Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pardon, patřilo jinam
  • Tak on marketing je věda. A platí je ze svého, tak co :-))) Vážně: v dnešní době věřte nezaměstnávají jediný hladový krk navíc než je třeba. Krize se hodně dotkla i herních vývojářů.
  • Však oni to zkoušeli a říkali, že to byl takový zmatek, že by byli hráči naštvaní a hru by to znehodnotilo. Vezmi si třeba 30 portálů najednou :-)
  • Pre tých čo sa sťažujú na dlžku hry,onedlho bude vydaný editor takže dlžka sa o dosť zvačší keďze hráči budú môcť navrhovať mapy.
  • Zhruba osm bez coop, s coop skoro dvojnásobek.
  • http://www.slum.cz/clanky/recenzoval-eurogamercz-kradenou-verzi-portal-2/

*1* *1* *1*
  • Urug
    No já už začínám mít choutky si to proběhnout znovu, ale jinak samotný SP samozřejmě ztrácí velkou část své hodnoty tím, že už víš jak dál a znáš příběh. Na druhou stranu pořád je tu prostor pro hledání skrytých lokací a sbírání achievementů.
    Nicméně co bude držet hru nejvíce při životě budou nastopéro third party mody.
  • Rozhodne krmic, protoze jak vsichni vime
    "DONT FEED TROLLS"
  • smejki
    ty když přijdeš do krámu pro rohlíky, tak seš taky nasranej, že se tam nabízí i něco jinýho? Jsou to pitominy, které nemají na hru vliv, tak to nekupuj, když to nechceš. já to taky kupovat nebudu.
  • smejki
    supr *1*
  • smejki
    tak si říkám, co je horší - jestli troll, nebo jeho krmič
  • myslite ten zastup 100vky manageru ve vypisu, ktery u takovych her na konci roluje pul hodiny?
  • U Portalu2 jsem to nezkoušel, a u některých her to nejde (původní Portal šel), ale tady by neměl být problém... navíc jsou tu jen title, takže pokud víte, že máte mezery je to podle mě lepší hrát s nima.
  • obvious troll is obvious
  • Spades
    pokud vim, tak ve steamu si nastavujes lokalizaci her individualne ne ?
  • Spades
    ale mohli tam dát třeba normální multiplayer... Třeba takovej HL DeathMatch s portal gunem místo gravity gunu :)
  • Spades
    je to logicka a vtipna hra s portalama a fyzikou, ktera nyni obsahuje delsi pribeh, nove prvky a coop - co chces vedet vic omg ?
  • Já mám konzolovku v angličtině a jsem za to rád, v překladu to kompletně ztratí to kouzlo, vlivem překladu se změní nebo zmizí spousta narážek, vtípků a jejich význam atd.
  • Pokud ma dotycny Steam verzi tak ta je v cestine, jen nevim jak jsou na tom konzole
  • Můj bože, co ty jsi killer13 za debila? Áno ještě se na toho čuníka pěkně vyzvracej a dej si ty brýle.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší