Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to snad ukazuje jen na začátku, ne? A zobrazování protálů přes zdi ti hodně často ulehčí práci a orientaci, to mi věř.
  • v konzoli zadej příkaz: cc_lang "czech". Ale funguje jen na closed captions a ty prý hlavně ve finále (sám jsem s nimi neměl problém jinde) nějak úplně nefungují. Takže čistější je přepnout Steam na českou verzi a hra bude automaticky česky.
  • Ještě jsem to nehrál, ale dávám 85%.
  • Pamatuji si definici z Levelu. Desítka byla něco unikátního, inovativního atakdále. Měli tam popsaný každý stupeň, celkem pěkně *4*
  • Nevite jak se ve hre zapinaji titulky? :-D nevidim nikde moznost a docela me to se.e
  • janchor
    Z tvýho principu. Náš princip pracuje s kompletní stupnicí a když si rozklikneš "jak hodnotíme" pod číslem, dočteš se jasnou definici desítky podle Games. Nikdo samozřejmě neříká, že s tou definicí musíš souhlasit, ale stejně tak my nesouhlasíme s dogmatem o bájnejch hranicích. I když zrovna ti levharti zní rozhodně magicky..
  • Pravej_PipMan
    no jo, pandořina skříňka byla otevřena *3* , mínusíkujte si jak chcete. Btw Andrewa, byť ho uznávám, bych sem netahal, nebyl to nakonec on, kdo recenzoval bety jako plný hry, dělal čoro moro s vlastnickejma právama?...taky to nebyl světec, leč v devadesátejch toho prošlo... *5*
  • ucho
    jde o to, že existuje prostě stupnice 1 až 10. nikde není psáno, že 10 je rezervována pro jednu dokonalou vysněnou hru, která nebude nikdy existovat. ano, 10 je magické číslo, málokdy se dává, ale proč by na něj nemohla dosáhnout i nedokonalá hra, která je například v současné době bezkonkurenční?
    osobně bych to hodnocení v současné době neviděl tak pokroucené. konkurence je velká a holt většinou vychází kvalitní tituly... nejsou zábavné pro všechny, ale z mírným nadhledem jsou to tituly, kterým spousta lidí věnovala neskutečné množství času... víc desítkových her tento rok... :D
  • janchor
    Pokud někdo napoprvé zmákne Portal 2 za něco málo přes hodinu, je to bez jakejchkoliv pochyb nadčlověk, jehož zážitek je pro nás obyčejný smrtelníky zcela irelevantní.
  • Pozor Tento příspěvek bude obsahovat SPOILER!!!!
    Zdar měl bych otázku na někoho z vás kdo to už dohrál. Nevim jestli sem ten konec dobře pochopil, to jako glados byla původně nějaká normální mařka, jejíž mozek nahráli do computeru? Ostatní lidi jsou kde, nebo už nejsou. Nebo celýmu světu šéfujou turreti, sorry bylo toho na mně dneska nějak moc a rad bych sel spat s pocitem ujasněných okolností.
  • toho jsem se bál takže je to taková jednohubka takze po dohrani jen cekat na mody a datadisky no nevim jestli se to vyplati kupovat rozhodne ne tak brzy tak za pul roku
  • dr.polach
    re: Pravej_PipMan@tiscali.cz
    Já tě naprosto chápu a souhlasím, desítkové hodnocení má být Grál, ke kterému by se měli vývojáři snažit přiblížit, ale nikdy na něj dosáhnout, už jen proto, aby nám nezpychli :) Chyba je v recenzentech, že otevřeli zakázané dveře a z hodnocení udělali frašku.
  • Ach kua, to malo byť pre "hmm"
  • Ach škoda, že to video neviem nájsť. Chlapík prešiel portal 2, celý čas som to pozeral a na konci vypol steam a pozrel sa ako dlho to hral. Do dvoch hodín to bolo.
  • Pravej_PipMan
    pánové, já taky neobhajuju 9 codům, to je ještě horší. Jen říkám, že se dneska těma supr numerama hází jako nožema v cirkuse, 1 a 10 jsou absolutní hodnocení, který v praxi prostě nejsou reálný. A že filmy dostávaj 10? Co to je za obhajobu? Prostě recenze si nemá brát rukavičky, i když Mirku Spáčilovou nemusim, tak bych jí v jednom dal za vzor a to v tom, že od ní absolutní hodnocení prostě nedostanete. Teda minimálně dřív, už asi taky Mirča trošku senilní, ano, občas se sekne, ale v jednom rozhovoru říkala, že její džob je kriticky analizovat produkt pro potencionálního kupce a přísná kritéria s tím jdou ruku v ruce. Ne nadarmo se drží už od bolševika...
  • Dokonalost existuje a je to čistě subjektivní věc záleží jen na preferencích jedince.
    Např. někým vyjmenovaný chyby pro druhýho ani chyby bejt nemusej.
  • portal 2 za 76 minut nedohrajes,si pletes s prvnim portalem
  • Nejdriv reknes, ze jeho nazor je subjektivni a hned po tom, ze nevis o zadnych lepsich hrach. Taky trochu subjektivni ne?
  • Hmmm...jak vypnu ty nápovědy kde mám co zmáčknout a kde jsou portály?
  • Akože nič v zlom, ale pozeral som jeden stream a chlapík tam dohral single portalu za 76 minút. A to nebol žiadny speedrun alebo niečo podobné... A nevidel som, že by niekde hra, ktorá stavá na mulťáku (ktorý som bohužial nevidel), by dostala 10.
    Ale ako ten humor v hre je fakt super, to uznávam : )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší