1 a 10 se z principu udělovat nemůže... hra většinou nikdy není tak tragická, aby dostala 1, minimálně za snahu a cosi 2 body prostě mít musí... :)
    a 10 je pro spoustu lidí dokonalá hra, která neexistuje. proč pak ale ta čísla v té stupnici jsou? :) občas si někdo ten plný počet zaslouží. filmy taky občas dostanou plný počet, přestože všichni lidé stejný názor nesdílí... dokonalost neexistuje...
  • CoD je lepsi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Pravej_PipMan
    problém je, že 10 to nemá mít z principu, protože 10 má bejt ta bájná hranice, kde se z pšouků taví zlato a levharti levitujou nad zasněženejma vrcholkama propastí...
  • hmm,priste si to po sobe radsi prectu nez to odeslu *1*
  • Tak vyjmenuj aspon par her,ktere dle tebe jsou lepsi.
    Muzou byt hry,ktere ty mas radsi,ale to neznamena,ze nekoho proste portal bavil hodne a ta 10 je dle nej zaslouzena.A ja patrim mezi ne.
    Portal je jedna z mala her,o kterych by se dalo rict,ze maji to co vetsine jinych her v dnesni komernci dobe chybi....dusi *3* .
    Portal 2 se dle me vyvedl a i kdyz by se nasli chybky,..mnozstvi originality,skveleho humoru,smyslu pro detail,a celkova kreativita za touhle hrou predci vetsinu her za posledni roky imho.
  • Není to pravda, je to jen Tvůj soukromý subjektivní názor. Já bych sice taky váhal s desítkou, ale o lepších hrách fakt nevím. Každýho ale baví něco jiného.
  • Amylee.Anderson
    Již jsem říkala něco od nadhodnocení. Portal je bezva, ale 10? Ne. Ať je sebelepší, 10 mít nemuže protože hodně lepších her tu 10 nemaj. Tak proč Portal ano? Dejte mi mínusů kolik chcete, ale je to pravda.
  • Super recenze
  • Tak ono to asi fakt bude dobre *1*
  • Ježiš, to sem nedávejte, nebo si ještě paranoik jd bude myslet, že jsem to sem dal já :-)
  • Většinou ano, ale musím uznat, že tentokrát je překlad prvotřídní. A je tam takovýho textu, že by si to málokdo užil. Navíc spousta "vědeckých" výrazů.
  • U Portal 2 je to napevno, když máš zapnutý český Steam.
  • Nechceš si nafackovat? Když už ne za přehnanou negativitu (rozebírat to nebudu, ti přede mnou to vystihli pěkně) tak za spoiler? Každý normální člověk, co to nehrál, se fakt nemusel dozvěděl z tvého postu, čeho se asi tak hra bude týkat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší