Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je potrebne dokoncit main questy?
  • Bez cenzore dohajzlu ...


    jasne kktum jako ty nevadiz e 1/2 qstu nejde dohrat protoze sou bugly, ze se zasekavas o neviditelny steny ...
  • her co kombinuji FPS a Space Sim je vic. Parkan 1 a 2, Precursors a třeba i v takovem X Rebirth se da chodit po stanicich a lodi v FPS pohledu..dopln si znalosti Dele.

    japonci jsou originalni hodne často, staci se podivat třeba na Resonance of Fate, Dragons Dogma, Disgaea, Akibas trip atd..kazda z tehle her ma plno naprosto originálních prvku a nektere jsou originalni skoro ze 100% obsahu.
    A u Dark Souls je prikladne ze kupodivu z japonska musela prijit hra která pomerne zapšklému a neoriginalnimu zapadnimu fantasy ukazala ze to jde delat i trochu jinak a dost zabavne.I když třeba ja DS zas tak extremne rad nemam.

    PS. a nikdy jsme nikde nerekl ze Skyrim je revolucni, to si zase cucas ze zadku abys me nassral, maximalne jsem nekde řekl ze bethesda dela revolucni věci ve hrach.:)
  • del0
    Možná to nebylo zrovna v těch zmiňovaných hrách, ale:

    Systém sbírání duší - je prostě jako loot / materiál / consumable z jiných her, který používáš na nákup nebo craft, akorát se to jmenuje duše.

    Neustálé umírání a učení se průchodu levelem - Koncept známý z her už desítky let.

    Nekonečný respawn - Planescape to měl a promakanější.

    Systém humanity - Normální stat, stejně jako charisma, spirit, nebo personality v jiných hrách, akorát se mění se smrtí. Hry, kdy se ti po smrti změnil nějaký bonus, nebo vlastnost, už tu byly taky.
  • Mně přišel originální ten systém sbírání duší (na levely i na peníze), neustálé umírání a učení se průchodu levelem a hlavně možnost, sebrat po smrti duše (a samozřejmě možnost ty duše ztratit při smrti cestou) + nekonečný respawn. To mi přišlo originální hodně, stejně, jako systém humanity a kombinace multiplayeru a singleplayeru, invaze atd. - nemyslím, že by to bylo v těch hrách, které zmiňuješ.
  • del0
    Tak to si toho asi moc nehrál. Já už podobný hrál. Die by the Sword, Rune, Blade of Darkness, Shadow of the Colossus, Dark Messiah of Might and Magic, Enclave...

    Faktem je, že Dark Souls není revoluční hra. Neobsahuje prakticky nic, co už tu nebylo předtím. To, že staví na dark fantasy (které je ve hrách mnohem méně časté, než high fantasy) a že je obtížná, na tom nic nemění. Jsou obtížnější hry a krom toho, dark fantasy hry už tu taky byly a lepší (Planescape).

    Paradoxně takový Star Citizen je víc inovativní hrou, protože kombinuje SpaceSim a FPS, o což se v historii zatím pokusila (a neomaleně) jen jedna hra.
  • Death Match achievment? To asi patří k článku o novém Doomovi, ne?
  • Pro mě taky nové věci ve hrách přicházejí z Japonska - například Dark Souls byla o dost jiná než cokoliv, co jsem předtím hrál - a to je nějaký rok 2012. Čili já se nebojím, že by nás ve světě her už nic nového nečekalo. Japonci něco vymyslí.
  • To víš, Maťo se pozná...
  • Máme tu sice v diskuzi zajímavé téma týkající se věku pro hraní zaklínače, ale já bych rád upozornil na jednu poměrně velkou nepřesnost v článku.

    Co jsem se dočetl na webech v AJ, tak v New game+ dostane hráč zkušenosti z předchozího dohrání a herní předměty, avšak chybět budou Gwent karty (je to logické - abychom je mohli znovu sbírat), předměty z questů, knihy a dopisy a trofeje).
    Naopak peníze a recepty zůstanou.

    Tak si to v článku opravte.
  • Pepíku o čom točíš? Ja som nikde netvrdil, že som znalec a fanúšik zaklínača. Čo sa tu poslednú dobu deje v diskusiách na games? Nebodaj blázni z Bohníc dostali prístup na internet?
  • Takže seš taky uhrovitej panic akorát ti není 15 ale 40....
  • Nic si z toho nedělej já to pochopil, to že to nad tebou je méněcenná smradlavá zrůdička která si na znalce a fanouška zaklínače jen hraje není vůbec tvoje chyba :))
  • del0
    Jistě. Zelda, Mario, čím dál kvalitnější série Final Fantasy (cough), hry mají často 10+ dílů. Prostě Japonci a jejich revoluční hry. *15*

    Tvůj post smrdí japanfanboyismem na sto honů. Ale tak, jakoupak logiku čekat od někoho, kdo považuje Skyrim za revoluční hru. *7*
  • dobře, není to "špatná hra". Znám mnohem horší hry. Těch 8.5/10 sedí. Silná stránka té hry je opravdu uctyhodná rozlehlost, slabší stránka je příběh, repetitivnost. A koncem hry už nezáleží na tom, jaký máš build, protože ta hra je lehká s jakýmkoliv buildem (pomocí respecu jsem vyzkoušel různé buildy). Takže abych ti udělal radost, tak se opravdím. Je to dobrá, poměrně vysoce nadprůměrná hra, ale není špičkou v žánru. Pokud to ženu trochu do extrému, tak mě k tomu provokují nekritické reakce fandů jako jsi ty, pro které je ta hra zřejmě zjevení boží.
  • Hele, myslim ze jsem videl u nekoho, ze ma v DS nahrano pres 4000 hodin. Neni mozny, ze by ses nechal trumfnout. Tak sup do toho a prestan tady prudit.
  • Drahy Drizzte, ted bych citoval jeden starsi film: Nazor je jako dira v ( ).( ), kazdy ma nejaky. Je videt, ze jsi slaboduchy hater, kdyz dle Tveho nazoru hra, ktera si podle Tebe zaslouzi hodnoceni 8,5 - http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/zaklinac-3-divoky-hon-recenze-251453/ -
    neni "dobra hra". Proste jsi se chtel ukazat, jaky jsi machr, ze sis udelal build, na ktery nikdo nema a ted se stale vice posouvas do extremu.
    A jestli te vtahlo DAO2 a libi se Ti vice nez Zaklinac 3, tak jsi proste neskutecny nymand bez spetky vkusu.
  • To neplati v Japonsku
  • 2 paranoidAndroid.Já nebrečel, že nemám čas na hraní her......já brečel, že mě hry už neumí dlouhodobě vtáhnout do děje - a to je poměrně rozdíl. Vůbec nerozporuju to, že jde všechno skloubit, když se chce, ale bacha na tu tebou použitou lenost a zapšklost - právě sezení u konzole/pc k lenosti nejvíc svádí ;) Dlouhodobě hraju teď 2 roky War Thunder v SIM a RB módu, takže se taky nedá říct, že si neumim najít čas. V diskuzi pod Zaklínačem jsem si rejpavě postěžoval, protože mě holt přišel zopakuju debilní.....stejně jako Mass Effect, kterej je též vychvalovanej do nebes a já mu neuměl přijít na chuť ani po dobrejch 20 hodinách. Zahrajete si Zaklínače za 2 roky? možná ani ne....ale tohle si zahraje většina i po letech https://www.youtube.com/watch?v=ZP7vWiaxw7Y....
    Ty dnešní Zaklínačové už holt neumí některý lidi přikovat k židli. Chápu, že fanboyum to nevoní a nejradši by mě rozstříleli rotačnim gulomeťem :-D
  • Ať už si nakliká kolik chce stejně to bude navždy místní trotl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit