Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moc se těším, VII byla nejvíc :)
  • Otevrenej svet mas uz od prvniho dilu a nebylo k tomu potreba plynuleho pohybu. Zasnu, kolik se najde lidi, co neustale vycita krokovy pohyb. Za poslednich 13 let vyslo takovych her kolik? 2? :) A tady uz se dela dusno, jakoby vychazely 5x do roka (jako ve zlatych casech RPG) :)
  • maros.goc
    Suhlasim.. Akože pohyb po grid poli by mi nevadil pocas tahovych súbojov, tam by som to dokonca aj privital, no aby som sa aj po meste musel pohybovat ako malomocny 90 rocny dedo, to je na hlavu, posobi to nasilne a neprirodzene
  • jako fanda dílů 6-8 musím uznat že čtverečky jsou krok zpátky a je to kvůli grimrocku a né kvůli tomu že se někdo snaží být retro. Starý dungeony jsem nesnášel, M&M mě nadchli otevřeností a plynulým úhlem otáčení, čtverečky patří do herního pravěku a kdo si chce zahrát kvalitní oldshool může sáhnout třeba po eye of the beholder. Pro mě série zemřela vydáním devítky a tohle se jí hodně podobá. Já zůstávám u 8čky naprosto mi nevadí 2D sprity, hratelnost je naprosto boží
  • proste dnesni mladez by potrebovala doucit! :(
  • Už dlouho se tu nikdo takhle neztrapnil. *7*
  • Bože to je nádhera *smrk* já se už bál že se pokračování nedožiji. Ten kdo psal tenhle článek psal opravdu ze znalostí a musím konstatovat že pro nás pamětníky je oživení zrovna téhle serie opravdu zpruhou...
  • fallanga
    Víš Might and Magic X znamená, že je to už desátý díl a v žádném díle jsi neviděl vlastní skupinu. Navíc máš ve skupině 4 lidi a kdyby jsi viděl všechny, jak se pohybují po čtverečcích, tak by pohyb byl něco ve stylu teleportace.
  • tahove souboje beru ale proč pohyb čtvercich? a vasdím se že ani nemužete videt svoji skupinu. to je zbytečne zpatečnictvi, ktere se dalo chapat u nizkorozpočtoveho titulu, ale proč to dela firma jako ubi? fanoušci rpg zase osrouhali
  • Hmmm takova spis indie hra a DRM to ma steam a jeste uplay, to si muzou nechat...
  • fallanga
    Tak to máme společný cíl. Jen já k tomu přidám i HoMaM a Dark Mesiah of Might and Magic. I když HoMaM jsem kdysi hrál všechny a třetí díl hraji ještě pořád, tak jsem nikdy nehrál kampaň a teď bych to chtěl napravit.
  • Dlouhodobě celou sérii (i když jsem třeba 3.díl kdysi dohrál a šestku taky).
  • fallanga
    Tak daleko zatím nejsem, mám pouze lvl 8. Ale těším se na další dungeony. Jinak ty chceš projít celou sérii nebo jen pár dílů?
  • Já začal jako Richmond hrát MM I v září a týden po novém roce jsem jej zdárně dokončil. Zmapoval jsem si to celé sám v Excelu. Super hra, jeden z nej MM dílů.
  • Ja mam občas i 5 tisíc XP za jeden souboj (draci). Ale zrovan podzemí pod Sorpigalem je takové ukázkové, výcvikové. V jiných dungeonech bude fůra pastí, hádanek, tajných průchodů a někdy i cenných předmětů (včetně questových). Neboj :)
  • fallanga
    Ano, je to takové, že si nemůžu říct, že projdu celý dungeon jen tak. Musím se rozmýšlet co zvládnu projít a co ne. Momentálně expím v sorpigalském dungeonu, kde za hodinu nazbírám třeba 2000 xp. Ale co se mi v této hře nelíbí (asi jako jediné) tak je to, že nemám žádnou motivaci za procházení dungeonů. Není na konci žádný poklad nebo něco v tom stylu. A ještě bych vytkl to, že tam není udáno jak jsou zbraně silné. Vždy porovnávám cenu a díky tomu zjišťuji jak jsou na tom zbraně. Sice to nezní jako velký zádrhel, ale je to hodně otravné.
  • Chápu. I když to mapování je velká zábava :) A co říkáš na možnost sejvovat jen na 5 místech v celé hře? :) To dodává správný napětí, co?
  • fallanga
    Líbí se mi to více než MaM VI. Ale abych se přiznal, tak jedu s manuálem a s mapami. Já zase tak moc hard core hráč nejsem, takže dělat to celé sám by bylo nad moje síly. Ale hra je skvělá a už se těším až si zahraji zbytek série.
  • fallanga
    Sdílím stejný názor, ale pokud hru dělá jiná společnost, než to dělala předtím, tak jsem ochoten přijmout fakt, že první díl nebude špičkový (HoMaM V), ale další díl by měl přinést nový herní mechanismus, který ale bude stejně zábavný jako v předešlých starých dílech (HoMaM VI). Btw... HoMaM jsem uvedl jen proto, že to s tímto tématem hodně souvisí. Samozřejmě bych mohl uvést i jiné hry, ale na těchto to jde asi vidět nejlépe.
  • No a líbí? Já jsem úplně nadšenej. Neuvěřitelně tuhá hra, fůra náznaků, hintů rozesetých po celém "světě". Mapuju to celé sám v Excelu a jedu bez návodu. Malá herní nirvána :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit