Přejít na výpis diskuzí
Poslední dojmy před vydáním RPG Might & Magic X: Legacy
17.1.2014 | Michal Nemec
122 příspěvků
-
Proc nesoudit? Co jsem videl, a zkousel tak na zacatku to stalo zatim za prd, pokud se ale poucili ze vsech chyb na zacatku a opravili to a pripadne upravili nektere mechaniky tak, by to mohlo byt zajimave...
-
vidim to stejne jako ty - navic Grimrock snad ani nema exteriery
-
To se dozvíme již za 6 dní *1*
-
http://store.steampowered.com/app/238750
Rozhraní česky. Co to znamená nevím, nikdy jsem to neřešil. Divný, že titulky jsou anglicky a rozhraní česky. Asi to bude česky. -
Je to hodně zdlouhavé, ale já se považuji za RPG hráče a pokud tohle projdu, tak se budu považovat oprávněně. Ale ta hra sama o sobě není dlouhá, jen po chvíli začne být stereotypní a poté je to mučení hrát ji.
-
"Navzdory tomu, že Grimrocku nesahá Legacy po stránce grafického zpracování ani po kolena"
No podle screenshotů bych to tipnul spíš obráceně. Legacy vypadá fakt pěkně. Co konkrétně je na grafice špatného, že to vypadá hůř než Grimrock? -
ďalší 15 ročný čo to nepochopil...
-
Jelikož to dělá Ubi, tak jsem s tím počítal, ale člověk nikdy neví.
-
je tam cestina *3*
-
MaM a HoMaM jsou krapet rozdílné série *7*
-
no právě, ani si nechci představovat kolik je k tomu potřeba hodin :)
-
Ano, jsem s tím smířen, ale takhle slavná série si zaslouží projít celá. Ovšem ty DOS díly jsou poněkud hardcore. Od Vánoc hraji první díl a to nejsem ani v půlce.
-
a kdy to plánuješ hrát tenhle díl? za rok dva? :D
-
Ještě jsi nehrál, tak nesuď. Osobně si myslím, že to nebude zrovna slavné pokračování, ale jsem rád, že se na tuto sérii nezapomnělo a celkem se těším, až uvidím jak to dopadlo. Zatím mám smíšené pocity.
-
Ano, přesně tohle myslím, jen jsem zde nechtěl psát spoilery, protože doufám, že to bude i v tomhle dílu. Já osobně jsem taky ani jeden díl nedohrál (ale předtím než zahraji tento díl, tak chci dohrát všechny předtím), ale tak trochu vím jak to skončil MaM VI: Mandate of Heaven.
-
vypada to jako pekna sra*ka...proc to ten Ubisoft dela takhle ku*vit tak oblibenou znacku...Homam byly kdysi skvele hry a tohle si nezaslouzi...delat z toho dojnou kravu jak je dneska v mode... *16* *16* *16* *11*
-
já hrál tuším jen VI a VII, ale kámoš to valil všechno a co jen tak vím z doslechu tak, do vždy končilo prý na kosmických lodích, což mi přišlo divný
-
Snad na to bude čeština.
-
To jsem tedy zvědav.
Btw proč je to foceno bez vyhlazování. Zubaté postavy vypadají teda otřesně a nesouhlasím, že Grimrock nesahá graficky hře ani po kolena. Kdybych porovnal model nepřátel a objektů tak tomu rozhodně není. Celkově to určitě má lepší tahle hra, protože je větší a je tam toho víc kde lze vyniknout ale tak zásadní rozdíl jak to podle popisu je to podle obrázků není.
Navíc, na to že to dělá velké studio tak se dalo čekat, že tam budou aktuální technologie. teselace tam asi není podle podlahy a další věcí asi taky ne. Možná v plné verzi. -
Ano, také považuji IV za nejhorší díl, ale HoMaM V byl první HoMaM co dělalo Ubi a moc se jim to nepovedlo. Tak jen doufám, že tuhle sérii nepokazí a že zachovají obtížnost a příběh (pokud jsi hrál, tak myslím ten sci-fi nádech příběhu).