-
kdy budu hrat za tu druhou postavu?????
-
-
V VI kapitole...
-
-
Je to slaby. Pusobi to na me jako by to ani nebyl treti dil, ale dokonceni dvojky. Vzdyt tam jsou nachlup stejne lokace (alespon na zacatku?). Jasne, pribeh se zase odehrava ve Willow Creek, ale tohle je proste moc, nebavi me prochazet temi samymi obrazovkami jako ve dvojce. A nakonec stale stejny princip klikani na predmety, ktere jsou naprosto zbytecne a nikdy k nicemu nebudou slouzit. Proc je na kazde obrazovce 10 a vice predmetu? Kdyz relevatni je tak jeden nebo dva? Ze Darren okomentuje kazdou pitomost je sice hezke, ale k nicemu dalsimu to neni. Ale abych nebyl tak moc kriticky, je to stale Posel Smrti (i kdyz jednicka byla stejne nejlepsi), a kdo si oba dily oblibil, tak musi chte nechte dojet i trojku :)
-
-
ja si treba rad proklikam vsechno a nevadi me to. S tema lokacema souhlasim. *5*
-
-
no musim uznat ze po tych vsetkych recenziach a hlavne aka je trojka vraj dostojne zakoncenie som bol fakt sklamany - jedine co som dostal bolo par sekundove zaverecne video s mecom a koniec..obzvlast po hrani 2ky a 3ky naraz, kedy ocakavate nejake aspon troska poriadne finale, je to fakt slabota cakal som viac...a mimochodom som tu jediny komu sa zdali ´´dohady´´ na konci o stinoch a dusich za zrcadlem moc prekomplikovane priam smiesne? mne to pripadalo ako keby autori uz nevedeli co maju povedat
-
Prosím vás o pomoc,když zapnu hru tak se mi místo normální češtiny (nová hra,načíst,konec hry atd..) objevují různé hatmatilky typu : Text090900000 ,ani dabing nejede celá čeština v čudu, pokud se s tím někdo stkal a ví jak to vyřešit at mi to tu prosím napíše.
Děkuji -
-
Jsme na tom stejně *10* *10* *10*
A nepomohlo ani odstranění německého DEMA a ani 3x přeinstalování a ani naistalování DirectX-tu, vše je hluboko v zadní části těla. *10* *10* *10* *10*
Hra je totálně bez CZ dabingu a je ke všemu s německými titulky *10* *10* *10* *10* -
-
zkuste smazat adresář:
u Win XP - C:\Documents and Setting\ *tvé uživatelské jméno* \Dokumenty\BlackMirrorIII
u Win Vista a 7 - C:\Users\ *tvé uživatelské jméno* \Dokuments\BlackMirrorIII -
-
Ahoj,
do prkénka dubového, " ONO" to funguje, díky *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
-
-
-
Jedna z tych adventur ktore ma oslovila ako sequel. Vynikajuca atmosfera jedine co je na tej hre zle je to ze to je posledny diel trilogie *9* , takze dalej to uz asi pokracovat nebude. I ked ja by som hrozne rad videl pokracovanie s podobnych nadychom a dabing bol vynikajuci, keby len bolo viac Hororovych adventur s CZ dabungom a kvalitnym dejom.
-
-
Kdyz to bude mit prodejni uspech tak klidne udelaji dalsi dil. O tom to dnes vsechno je.
-
-
Nejvíce mě sklamalo grafické zpracování, vždy když narazim na hru kde je grafika na úrovní kterou jsem schopen sám docílit tak to pro mne strácí patřičný efekt. A konkrétně u téhle hry to je hodně slabé dalo by se z toho vymáčknout mnohem více a když vemu v potaz počet postav a lokací tak by to nemuselo vyjít ani moc draho.
-
-
Grafika se mi líbí. Navíc bych řekl, že většina adventuristů nemá doma železo, které by o moc lepší kabát dokázalo rozchodit.
-
-
No ano ale třeba prostředí jsou předrenderovaná takže si tam můžeš udělat co chceš a na výkon to nebude mít vliv.
-
-
Je to adventura a tech je jako safranu takze bych byl spokojenej i za tohle
-
-
Za mě 10/10. Jde o vkus a s ,,Posly" mám výbornou zkušenost. Hodnocení 6/10 sice nechápu, ale respektuju ho.
-
Tohle je jenom názor recenzenta a já ho respektuju, ale hře bych dal 8/10
-
Dohrál jsem jedničku i dvojku.Na trojku se už chystám a strašně se těším.
Jednička mě svojí atmosférou dostala. -
Největší chyba dnešních adventur je ta, že se až příliš drží předloh z let devadesátých a to se pak projevuje jako kostrbatost. Podle mě, přeplněný inventář by neměl v seriózních adventurách vůbec být, stejně tak nekonečné opakování rozhovorů. Jestli Martin Bach pohlíží na tyto hry z tohoto hlediska není se čemu divit že má Posel smrti 3 jen 6/10.
Já osobně mám adventury velice rád a nedám na ně dopustit, ale když jsem si před rokem pustil Monkey Island 1 a 2, nepřipadaly mi až tak excelentní. Věřím že kdybych je hrál v době vydání, dodnes bych je uctíval jako modlu, ale je jiná doba a hry se musí měnit s ní.
Jinak bych se rád zeptal autora recence, jestli je pro něj moderní prezentace jedním z kritérií pro udělení vyššího hodnocení. A jestli by mohl podrobněji vypsat problémy které zapříčinily hodnocení 6/10. -
-
Když v adventurách nebudou předměty a rozhovory, tak už to asi advetura nebude, že?!
-
-
Nechci milion předmětů milionkrát kombinovat mezi sebou, aby mi z toho vylez prut s mědeným háčkem obalenám gumovýma medvídkama na lovení dětí ve školce a nechci prokecávat pořád dokola ty samý možnosti rozhovoru jestli tam nejsou nějaké nové, to jsi to opravdu nepochopil hned napoprvé?
-
-
No ty jsi zase "odborník". Nic takového v Poslovi není. To je zas vidět, kdo skutečně hodnotí hru a kdo jen plive na neoblíbený žánr/typ počítače/herní sérii atd atp.
-
-
Nechci ti zbytečně něco vytýkat či snad nadávat ale měl jsem namysli žánr adventur celkově.
Největší problém je v tom že jakmile si někdo opováží říct cokoliv negativního o adventurách tak jste schopný ho sežrat i botama. Jak už jsem napsal, adventury jsou můj nejoblíbenější žánr takže v tomhle není problém. -
-
A podle tebe jsou adventury natolik homogenní, že všechny obsahují to, co jsi napsal? Pokud je to tvůj nejoblíbenější žánr, je s podivem, že ti uniklo, že nešvary minulosti jako pixelhunting nebo právě všemožné nesmyslné úkoly v posledních letech v adventurách mizí - nezmizely samozřejmě úplně, ale nejsou už zdaleka tak běžné. Každý žánr se nějak vyvíjí. Proto stížnost na lovení dětí ve školce je dnes trochu mimo, nemyslíš?
A druhý odstavec - já jsem reagoval na obsah tvého komentáře. O tom, že by snad neexistovaly špatné adventury nebo že by hra neměla své chyby, jsem nic nepsal. Nevím, proč zavádíš problém jinam. Pokud máš argumenty, můžeš je vyjádřit. Za to ti nikdo hlavu neutrhne. Ale když nastavíš laťku diskuze vyjádřením, které není moc relevantní, tak se nemůžeš divit reakcím. A snažit se z toho vybruslit tvrzením, že "příznivci adventur tě sežerou za všechno" je průhledné a mluví to samo za sebe...
-
-
-
-
-