-
Jináč jsem zapomněl dodat, že ta chybějící rekapitulace předešlejch událostí je fakt trestuhodná - souhlas s recenzí. Dvojku si tak nějak pamatuju, no spíš jako celek, než jednotlivý detaily. Přeci jen mezi oběma díly nějaká chvíle a ze začátku jsem chvíli valil oči, než jsem si na jednotlivý věci vzpomněl. A že bych chtěl podruhý dohrát adventuru... Člověk si na 99 % věcí vzpomene, když je uvidí, a už to není ono.
-
No ano ale třeba prostředí jsou předrenderovaná takže si tam můžeš udělat co chceš a na výkon to nebude mít vliv.
-
Srovnatelná s jedničkou? Hraju chvíli, ale zatím bych netvrdil. Místy ta hra má skutečně bezva atmosféru - pochvala pro level-designéry a grafiky, kteří sice měli ulehčenou práci stavěním na známých základech, ale dopilovali to téměř k dokonalosti. Jenže v tu chvíli ji David Prachař dokáže totálně zabít, jen co promluví. Bohužel to opět fláká a pořád jenom žbrblá, místy je ho sotva slyšet. Mumlá si pod fousy, div že se některý slova nerozplývají v čistý bručení. Dabing ve srovnání s jedničkou propadá. Postavy jsou poměrně ošklivě vymodelovány a působí jako hnusní panáci z plastelíny. Ano, hnusní, nemám pro to jiný slovo. No v roce 2011 je tohle za potřebí? Některý dialogy rovněž nejsou úplně košer. Jináč na mě nedejchla ta osobitá atmosféra, jako právě v jedničce. Hraju to relativně chvíli, nechi dělat unáhlený závěry a zatím to vypadá mnohem líp, než právě druhej díl. Ale zatím oný výjimečnosti nic nenasvědčuje. Příjemná záležitost.
-
Něco pro tebe
http://www.plkm.cz/cs/uvod -
Za mě třeba můžu říci, že si vychutnávám objevování tuny předmětů a i kombinací atd. Ale každý jsme jiný, takže co nesedlo Vám, to zase může sednout mě či někomu jinému. Pro mě je Posel Smrti 3 stará dobrá adventure ze staré školy vylepšená zapnutelnými berličkami. Kdo je nemá rád, ten si je vypne. Za víkend jsem to dohrál a užil jsem si každý moment, i když přiznávám, že poslední kapitoly byly co se týče interakce hráče kratší než ty předešlé a jistě by z toho šlo více vytěžit. Gray Matter mě tak neoslovil, i když jsem si ho užil taky *4*
-
Grafika se mi líbí. Navíc bych řekl, že většina adventuristů nemá doma železo, které by o moc lepší kabát dokázalo rozchodit.
-
v kontextu doby a zvyklostí...
-
Je to adventura a tech je jako safranu takze bych byl spokojenej i za tohle
-
Tohle je jenom názor recenzenta a já ho respektuju, ale hře bych dal 8/10
-
tyy jo jen 6/10 ??? sem v šesté kapitole, a dal bych tomu tak 9/10. fakt užasná hra koho aspon trochu bavijou adventurky tak si musí projet posla smrti a jde vydět že si autoři na hře dali hoooodně záležet , fakt povedené. Tohle mi v dnešní době plné "rychlokvašek" chybělo.
-
Za mě 10/10. Jde o vkus a s ,,Posly" mám výbornou zkušenost. Hodnocení 6/10 sice nechápu, ale respektuju ho.
-
Celý hodnocení tiscali je tak trochu postavený na hlavu... nejedná se jen o adventury
-
Nejvíce mě sklamalo grafické zpracování, vždy když narazim na hru kde je grafika na úrovní kterou jsem schopen sám docílit tak to pro mne strácí patřičný efekt. A konkrétně u téhle hry to je hodně slabé dalo by se z toho vymáčknout mnohem více a když vemu v potaz počet postav a lokací tak by to nemuselo vyjít ani moc draho.
-
6/10 je přece lehký nadprůměr, tudiž dobré hodnocení, tak co řvete?
-
Mě se to tak líbí. děláte z komára velblouda pane Bach....
-
Jedna z tych adventur ktore ma oslovila ako sequel. Vynikajuca atmosfera jedine co je na tej hre zle je to ze to je posledny diel trilogie *9* , takze dalej to uz asi pokracovat nebude. I ked ja by som hrozne rad videl pokracovanie s podobnych nadychom a dabing bol vynikajuci, keby len bolo viac Hororovych adventur s CZ dabungom a kvalitnym dejom.
-
nebylo
-
Hraju 3. kapitolu a je to nejlepší adventura kterou jsem kdy hrál. 6/10 je zatraceně málo, je to naprosto dokonalá adventura dokonce (!) srovnatelná s jedničkou.
-
u mě je je průměr 9
-
dete uz doprdele, cely games.cz, adventury tady jenom schazujete, pochcipejte vsichni!